marți, 8 iulie 2008

Cele mai ciudate, traznite,stupide(sau cum or mai fi) procese din America



Astazi mi-a povestit cineva ca a citit pe internet despre cele mai ciudate, stupide procese din America si sincera sa fiu ma bufnit rasul cand am auzit ce ciudatenii de procese pot sa aiba loc si mai grav e ca procesele sunt si castigate(desi asta depinde si de ce avocat ai ca sa te reprezinte).lol:)
Asa ca am cautat pe internet si am gasit o gramada si am zis sa va prezint si voua cateva.
Nu stiu cat de adevarate sunt dar sunt sigura ca unele dintre ele sunt reale.

1.Merv Grazinski din Oklahoma City, a cumparat o rulota cat o casa, si cand se deplasa pe autostrada a fixat viteza pe automat si s-a dus in spate sa-si faca o cafea... Rulota a iesit bineinteles de pe autostrada si a cazut in sant. El a dat in judecata compania care a fabricat rulota pentru ca nu au specificat in manualul de utilizare ca nu trebuie sa paraseasca volanul in timp ce merge... A castigat 1.750.000$ si o noua rulota, iar compania a modificat manualul de utilizare...
(din cate am aflat aici avocatul femeii a sustinut ca rulota este de fapt o casa pe roti si cum in casa te poti deplasa a cerut despagubiri pentru ca femeia nu era de vina deoarece ea se afla in casa, iar in manualul de instructiu nu scria ca in timpul deplasarii nu ai voie sa umbli prin casa.)

2.O companie de telefonie, care a realizat o carte de telefoane, a fost data in judecata de o femeie care a suferit complicatii in urma unei operatii. Michelle Knepper a ales un doctor, din cartea de telefoane, si i-a cerut sa-i faca liposuctie, desi acesta era dermatolog si nu chirurg plastician. Cand au aparut complicatii, s-a plans ca nu s-ar fi dus la acest doctor, daca ar fi stiut ca nu se pricepe. Asa ca a dat in judecata compania de telefonie si a castigat 1,2 milioane de dolari, plus 375 de mii pentru sot, care a suferit cat timp ea era internata.

3.Un preot pedofil si-a dat in judecata victima ca l-a dat in vileag. Este vorba de preotul David Hanser, de 70 de ani. Este unul dintre primii preoti catolici implicat intr-un scandal sexual. In 1990, i-a cerut unei victime 65.000 de dolari despagubiri pentru ca era interzis prin contract sa dezvaluie anumite lucruri.

4.Un hot care a stat o saptamana captiv intr-o casa. Dupa ce a intrat sa fure ceva, a vrut sa iasa prin garaj, insa nu a stiut ca sistemul de deschidere era stricat. A avut ghinionul ca usa de acces in casa sa se inchida automat in urma lui si a stat 8 zile blocat in garaj, deoarece proprietarii erau plecati in vacanta. A mancat hrana pentru pisici si a baut suc. Baiat destept, a dat in judecata societatea de asigurari a proprietarului si a castigat jumatate de milion de dolari. Se intampla in 1998.

5.Tot despre un hot am mai citit dar nu il gasesc acuma si vi-l spun eu.Cica un anume hot a vrut sa intre intr-o casa pe horn insa cand era pe acoperis a cazut si si-a fracturat cateva oase.A dat proprietarii in judecata pe motiv ca nu si-au curatat acoperisul si i-au pus viata in primejdie.Surprinzator a castigat procesul.

6.Procesul mult discutat anul trecut - Allen Heckard vs. Michael Jordan si Nike. Allen Heckard pretindea ca in ultimii 15 ani a suferit traume emotionale pentru ca lumea il confunda cu Michael Jordan. El l-a invinuit de acest lucru si pe Phil Knight, fondatorul companiei Nike, caruia i-a reprosat ca a promovat imaginea sportivului de la Chicago Bulls, facandu-l unul dintre cei mai cunoscuti oameni din lume. „Victima” le-a cerut lui Jordan si lui Phil Knight o despagubire de 832 de milioane de dolari, insa a renuntat, in cele din urma, la acuzatii. Heckard masoara 1,83 metri, mai scund cu aproape doua palme decat celebrul baschetbalist, si poarta aceleasi incaltari ca Michael Jordan, pe motiv ca sunt cele mai confortabile.

7.O femeie a dat in judecata firma Mazda pentru ca nu i-a oferit informatii despre cum trebuie folosita centura de siguranta. Mary Ubaudi era pasagera intr-o masina care a fost distrusa. Ea a cerut 150.000 de dolari.

