marți, 22 iulie 2008

Acum o sa invatam cum sa facem bani pe net

Astazi invatam cum sa facem bani pe net!!!
















Ai acces la internet zilnic?
Obisnuiesti sa navighezi frecvent pe anumite site-uri?
Raspunsul este sigur Da.
Acum sa va spun ce am experimentat si eu.
Cineva mi-a zis si mie de treaba asta cum poti sa faci bani pe internet doar navigand in fiecare zi pe site`uri
Hai sa va explic cum merge treaba:
1.Intra pe (http://bux.to ) si iti creezi un cont.
2.Te loghezi in cont si mergi la sectiunea My Stats unde o sa vezi ca ai primit un bonus mic de 0.5 $ pentru inregistrare pe site.
3.Mergi la sectiunea Surf Ads unde o sa ai cateva link-uri.Faci click pe rand pe fiecare link si astepti 30 de secunde dupa ce a incarcat site-ul.
Acuma de ce faci toate astea?
Pentru ca pentru fiecare site click`uit din contul tau de la sectiunea surf ads vei primi o anumita suma de bani.Partea buna este ca in fiecare zi iti apar noi link`uri pe care le poti click`ui
Noi link`uri = more money.
Oricum pentru cei care stiti engleza o sa puteti citi mai multe detalii pe
http://bux.to
iar daca va inregistrati in cont vei avea mai multe detalii
E foarte simplu si util.
Asa am zis si eu... de ce sa stau pe net degeaba cand pot sa fac ceva util si poate sa castig si bani.
Bafta.
(Daca aveti ceva nelamuriri puteti lasa undeva pe blog un comentariu ceva ca o sa-l cistesc si o sa va raspund.)

Si inca ceva: Dupa ce ati creat un cont la sectiunea Surf Ads Aveti To refer others, use si un link.Dati link`ul acela prietenilor dumneavoastra sa se inregistreze si ei pe bux.to si o sa primiti 0,1 $ pentru fiecare click facut de ei (ex: 20 prieteni X 20 click`uri /zi = 4$)


Deci se poate!!!. Ma astept sa fac si mai multi.
a Cashout from Bux.to for amount $ 10.00 has requested.
and it is awaiting for the processing.

Top 10 cele mai ciudate atracţii


Site-ul IgoUgo.com a făcut un top al celor mai ciudate locuri vizitate de turişti, de la restaurante unde mănânci pe toaletă până la cocktailuri cu degete de om.
Pentru călătorii care caută activităţi deosebite, site-ul IgoUgo.com a întocmit o listă cu cele mai ciudate evenimente căutate de turişti, relatează Reuters. Lista a fost creată pe baza recomandărilor cititorilor săi, şi variază de la bătăi cu frişcă până la curse de gândaci.

1. Marea Bătălie cu Frişcă - Olomouc, Republica Cehă.

“Voluntarii sunt împărţiţi în echipe adverse şi li se cere să se înarmeze cu tăvi cu frişcă. Are loc o numărătoare inversă, apoi echipele aleargă unele spre altele. Când se întâlnesc în centru, frişca începe să zboare”.

2. Restaurantul Modern al Toaletei – Taipei, Taiwan.

“Să mănânci aici este o experienţă unică, asta ca să fim moderaţi.
Stai la o cadă (masa ta), înconjurată de vase de toaletă (scaunele). Mâncarea vine într-un vas de toaletă”.

3. Ziua de naştere a lui Iior – Austin, Texas.

În Austin, adulţii şi copiii îl folosesc pe prietenul fictiv al ursuleţului Winnie drept scuză pentru a petrece.
“Ziua lui Iior se celebrează de peste 40 de ani aici, în Austin. Se intră gratuit, iar banii strânşi din vânzarea de mâncare, băuturi, picturi pe faţă şi altele sunt donaţi organizaţiilor locale non-profit. Sărbătoarea se ţine în Pease Park, aproape de centru”.

4. Cocktailul degetului acru de la picior – Dawson City, Alaska.

Oricine are un stomac puternic poate primi dreptul de a intra în Clubul “Sourtoe Cocktail” la Downtown Hotel. Pentru aceasta, trebuie să soarbă dintr-o băutură care conţine un deget de la priciorul unui om, păstrate de hotel pentru aceste ocazii. Regulile spun că buzele trebuie să atingă degetul sărat.

5. Restaurantul Verzelor şi Prezervativelor – Bangkok, Thailanda.

“Nu vă lăsaţi induşi în eroare de numele ciudat al restaurantului sau de vânzările de metode de contracepţie care au loc acolo. Acest loc foarte popular strânge fonduri pentru Asociaţia de Dezvoltare a Populaţiei şi Comunităţii. La cină, împreună cu cafeaua este servit un prezervativ”.

6. Marţea Clătitelor – Londra, Marea Britanie

În această zi de marţi, caracterizată prin clătite de secole, au loc curse. Tot ce-ţi trebuie este un costum dubios şi o echipă şi poţi participa la Cursele Clătitelor.

7. Shot Cafe – Riga, Letonia

“Shot Cafe are cea mai tare toaletă din lume. Este iluminată în funcţie de starea de spirit şi schimbă culoarea, de la roşu aprins la albastru închis sau verde pal. Vasul de toaletă este transparent şi se poate vedea sârmă ghimpată şi lame de ras. Ne-am îndrăgostit de această toaletă”.

8. Hakone Kowakien Yunessun Wine Spa – Hakone, Japonia.

Aici, oricine se poate relaxa într-o piscină cu vin roşu în umbra muntelui Fuji. “Cred că cineva fie ar urî, fie ar iubi Yunessun Spa cu intensitate”.

