marți, 11 noiembrie 2008

duminică, 9 noiembrie 2008

Monica Barladeanu a filmat nud pentru americani

Un regizor de la Hollywood a reuşit fără pic de efort ceea ce revistele din România dedicate bărbaţilor s-au chinuit ani în şir: s-o convingă pe Monica Bârlădeanu să se dezbrace. Ieşeanca a recunoscut că, de dragul actoriei, ar fi dispusă să facă o mulţime de sacrificii şi, fără pic de pudoare, nu s-a sfiit să-şi dea hainele jos atunci când rolul i-a cerut-o.











Monica Bârlădeanu, alias Monica Dean, a avut câteva roluri episodice în producţii cinematografice realizate la Hollywood, însă, până acum, nu a reuşit să se facă remarcată decât datorită prestaţiei din serialul “Lost”. Iubita magnatului Bobby Păunescu pare urmărită de ghinion: pe lângă faptul că anul trecut a pierdut două roluri din cauza grevei cineaştilor, iată că acum istoria pare că se repetă.





Filmările pentru producţia “Out of the Night”, unde Monica trebuia să joace alături de Peter O’Toole, s-au amânat pe o perioadă nedeterminată. Astfel, focoasa brunetă s-a văzut nevoită să-şi umple timpul mergând în continuare la cursurile de actorie, pentru a se perfecţiona: “În urmă cu doar câteva săptămâni, Monica a aflat că s-au amânat filmările. Unul dintre producători a plecat şi nu se ştie exact când vor demara proiectul. Acum, ea este în SUA şi merge la cursuri”, ne-a declarat PR-ul postului tv B1.






Cu toate acestea, românca nu a stat pe bară în ultima vreme. Ea a filmat nud, pentru un alt film american, şi nu se sfieşte să recunoască faptul că a acceptat fără rezerve această propunere: “Dacă rolul mi-o cere, nu e nici o problemă. La prima dublă a fost mai greu, dar la următoarele am reuşit să intru în pielea personajului”, a declarat Monica, pentru revista “Styler”, fără să precizeze însă şi numele peliculei. Cea care a învăţat-o să fie credibilă în scenele nud e profesoara Ivana Chubbuck, preferata unor actori precum Brad Pitt şi Charlize Theron.





Andreea Mantea a taiat cablul TV ca să nu-i vada tatal sanii

Coprezentatoarea lui Mircea Radu de la emisiunea “Din dragoste” a devenit cunoscută publicului după ce a participat, în 2006, la concursul “Miss Playboy”.











Deşi s-a clasat pe locul al doilea, “rivala” sa Roxana Ungureanu obţinând titlul, Andreei Mantea i s-au deschis numeroase uşi. Focoasa brunetă a trecut prin emoţii groaznice atunci când a aflat că vestitul concurs este televizat, întrucât tatăl său habar nu avea că odrasla sa s-a dezbrăcat pe scenă.






“Nu ştiam cum să fac să nu afle tata. În cele din urmă, am găsit soluţia şi mi-a venit ideea să tai cablul. Din păcate, el a văzut ziarele a doua zi. A intrat la mine în cameră şi mi le-a aruncat pe pat, iar două săptămâni nu a mai vorbit cu mine”, a declarat Andreea Mantea, la emisiunea “Ora presei” (Antena 2).





Fosta parteneră de prezentare a lui Răzvan şi Dani nu are absolut nici un regret referitor la faptul că s-a dezbrăcat în revistele dedicate bărbaţilor şi susţine că, dacă ar fi să dea timpul înapoi, ar proceda exact la fel. Ea este prima româncă invitată de fondatorul Playboy, Hugh Hefner, la conacul său, în SUA.










Viitoarea nevasta a lui Ogica e lesbiana!