8.Amber Carson din Lancaster Pennsylvania, a alunecat pe o balta de sifon intr-un restaurant si si-a rupt noada. Treaba e ca balta fusese facuta chiar de domnisoara, care aruncase un pahar cu sifon in capul prietenului ei, si probabil ratase... A castigat 113,500 $.

9.Jerry Williams din Little Rock Arkansas, a fost muscat de fund de cainele vecinului, care era legat si in curtea respectivului vecin. El nu a castigat decat 14.500$ pentru ca juriul a considerat ca dl Williams a provocat "un pic" acest incident, sarind gardul si tragand cu o pusca cu alice in caine...

10.O batranica de 80 de ani, a dat in judecata lantul de restaurante McDonald’s, dupa ce s-a oparit cu cafea. Femeia s-a plans ca pe cana nu scria ca bautura este fierbinte si a fost astfel despagubita cu peste o jumatate de milion de dolari.

11.Carl Truman de 19 ani a castigat 74.000$ si cheltuieli pentru ingrijiri medicale, dupa ce un vecin a trecut cu Honda Accord peste mana lui. El se bagase pe sub masina ca sa fure rotile masinii, iar vecinul care era la volan, nu l-a vazut si a plecat din parcare .

12.Yorkshire a fost acuzat că ar fi furat gara din Cleckheaton. Angajat al unei firme de demolării, acesta ar fi dărâmat clădirea dezafectată şi a transportat molozul în scopuri necinsite. Alte cazuri stranii au fost cel al unui tânăr din Shanghai care şi-a scos la licitaţie sufletul pe internet şi cel al unui astrolog rus care a dat în judecată NASA. El cerea 165 milioane de lire sterline pentru că proiectul Deep Impact "a stricat echilibrul universului".

Clasamentul este închis de refuzul unui tribunal din China de a-i permite unui bărbat să-şi numească fiul “@” şi de condamnarea unui avocat din Sri Lanka pe motiv că a căscat în timpul unui proces.


Magic?I don`t belive in magic.!



Ultimate Card Thru Window Illusion - video powered by Metacafe



Andreea

duminică, 6 iulie 2008

Ultras Sau Hooligan ?


Nu sunt impatimit al fotbalului, dar am o mare nedumerire care a pornit de la o intrebare adresata unui prieten de al meu care e ultras la Poli Timisoara si anume:Care este diferenta dintre un Ultras si un Hooligan?

A incercat el sa imi explice cat de cat care cu ce se ocupa, cum ca ultrasii se bazeaza mai mult pe dragostea fata de echipa,ultrasii incearca sa mute spectacolul in tribune. Nu prin violente, ci prin apelarea la coregrafii, care pot contine bannere, steaguri, fumigene sau torte,se bazeaza pe traditii,excluzand o confruntare cu adversarii,iar hooliganii se bazeaza mai mult prin faptul ca incearca sa faca diferenta dintre ei si alte grupari mai mult prin forta fizica "daca suntem mai tari la bataie suntem mai buni ca voi".Hooliganii urmaresc si "vanarea" steagului echipei adverse, cum fiecare grupare de hooligani isi ascund steagul in locatii secrete despre care doar cativa dintre membrii gruparii stiu.

Totusi atat nu mi-a ajuns si am cautat pe internet sa gasesc mai multe informatii.
Ultrasii sunt cei care asigura coregrafia tribunelor
Intre fenomenul “ultra” si vestitii hooligans nu exista nici o legatura, desi multi nu fac vreo diferenta intre cei doi termeni.
Violenta de pe stadioane are la baza grupurile de hooligans.

Foarte putina lume cunoaste faptul ca exista mari diferente intre “hooligan” si “ultra”. Trebuie spus insa ca acesti doi termeni pot coexista, transformandu-se in “hooltras”. Acest termen apare in general in Balcani, dar si in spatiul ex-sovietic.

Ce inseamna a fi “ultra”?
In Romania, fenomenul “ultra” a luat nastere imediat dupa Revolutie, insa dezvoltarea a inceput abia in anii 1995-1996. Primele grupari au luat nastere in galeriile cluburilor Steaua, Dinamo, Poli Timisoara, Universitatea Craiova si, mai tarziu, Rapid. Chiar daca mai toti se considerau ultrasi, probabil si din cauza ca aceste grupari se inspirau din coregrafiile suporterilor italieni, unele “realizari”, cum ar fi furtul steagurilor sau al fularelor, apartin fenomenului “hooligan”, care s-a dezvoltat in Marea Britanie. Ultrasii incearca sa mute spectacolul in tribune. Nu prin violente, ci prin apelarea la coregrafii, care pot contine bannere, steaguri, fumigene sau torte. Acest lucru exclude insa o confruntare cu adversarii, acesti suporteri incurajandu-si intr-un mod original echipa.