9. Cafe Gratitude – San Francisco, California.

“Acesta este un loc foarte, foarte ciudat. Nu pot să trec de numele date mâncărurilor. Au o salată care se numeşte “Sunt abundentă”. Dacă un chelner te întreabă pentru ce eşti recunoscător astăzi, trebuie să răspunzi pentru a primi mâncare”.

10. Curse de gândaci – Brisbane, Australia.

În Brisbane există un hotel care îi încurajează pe vizitatori să ia parte la “BYO Roach”, curse de gâdaci de bucătărie. Cu maeştri de ceremonii care citesc numele participanţilor, cimpoaie şi tot tacâmul.

Cele mai ciudate legi din lume


Nu au fost niciodata abrogate, asa ca puteti cadea sub incidenta lor! Cotidianul "Times" a facut un clasament al celor mai ciudate legi.
Este ilegal sa se transporte cu taxiul, in City, la Londra, caini turbati si cadavre. Este ilegal sa mori in Parlamentul britanic.
Este un act de tradare sa lipesti cu capul in jos un timbru cu portretul unui monarh britanic.
In Franta este ilegal sa iti botezi porcul "Napoleon".
In Alabama este ilegal sa conduci masina legat la ochi.
In Ohio este ilegal sa imbeti un peste.
In Indonezia, masturbarea se pedepseste cu moartea.
In San Salvador, soferii beti pot fi pedepsiti cu moartea in fata unui pluton de executie.
In Florida, femeile nemaritate care sar cu parasuta duminica pot fi duse la inchisoare.
In Chester, galezilor li se interzice sa intre in oras inainte de rasaritul soarelui si sa ramana peste noapte.
In orasul York este legal sa omori un scotian, dar numai daca acesta are arc si sageti.
In Vermont, femeile au nevoie de aprobare scrisa de la sotii lor ca sa poata purta proteza dentara.
In Bahrein, un medic barbat poate examina organele genitale ale unei femei, dar nu are voie sa se uite direct la acestea, ci doar la reflexia lor intr-o oglinda.
Capul oricarei balene moarte gasite pe coastele britanice este proprietatea regelui, iar coada este a reginei, pentru cazul in care are nevoie de oase pentru corset.

Cateva poze funny :)










Fotbalistul roman ...after 200 de sarmale

Cele mai ciudate recorduri mondiale

Tu poti sa prinzi 77 de boabe de strugure in gura in mai putin de un minut, sau sa invarti 9 yo-yo in acelasi timp? Poti sa-ti tii respiratia mai mult de 14 minute sau sa arunci cu o masina de spalat?


Londra, 28 septembrie – Australianul John Allwood a spart cu capul 40 de pepeni intr-un minut.

# Italianul Michele Santana si-a castigat locul in cartea recordurilor scriind 57 de carti invers.

# Instructorul de yoga, indianul G.P. Vijayakumar a inghitit 8 pesti si apoi i-a scos pe nas intr-un minut.

# Americanul Jackie Bibby a stat intr-o cada alaturi de 75 de serpi foarte veninosi.

Cele mai sinistre recorduri

# Chinezul Wei Shengchu si-a castigat notorietatea pentru cele mai multe ace introduse in capul si fata sa.

# Francezul Michel Lotito a ales sa urmeze cea mai ciudata dieta – a mancat, intr-un an, 128 de biciclete, 15 carucioare de supermarket, 6 candelabre si 2 perechi de schiuri.

# Natasha Veruschka si-a castigat locul in Cartea Recordurilor inghitind 13 sabii.

# Putini pot egala isprava chinezului Dong Changsheng care a tras o greutate de 1,5 tone cu pleoapele.

In categoria “Cei mai multi participanti”

3.541 de femei din Philiphine si-au alaptat simultan copiii la san.

Premiul pentru supravietuire a fost acordat americanului Roy C.Sullivan, padurar, care a fost lovit de fulger de 7 ori.

A supravietuit miraculos avand doar cateva arsuri pe piept, i-au ars sprancenele si parul si a pierdut o unghie de la picior. A murit in 1993, dar nu din cauza traumelor. S-a sinucis din cauza unei deceptii in dragoste.

Paypal In Romania








PayPal si-a extins operatiunile pe 87 de piete, inclusiv Romania
PayPal, cel mai mare procesator de plati online din lume, si-a extins operatiunile pe 87 de piete, inclusiv in Romania, iar numarul de tari in care este disponibil serviciul a ajuns la 190. Initial, clientii din statele nou incluse in sistem vor putea doar sa trimita bani, potrivit unui purtator de cuvant al companiei. Printre pietele in care a fost extins serviciul se afla state est-europene precum Albania, Bulgaria si Bosnia si Herzegovina, asiatice, cum sunt Armenia, Azerbaidjan si Turkmenistan, dar si Vaticanul, state africane, arabe si din America de Sud. "Suntem incantati sa ne extindem serviciile la 190 de piete din intreaga lume si sa introducem trei noi limbi pe site-ul PayPal. Prin vizualizarea site-ului in spaniola, franceza si chineza, permitem utilizatorilor din 46 de tari sa efectueze tranzactii in limba lor nationala", a declarat vicepresedintele companiei, Dana Stalder. Odata cu lansarea serviciilor PayPal pe piata locala, romanii vor putea cumpara produse sau servicii de la magazine/furnizori de servicii internationali care nu accepta plati din Romania, dar au acorduri cu PayPal. Utilizatorii romani vor avea acces si la serviciile eBay, cel mai mare site de licitatii online din lume, care detine PayPal. Numarul conturilor create de clientii PayPal se ridica la 143 de milioane, la nivel mondial. In primul trimestru, volumul total al tranzactiilor care au avut loc prin intermediul PayPal a depasit 11 mld. dolari.
Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online