vineri, 1 august 2008

miercuri, 30 iulie 2008

Un bărbat a fost filmat în timp ce s-a aruncat de la etajul şase al unui bloc- ATENŢIE IMAGINI ŞOCANTE

Astazi s-a intamplat ceva ciudat in cluj chiar pe langa noi si nu am aflat decat asta seara dupa vreo cateva ore si am cautat putin pe internet si am gasit cate ceva.
Realitatea spune:
Tensiune extremă pe strada Fabricii din Cluj. Timp de cinci ore un bărbat a ameninţat că se aruncă de la etajul VI al unui bloc. În jurul orei 16.10, speriat de un jandarm care cobora deasupra sa, el s-a aruncat în gol.



Omul a căzut pe terasele magazinelor de la parterul blocului, de unde s-a rostogolit pe trotuar, pe lângă salteaua întinsă de pompieri. Cu toate acestea, în primele momente de după cădere, el era conştient în timp ce primea primul ajutor din partea medicilor.



Momentan, bărbatul se află internat la Unitatea de Primire a Urgenţelor 1. Şansele sale de supravieţuire sunt foarte mari; mai mult, bărbatul este conştient, dar medicii îl descriu drept "necooperant". În urma impactului i-a fost afectată coloana vertebrală, dar întinderea rănilor suferite nu poate fi încă determinată precis. Medicii aşteaptă rezultatele unor radiografii şi spun că este posibil ca bărbatul să rămână paralizat de la brâu în jos în urma loviturilor suferite în cădere.
Atentie!!!
Acest video contine imagini socante


Dar cine era el de fapt?
Un clujean care locuieşte într-un apartament de bloc de pe strada Fabricii, numărul 5, ameninţă că se va arunca în gol de la etajul şase al imobilului în care acesta stă.


Clujeanul se numeşte Ioan Cerchedean, are 57 de ani, şi potrivit vecinilor lui, ameninţă de la ora 11 că se va arunca de pe balcon. Bărbatul ar fi spus că motivul pentru care intenţionează să-şi ia viaţa este legat de vecinii săi, care i-ar fi montat camere de supraveghere în casă, monitorizându-l tot timpul. Clujeanul s-a postat în balconul de la etajul şase şi la intervale de timp ameninţă că se va arunca în gol. La un moment dat, bărbatul a cerut să stea de vorbă cu un prieten de-al lui, un anume Anton, coleg de serviciu, însă când acesta a venit să discute cu el, Cerchedean a renunţat.


Echipaje ale Poliţiei şi SMURD se află în aceste momente în faţa blocului de pe strada Fabricii şi încearcă să-l convingă pe bărbat să nu recurgă la acest gest. Pompierii au instalat jos o saltea pneumatică de aproximativ şase metri pătraţi şi înaltă de un metru şi jumătate. Până acum, bărbatul n-a fost convins să renunţe la gestul său şi stă cocoţat pe marginea balconului, cu picioarele afară şi cu mâinile prinse de partea de sus a terasei. Potrivit vecinilor săi, Ioan Cerchedean locuieşte singur şi e posibil să sufere de vreo afecţiune nervoasă.


Un alt vecin de-al lui Ioan Cerchedean, Nicolae Rusu, spune că omul nu e căsătorit, că a fost plecat foarte mult timp la lucru în străinătate şi că nu l-a prea văzut pe la Cluj. Alte persoane, strânse în faţa blocului, susţin că ar fi certat cu fratele lui pentru modul în care ar fi fost împărţită casa părintească din Ţaga şi că ar fi cerut să discute cu primarul Emil Boc.

Veronica Şimon, tot vecină, spune că Ioan Cerchedean ar fi fost însurat, dar a divorţat şi că s-a întors în Cluj de aproximativ o lună. Femeia afirmă că Cerchedean ar fi avut chiriaşi şi că marţi seara ar fi alertat poliţia că trei indivizi ar fi vrut să-i spargă uşa. Când ar fi ajuns poliţiştii nu au găsit însă pe nimeni. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Cluj, inspectorul principal Raluca Seucan, a confirmat, pentru Clujeanul.ro, alerta de marţi seara, precum şi faptul că, ajunşi la faţa locului, poliţiştii n-au găsit pe nimeni.


Ora 13.30. Reporterul Clujeanul.ro, postat la etajul V al blocului cu pricina, chiar sub apartamentul persoanei care zice că vrea să se sinucidă, a fost martorul negocierii dintre un ofiţer de poliţie şi Cerchedean. "Vreau să mor uşor! Vreau să scap, vreau o injecţie (posibil letală - n.r.)! Înapoi nu mă pot întoarce!", a spus Ioan Cerchedean. Poliţistul încearcă să-l tempereze pe Cerchedean şi cu vorbă bună îl sfătuieşte să intre în apartament. Cu toate acestea, clujeanul refuze să intre în casă şi invocă un fost chiriaş, pe care l-a numit "Hoşdu", şi cu care ar avea mai multe de discutat. "Am un dosar SF, multă lume (din bloc - n.r.) ştie de situaţia mea", a mai spus Cerchedean, dar care a refuzat să clarifice situaţia la care se referă.