Ce inseamna a fi “hooligan”?
Spre deosebire de ultrasi, gruparile “hooligan” considera ca singurul mod prin care iti poti demonstra superioritatea fata de adversar este sa fii mai puternic fizic decat el.
Diferentele apar si la nivelul vestimentatiei. “Hooligans” renunta la orice fel de insemne ale propriului club in timpul meciurilor, folosesc steaguri de mici dimensiuni inscriptionate cu numele echipei, si nu cu insemnele unei grupari.
Pentru aceste grupari, confruntarea violenta cu suporterii adversi este nelipsita. Totusi, o lupta pe strada, cunoscuta sub numele de fair-fight, nu poate avea loc decat daca se indeplinesc anumite conditii, cum ar fi: cele doua grupari care se infrunta trebuie sa aiba un numar aproximativ egal de persoane si lipsa armelor (combatantii folosindu-se doar de pumni si picioare).

Prima lupta de acest fel din Romania a avut loc inaintea derby-ului Rapid - Steaua (2-3), cand nu mai putin de 150 de fani ai celor doua echipe au stabilit o intalnire in zona Plaza Romania.

La nivel european, ultrasii au aparut la sfarsitul anilor ‘60. Fanii cu varste cuprinse intre 15 si 20 de ani se rup de “clasicul spectator”, ocupand sectoare ale tribunelor unde se vindeau bilete sau abonamente la preturi reduse. Trebuie mentionat ca primii pasi spre fenomenul “ultra” au fost facuti in Italia, tara recunoscuta si astazi pentru spectacolul creat de tifosi. La acea vreme ultrasii se deosebeau de masa suporterilor, in primul rand prin identificarea propriului sector delimitat de unul sau mai multe steaguri cu numele si simbolul grupului, haine militare purtand insemne ale propriei echipe si prin infatisarea paramilitara preluata de la organizatiile politice extremiste, un fenomen la moda in acea perioada.

Anii ‘80 reprezinta momentul de crestere a gruparilor “ultra”, unele factiuni ajungand sa beneficieze de aportul a mii de membri. Cel mai tragic eveniment s-a petrecut in 1985, la meciul Liverpool - Juventus (0-1) din finala Cupei Campionilor Europeni, disputat pe stadionul Heysel din Bruxelles. Atunci, nu mai putin de 39 de suporteri italieni au murit in urma confruntarilor cu fanii englezi. Acest lucru a dus la suspendarea cluburilor din Premiere League din cupele europene pe o perioada de cinci ani.

Totusi exista un Cod si o Unitate intre grupari diferite.

Am cautat pe internet si am gasit cateva Grupari de acest gen pe care sigur cred ca veti fi interesati sa le cititi.
Am mai citit ce spune sociologul roman Andrei Beiu despre Istoricul Ultrasilor si am fost foarte surprins sa aflu ca ca este si o grupare de fete ...foarte interesant numita Fete "In Flacari" si nu in ultimul rand cateva Declaratii, Marturisiri ale unor ultrasi.

Si ce nu putea fi uitat sunt niste Filmulete De La Meciuri batai si ce se intampla pe stadioane si in afara.

Poate ati observat ca am scris mai mult despre acest subiect cu referire la echipele Clujului si anume "U" si CFR, si asta probabil se datoreaza faptului ca sunt la randul meu Student in CJ

Totusi acest subiect nu se termina aici sunt multe de discutat si astept pareri cat mai multe informatii injuraturi orice aveti de comunicat sunt bine primite insa daca sunt prea obscene posibil sa nu fie si postate.
Bafta.!

Declaratii Marturisiri

"Echipa e sfântă"

Dex, un tânăr de 23, care de curând a intrat la o şcoală militară, este liderul grupului Camorra, cei care se definesc ca fiind cei mai extremişti dintre susţinătorii echipei CFR. El consideră că o facţiune de ultraşi trebuie să funcţioneze precum o unitate militară.