CANCAN a intrat in posesie unui set de fotografii incendiare cu viitoarea sotie a lui Ogica, supranumit si "spaima loteriei". Pe langa imagini, postate pe internet, pe site-urile de prietenii si intalniri, in care Crina isi etaleaza nurii, exista si cateva poze in care fosta cantareata care i-a rapit inima giurgiuveanului apare in posturi intime, alaturi de o alta femeie. Imaginile sunt extrem de graitoare si releva o femeie tandra, mai ales ca blonda Crina este cea care tine intre palme fata partenerei ei, in timp ce o saruta pasional. Aceeasi gingasie a fost sesizata si de Ogica, el descriind-o pe viitoarea sa nevasta ca fiind o femeie de o sensibilitate extraordinara, foarte sexy si extrem de senzuala. Sensibilitatea Crinei este, insa, usor zgaltaita de relatia cu Stelian Ogica. Desi a trecut foarte putin timp de cand sunt impreuna, pianista s-a plans deja in cercul apropiatilor ei de anumite "neintelegeri" in dormitor, sustinand ca Ogica e "cam obsedat de sex" si ca n-ar fi suficient de tandru. In niciun caz tandru, ca o femeie.





Silvia Pop goala pentru FHM

Numărul pe luna octombrie al revistei pentru bărbaţi FHM propune un pictorial incendiar cu Silvia Pop, actriţă şi cantăreaţă care, intre 2005 şi 2006, a fost măritată cu Ioan Timofte, fost jucător la Boa­vista şi FC Porto.











După divorţul de fostul fotbalist Ioan Timofte, ac­tu­al­men­te om de afaceri în Ba­­nat, Silvia Pop s-a mu­­­tat de la Ti­mi­şoa­ra la Bu­cu­reşti şi s-a con­centrat li­niş­tită a­supra ca­rierei sale multila­te­rale, cu e­co­uri în mu­zică, ac­to­rie şi i­mo­bilia­re. E­vo­­lu­ţia şi formele fi­zi­ce de in­vidiat ale Sil­viei au fost re­mar­ca­te şi de editorii de la FHM, care i-au pro­pus fe­­tei să po­zeze în i­pos­­­­t­aze cât mai pro­vo­catoare pentru nu­mărul din oc­tombrie al revistei. Şe­dinţa fo­to a avut loc la Cor­beanca, la vila lui Cristian Țân­ţ­ăreanu.





Catrinel Menghia, din nou sexy pentru italieni

Topmodelul Catrinel Menghia este protagonista unui nou pictorial provocator, care a fost inclus intr-un catalog de moda italian pentru anul 2008. Romanca a devenit imaginea colectiilor semnate de designerul Margherita Mazzei si a pozat pentru campania de promovare a costumelor de baie si a lenjeriei intime.


Vezi Galerie Foto cu Menghia!











Magda va spala o masina cu sanii

Specialiştii aduşi să analizeze, în fiecare duminică, prestaţia concurentelor, care vor să pună mâna pe “Inelul cu diamant” oferit de miliardarul Călin Fusu la Euforia TV, o pun la colţ pe fosta soţie a lui Tolea şi sunt de părere că timiditatea pe care aceasta o afişează în mod ostentativ în emisiune este, de fapt, falsă.











Transformată peste noapte din femeia fatală care dansa pe mese la OTV în mâţa blândă care ar face orice pentru bărbatul iubit, Magda Ciumac a trezit deja suspiciunea juriului chemat să-şi spună părerea în cazul concurentelor de la show-ul “Inelul cu diamnat” (difuzat la Euforia TV).





Doi dintre specialişti sunt de părere că fosta soţie a lui Tolea nu joacă nici pe departe cinstit şi că îşi maschează comportamentul agresiv şi direct făcând pe sfioasa, pentru a-l pune cu botul pe labe pe miliardarul Călin Fusu.





Psihologul Ilie Marinescu consideră că timiditatea afişată ostentativ de Magda e falsă, acesta declarând că:





“Cea care participă la concurs nu e Magda, ci o clonă a acesteia”. La rândul său, Liviu Ionescu, directorul agenţiei de manechine şi fotomodele MRA, susţine că aceasta a reuşit performanţa de a-şi stăpâni foarte bine comportamentul vulcanic în primele două ediţii ale emisiunii, unde telespectatorii au putut vedea de fapt “o soră geamănă a Magdei”, şi nu adevărata faţă a ei.