În jurul orei 14.00, pe strada Fabricii, la numărul 5, a ajuns şi consilierul local pe zona Mărăşti, Adrian Gurzău. Acesta a declarat că Chercedean nu ar avea niciun motiv să se arunce de la etaj. "Am vorbit cu şefii domnului Cherchedean. Ei mi-au spus că i-au telefonat dimineaţă să îl întrebe de ce a întârziat la serviciu, iar bărbatul le-a spus că are o cădere psihică şi pur şi simplu nu mai vrea să trăiască. Cherchedean lucrează la Napoca Construcţii pe macarale de 60 de metri înălţime, aşa că statul la înălţime nu ar fi o problemă pentru el. Angajatorii au mai spus că din testele psihologice ale bărbatului nu reiese că acesta ar suferi de vreo boală" Gurzău şi-a dat cu părerea cum că, singura soluţie de a-l salva pe bărbat ar fi ca pompierii să spargă uşa apartamentului şi să îl ia de pe balcon. " E puţin riscant pentru că s-ar putea speria şi acum nu are încredere în nimeni şi nu se ştie cum ar reacţiona".


Ora 14.30. Un preot a ajuns la faţa locului să încerce să vorbească cu Cherchedean. Iniţial bărbatul a acceptat să îl vadă pe preot, însă în momentul în care acesta a bătut la uşa apartamentului, nu a mai primit niciun răspuns. Poliţiştii şi pompierii spun că nu au un plan de acţiune şi că cel mai tare îi îngrijorează faptul că dacă bărbatul se aruncă şi cade pe acoperişul magazinelor de la parter va fi o tragedie. Momentan, pe strada Fabricii au ajuns şi fostul coleg de seriviu din Germania al bărbatului şi încă câţiva prieteni."Neluţu e un bărbat responsabil şi corect. Se enervează însă uşor când e întrebat despre averea lui. Acum ia nişte pastile în acest aspect şi a fost o săptămână în concediu. O să vorbim cu el"

Ce imi doresc eu...Vreau Doua By Arssura

Vreau doua prietene sa ma inteleaga amandoua
Sa ies cu una cand e soare si cu una cand ploua
Vreau doua dacii tunate sa-mi fac de cap seara cand ies
Una pe post de bmv alta pe post de mercedes
Vreau doua conturi in banca sa cumpar ce vreau
Vreau doua tarfe sa-mi tina sticla atunci cand beau(scuzati de expr.)
Vreau doua carbune in viata pe care sa merg
Si-n felu' asta sa nu mai trebuiasca sa aleg
Vreau doua pantere negre din balconu' meu sa raga
Sa auda toti cat de salbatica-i muzica neagra
Doua posturi de radio sa bage doar hip-hap
Si sa brueze toata scala de la cap la cap
Vreau doua vile cu piscina si garaj la subsol,desi asta are aproape orice senator
Ca sa fie ok pe masa cu-i i-am deschis doua sticle de vin sa uit ca-i doar un vis ce-am zis
Vreau doua vieti ca sa pot sa fac tot ce mi-am propus
Si atunci cand mor sa pot sa va privesc de sus
Vreau doua aripi ca sa zbor pana la nori
Caci numai daca visezi inveti sa zbori
Vreau doua zile lucratoare restu' libere
Si toti sefii mei preschimbati in vipere
Vreau doua ore sa fac ce vreau intr-un show televizat
Adica multe surprize-surprize cu Andreea-n pat
Vreau doua gradini zoo cu serpi veninosi
Sa inchid acolo toti politicienii mincinosi
In loc de mancare sa le arunc in cusca zi de zi
Dosare secrete,legi si alte hartogarii
Vreau doua fotomodele doar un pic sa le sperii
Sa le fac posta intr-o ghena cu toti gunoierii
Vreau doua zile linistite pe o plaja in Hawaii
Sa beau cu Angelina Jolie cokteil din acelasi pai
Vreau doua elicoptere,doua tancuri,doi eroi
Si atunci cand ma supar sa-mi declar singur razboi
Acum inchin doua pahare de vin pentru cine traieste si viseaza la fel de frumos ca mine
Vreau doua zile in care sa ma plimb singur pe luna
Sa uit de probleme,sa uit de lumea asta nebuna
Poate de acolo voi zambi caci de mult mi-am dorit
Sa vad Pamantul tot strivit de un meteorit
Vreau doua neveste indiferent ca-i iarna sau vara
Cu una sa-mi fac de cap in pat,
iar cu cealalta pe afara
Vreau doua actrite pline de fitze sa ma distreze
Si sa ma plimb cu ele in lesa pana o sa turbeze
Vreau doua avioane personale-n curtea mea
Nu pentru zbor,ci doar sa vada lumea ca-s belea
Vreau doua insule mici ca sa fiu fericit
Cand le fac sute de poze din propriul meu satelit
Vreau doua filme in care sa joc chiar rolul meu
Adica un nebun ce are frica doar de Dumnezeu
Mai beau doua pahare de vin ca sa-mi revin
De bautura o sa ma las,de vise nu pot sa ma abtïn

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online