"'Mâncătorii de seminţe' care mai merg la meciuri nu înţeleg cât de importantă este misiunea unui suporter. În orice moment, echipa trebuie să fie conştientă de prezenţa ta acolo. Echipa e sfântă", spune el.
Dex susţine că suporterii care acceptă beneficii din parte cluburilor sunt de dispreţuit pentru că în loc să dea totul pentru echipa iubită, profită. "Mergi ca o curvă la f****. Te pui în autocar, te dai jos şi te uiţi la meci, dup-aia cobori acasă”, explică el. "Niciodată nu o să mergem cu autocarele clubului în deplasări! Mergem cu trenu, cu naşu, cu maşinile, cu stopu, mai vine poliţia te dă jos din tren, te urci înapoi! Asta e distracţia!”, spune Dex.


"Ne-am bătut ca orbii"

Gabi, tot de 17 ani, membru şi el în Fidelis se limitează, deocamdată, în a susţine acţiunile Camorrei. Deşi le-ar plăcea, după cum spune şi el şi Bogdan, să "dea cu jandarmii de gard” nu îşi permit, pentru că amenda trebuie să fie plătită de părinţi. Asta nu-i împiedică însă să-şi marcheze teritoriul pe ziduri. "Într-o noapte am plecat pe la 7 de acasă cu gândul să umplem oraşul cu înscrisuri. M-am întors acasă pe la 2 noaptea. A doua zi însă, tot ce lucrasem o fost tăiat de ăia de la 'U'”, spune Bogdan, incitat de "bătălia pentru teritoriu".

La doar 16 ani, Gabi, alt membru al Fidelis-ului, a avut "norocul" să primească deja "botezul focului". "La ultima deplasare, la Petroşani, ne-am bătut ca orbii în gară încercând să acumulăm respect. Ne aşteptau acolo fanii echipei rivale”, spune Gabi. El a dat însă şi cea mai plastică definiţie a ceea ce înseamnă pentru un suporter să fie ultras: "e mândria să fii mai sus, să nu fii tu cel călcat în picioare”.

"Rovine era fix pix”

Fernea provine dintr-o familie de u-işti. La 4 ani, tatăl lui l-a dus prima oară pe stadion, iar senzaţia pe care a avut-o în faţa oamenilor agitaţi, a bannerelor şi fularelor întinse şi scuturate şi cea a unei bătăi care a urmat între suporteri şi jandarmi, îi revine mereu în minte. Nu suportă CFR-ul şi crede că galeria lor nu are ultraşi. "O ameninţat unu că vine să ne dea foc la 'U Caffe', da' a doua zi avea teză şi nu o mai venit! Ăla îi ultras?”, întreabă el, dispreţuitor.

Una din bătăile care i-au marcat cariera de ultras este cea de la Hunedoara, când echipa gazdă a vrut "să deie omor” suporterilor veniţi de la Cluj. "Rovine era fix-pix! Noi 60 am vrut să luăm scuturile de la jandarmi şi să merem pă ăia 1.000. Mie nu mi-e frică de jandarmi. Când vedem uniformele alea pe stadion, ni se face greaţă”, spune Fernea.

"Nu ne luăm la bătaie, îi batem!”

Deşi nu au ajuns încă la vârsta majoratului, Abner şi Dani au prins deja gustul luptei. La 17 ani, Abner merge de trei ani constant la meciurile echipei. Spune că ura faţă de CFR i-a intrat în sânge. "O dată treceau pe stradă două fete care aveau fulare cu CFR. Noi ne jucam cu mingea pe lângă bloc. Ne-am luat de ele, le-am scuipat numa', că erau fete, nu te poţi lua cu ele la bătaie”, spune Abner.

Un alt episod care le-a consolidat poziţia de ultraşi este povestit de Dani: "De 8 martie eram în Groapă (Expo Transilvania - n.r.) cu un prieten. Au trecut doi pe stradă şi i-am întrebat frumos cu ce echipă ţin. Ei or zis că cu niciuna. Am luat bâte dintr-un gard şi le-am dat, pentru că văzusem sub haine ceva fular CFR. O venit o dubiţă pe urmă şi am muşcat 10 milioane amendă”.

"Nu e adevărat că băgăm boala în oameni. Noi cu ceferiştii avem ce avem”, conchide tânărul ultras, spunând că amenzile se plătesc oricum din chetă de la întregul grup. Cei doi şi-au făcut un adevărat idol din Mircea Cenan, zis RJ, despre care spun că este un şef absolut al ultraşilor. "Ce zice el e lege! Ce o făcut el pentru echipă nu o mai făcut nime'!”, spune într-un suflet Abner.