Va spăla maşini cu sânii











Până una alta, fosta soţie a lui Tolea nu stă deloc pe roze în lupta pentru cucerirea inimii miliardarului Fusu, de care a declarat sus şi tare că a început să se îndrăgostească.





Pe lângă juriul în majoritate ostil, ea a avut o prestaţie destul de slabă şi la ediţia precedentă a concursului, când a interpretat într-o manieră mai mult decât stângace un dans oriental. Magda speră însă să facă o “figură” mai bună duminică seară, când va spăla cu sânii, mascaţi de doi bureţei, o maşină!




Anda Adam, lăsată baltă de dansatori

Anda Adam trece printr-o perioadă nefastă a carierei sale, asta după ce, în urmă cu un an, a obţinut Discul de Platină pentru vânzări-record. Ultimul său hit, “Punani”, nu s-a bucurat de foarte mare succes la posturile de radio, şi, mai mult, iată că solista a fost lăsată cu ochii în soare şi de cei patru dansatori ai săi. Injuriile şi banii par să fie motivele acestei despărţiri. Ei şi-au găsit deja job-uri, dansând pentru alţi artişti.











Poate acesta este şi motivul pentru care Anda Adam are pretenţii exagerate şi de la dansatorii care o acompaniază pe scenă, la concerte.





Potrivit site-ului sandy-bell.com, solista a rămas, de curând, fără trupa de dans, întrucât cei patru s-au declarat extrem de nemulţumiţi de comportamentul “şefei” lor.






În ultima vreme, Anda devenise extrem de strictă în ceea ce priveşte show-ul ei, însă ceea ce i-a deranjat pe ti-neri au fost vorbele grele aruncate de Anda, la nervi.





Se pare că solista îşi ieşea repede din minţi atunci când aceştia greşeau coregrafia sau nu o învăţau destul de repede şi chiar le adresa cuvinte jignitoare. Mai mult, iubita lui Victor Slav a intenţionat să-i pună pe dansatori să semneze contracte de exclusivitate, pentru a avea certitudinea că aceştia nu îşi mai iau şi alte job-uri.





O femeie din Coreea de Nord oferea favoruri sexuale în schimbul secretelor militare

O femeie din Coreea de Nord oferea favoruri sexuale în schimbul secretelor militare











Won Jeong-Hwa, în vârstă de 35 de ani, a fost condamnată la cinci ani de închisoare pentru că şi-a folosit farmecele pe lângă gradaţi sud-coreeni pentru a obţine informaţii clasificate drept “secrete de apărare”. Pe parcursul carierei de spioană, ea a fost însărcinată să ucidă, cu ajutorul unor seringi cu substanţe otrăvitoare, agenţi sud-coreeni, potrivit “Daily Mail”.






Pe parcursul investigaţiilor, anchetatorii sud-coreeni au aflat că Won a făcut închisoare pentru furt în Coreea de Nord. De teamă să nu fie executată, a fugit în China, unde a fost recrutată de serviciile nord-coreene în 1998.





S-a căsătorit cu un om de afaceri sud-coreean, statut care i-a oferit cea mai bună acoperire pentru spionaj. Prima sa misiune a fost să organizeze răpirea unui nord-coreean, care fugise în China. După ce a născut o fetiţă a plecat împreună cu soţul la Seul, spunând că voia să dezerteze.





A fost foarte lăudată pentru curajul său şi a primit sarcina de a face turul bazelor militare şi a ţine prelegeri soldaţilor despre “răii din statul stalinist”. Făcea, însă, numeroase călătorii în China, pentru a livra informaţii militare agenţilor nord-coreeni.





În schimbul favorurilor sexuale oferite ofiţerilor sud-coreeni, Won a reuşit să intre în posesia unor importante date şi a unor fotografii amănunţite cu locaţii militare. A încercat să localizeze, în vederea uciderii, un nord-coreean care reuşise să fugă în Sud şi era protejat de Seul. În pofida gravelor acuzaţii şi a faptului că a aruncat suspiciuni asupra a 15.000 de dezertori nord-coreeni, Won nu a fost condamnată la moarte.