Kristi

Kristi urmează să se însoare în toamna acestui an. El este un ultras "veteran", dar recunoaşte că în ultima vreme s-a mai liniştit. Merge în galerie din 1995, deşi frecventa meciurile Universităţii de când era mic. "Pasiunea a devenit cu timpul foarte mare”, spune Kristi, care a preferat să nu îi fie amintit numele real.

Una dintre primele deplasări pe care le-a făcut cu galeria a fost în 1997, la Bucureşti. Atunci a "întâlnit” şi prima bătaie în toată regula. Avea 15 ani şi era cel mai tânăr ultras. În 2004, după un meci al Stelei la Cluj, s-au răzbunat, steliştii au fost fugăriţi prin întreg oraşul, "au fost lupte la podul Garibaldi şi în Haşdeu”, îşi aminteşte ultrasul. "Fiecare fază a meciului o trăieşti, tremuri tot ţi se opreşte respiraţia”, spune Kristi. Încă din clasele primare, îşi aminteşte el, toate caietele purtau inscripţia 'U', iar copiii care o să i se nască vor fi tot u-işti, promite el. Ce ar face pentru echipă? "Orice aş face, numai nu
aş omorî”, tranşează problema ultrasul.

Astfel gândesc ultraşii clujeni. Fie că ţin cu "U", fie cu CFR, au câteva lucruri în comun: îşi iubesc echipele dincolo de limitele raţiunii şi nu-i suportă pe jandarmi. Iar în toamnă, cel mai probabil, se pregătesc pentru confruntările directe.

Fete "În flăcări"

Fete "În flăcări"

Cine a spus că fotbalul este numai pentru bărbaţi se înşeală amarnic! Cea mai evidentă dovadă e aceea că atât U, cât şi CFR au brigăzi de fete. I. are 17 ani şi face parte din brigada Ablaze, grupare ultras de fete a CFR-ului. Brigada are mentalitate ultras chiar dacă, fete fiind, nu se pot angrena în aceeaşi măsură în lupte ca şi băieţii. Fetele ştiu însă esenţialul: bannerul cu însemnele brigăzii e cel mai de preţ, o dată pierdut duce la desfiinţarea acesteia. "În lumea asta tot ce contează e respectul. Echipa trebuie să audă mereu că e cineva acolo, că îi împinge din spate. Un meci fără suporteri e sec”, crede I.

Numele brigăzii însemnă "în flăcări” şi sunt 12 fete care s-au "înrolat”. Deşi intrată de curând în rândurile suporterilor ultra, I. spune că i s-a întamplat chiar să fie luată la bătaie în zona stadionului "Ion Moina" de nişte suporteri U-işi, pe când trecea cu galeria de la CFR. Fata spune că nu i-a fost frică şi că ştia că mai întâi trebuia să-şi păzească fularul cu însemnele echipei favorite, pe care şi l-a ţinut cu ambele mâini la gât!

Istoricul Ultrasilor

Istoricul ultraşilor

Adrian Beiu este un sociolog român, doctorand la Université Libre de Bruxelles. În teza sa, el abordează din punct de vedere antropologic problema ultraşilor români. În lucrarea intitulată “Fotbal şi politică în România postcomunistă. Cazul suporterilor ultra”, el afirmă că pentru o parte dintre cei care merg pe stadion, spectacolul sportiv trece pe un plan secundar. Trebuie făcută însă o distincţie clară: suporterii ultra nu reprezintă ansamblul galeriei unui club, ci numai o parte a acesteia - nucleul ei dur şi liderii ei de opinie. De altfel, galeriile au o ierarhie foarte clară, conform unei structuri piramidale.

Conform lui Beiu, modul ultra de susţinere a echipei favorite a apărut în Italia la sfîrşitul anilor '60 şi începutul anilor '70. S-au deosebit încă de la început prin modul lor spectaculos de încurajare a favoriţilor. Acest model de susţinere a echipei favorite a combinat câteva modele deja existente: modelul italian - existenţa unor steaguri de pus pe gardurile stadioanelor sau de fluturat; cel brazilian - folosirea de torţe, de fumigene şi de petarde; şi cel englez - crearea de efecte optice cu ajutorul fularelor şi repetarea aproape obsesivă a cântecelor.

Beiu mai afirmă că, împotriva ideii generale cum că suporterii radicali provin din medii defavorizate, puţin educate, printre ultraşi găsim un mare număr de persoane cu studii superioare - terminate sau în curs. Acest nivel relativ ridicat de educaţie al ultraşilor îl întîlnim şi în România. Astfel, în urma unei anchete efectuate în rândul ultraşilor echipelor Dinamo, Rapid şi Steaua, din cei 182 de suporteri chestionaţi, 37,3% au declarat că au studii superioare.

Grupari



Camorra
Camorra are aproximativ 60 de membri "mai radicali decât ceilalţi”. Facţiunea s-a format după ce Comando Gruia s-a divizat. Din el s-au mai desprins Mad Boys Ultras Comando Gruia (UCG) şi KVSC (Koloszvari Vasutas Sport Club). Dex spune că numele de Camorra aparţinea iniţial unei grupări spaniole de terorişti, gen Al Quaida formată din foşti puşcăriaşi din reţelele de crimă organizată. Numele sonor şi tradiţia militarizată şi antisistem i-a convins pe tinerii ceferişti să îşi asocieze gruparea cu acest nume.

Însemnele Camorrei sunt un banner negru cu alb, negru fiind culoarea de brigadă, iar albul culoarea clubului. Deşi alb-negrul e titular pentru echipa Universitatea Cluj, Dex spune că simbolul Camorrei n-are nici în clin nici în mânecă cu "U"


"Pionierii"

Fidelis este gruparea "pionerilor" Camorrei, un fel de "fraţi mai mici", care n-au ajuns încă la moajorat, din rândul căreia sunt racolaţi, ulterior, "brigadierii". Bogdan are doar 17 ani şi este, după cum declară, "elev la un liceu de prestigiu din oraş”. "Majoritatea ne cred nebuni! E o pasiune care nu aduce avantaje materiale”, explică Bogdan. Fidelisul s-a format la stadion din 2-3 băieţi cu experienţă de 4 ani în galerie. "Hai s-o punem şi noi de-un grup. Am văzut la televizor atâtea galerii faine, în Italia de exmplu, iar noi eram 400 din care 200 mâncau sămânţă!”, spune Bogdan, motivându-şi dorinţa de a forma un grup de suporteri adevăraţi.

Despre el afirmă că duce o viaţă paşnică în general, deşi în casă umblă îmbrăcat numai cu tricou al CFR-ului iar banca de la şcoală geme de inscripţii de îmbărbătat jucătorii sau împotriva duşmanilor de la "U".

Codul Si Unitatea Fanilor

UNITATE
Pentru suporteri
In toamna anului 2005, gruparile din Romania au raspuns unui apel al “Peluzei Catalin Haldan” - PCH (Dinamo), pentru organizarea unui protest fata de arestarea a cinci suporteri alb-rosii in Bulgaria, inaintea confruntarii dintre “caini” si Levki Sofia, in Cupa UEFA. La mars au participat grupurile Ultras, Stil Ostil, Vacarm, Tineretului Korps, Titan Boys, Nucleo, Warriors (Steaua), Boys, Brigate, Feydan, Supras, Regime Ultra (Dinamo), Unione Ultras (Rapid), Ultras Craiova, Teste Matte (Universitatea Craiova), Masseria, Drojdierii (Poli Timisoara), Vecchia Guardia, Manastur Clan (U Cluj), Spetza Ultra Rossa (UTA), Dorobantii, Brigada Suprema, Nord (FC Vaslui), Fans (FC National), Knot (Petrolul).

CODUL
Conduita Ultra
Iubeste culorile echipei mai presus de orice
Respecta deontologia grupului
Nu accepta existenta unor limite sau obstacole in fata iubirii tale pentru echipa
Ramai coerent intotdeauna
Distinge-te de masa de suporteri
Incurajeaza-ti echipa, la bine si la greu, chiar si atunci cand e contestata
Cumpara-ti bilete sau abonamente la partidele de acasa si suporta costul deplasarilor
Nu face nici un compromis legat de ideologia si sentimentele tale
Contesta conducerea si pe fotbalisti, atunci cand nu respecta crezul si valorile tale
Nu murdari acest crez cu manifestari politice
Fa-ti steaguri, bannere, esarfe, coregrafii si altele doar prin forte proprii
Nu comercializa identitatea grupului vanzand materiale promotionale.

Filmulete Suporteri

Acestia sunt hooligani Manchester


Ultrasi


iar acuma din romania
Aici se observa foarte bine diferenta dintre ultras si hooligan
Acestia sunt ultras ..oricum frumoasa atmosfera creeaza pe stadion


Ultrasi Steaua


Insa ca la toate meciurile mai sunt si batai


Cap spart unui "gabor"



Batuti de ia luat draq




Suntem Suporteri Nu Criminali
Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online