Procurorii au crezut-o că şi-a regretat faptele şi că ar fi vrut să se predea, dar i-a fost teamă pentru rudele sale din Nord. De asemenea, au fost mai indulgenţi cu ea fiindcă şi-a turnat socrul pentru activităţi de spionaj. Phenian-ul a dezminţit că ar fi avut legături cu aceasta, calificând-o “un rebut uman”.





Mata Hari, cea mai celebră





Wo Jeong-Hwa a fost comparată cu celebra Mata Hari, o dansatoare olandeză condamnată şi executată pentru spionaj, în Franţa, la 15 octombrie 1917. Pe numele adevărat Margaretha Geertruida Zelle, artista a avut amanţi cu poziţii foarte înalte în rândul ofiţerilor din cele două tabere militare ce s-au confruntat în timpul Primului Război Mondial. A fost dată în vileag printr-un mesaj radio transmis de germani, care a fost recepţionat de francezi.

Ogică: "O duc pe Crina în luna de miere la Veneţia"

Stelian Ogică şi Crina se iubesc mai mult ca oricand. Cei doi au depăşit cu bine mo­mentele tensionate apărute in urma publicării unor fotografii nud cu iubita "Spaimei Loteriei", iar acum au început deja să-şi facă planuri pentru viitoarea căsătorie. Stelian s-a decis să meargă la Alba Iulia pentru a o cere pe Crina de soţie părinţilor ei şi împreună cu iubita lui au programat deja luna de miere la Veneţia.











Stelian Ogică este în culmea fericirii. Crina, iubita lui, a depăşit şo­cul apariţiei în presă a unor fotografii cu ea nud, iar acum cei doi s-au apucat să-şi fa­că planuri de viitor. "Crina nu mai este su­pă­rată că a apărut dez­brăcată în ziare. Acum ne-am apucat să punem pe hârtie tot ce avem ne­vo­ie ca să facem o nuntă ca-n po­veşti, iar Magda, dacă va putea, ne va fi naşă. Sper să finalizez cât mai repede divorţul, pentru că în luna de miere vrem să mergem la Car­nav­a­­­­lul de la Veneţia, care va avea loc anul viitor, în fe­bruarie. Dacă nu vom fi căsătoriţi, vom petrece a­co­­lo doar o va­can­ţă ro­man­ti­că. În orice caz, vreau să merg la Alba Iulia să o cer pe Crina de ne­vastă, aşa cum se cu­vi­ne. In­ten­ţionez s­ă-i cer mâna de fa­ţă cu părinţii ei", ne-a de­cla­rat "Spaima Lo­te­riei".







Îşi face singură rochia de mireasă

Logodnica lui Ogică ne-a descris cum îşi ima­ginează nunta ei şi a celebrului jucător la Loto.

"Rochia de mi­rea­să o voi face eu, am văzut demult un model care mi-a plăcut şi mi-am dorit întotdeauna să am o asemenea ro­chie de mi­reasă. Pantofii şi poşeta vor fi de firmă, la fel şi restul accesoriilor. Despre aran­ja­men­tele flo­­­­rale încă nu am discutat, dar eu îmi doresc decoruri cu tran­dafiri albi", ne-a spus Crina.

Sursa: Libertatea

DANIELA GYORFI a facut avort ilegal printre gloante

La varsta de 21 de ani, Daniela Gyorfi a fost nevoita sa faca un avort, experienta ce a marcat-o pe viata. Cantareata era atunci abia la inceputul carierei si avea o relatie cu un barbat nu prea responsabil, asa ca a stabilit, sfatuindu-se cu mama sa, ca cel mai bun lucru ar fi sa faca avort. Asta se intampla in 1989, cand a izbucnit Revolutia. “Am hotarat cu mama ca asa este cel mai bine. Daca se nastea copilul acela, ar fi avut foarte mult de suferit. Mai mult ca sigur se facea un scandal de presa imens. Decat sa il parasesti in maternitate, sa-l vinzi sau sa-l omori, mai bine faci avort. In cazul asta as abroga legea cu moartea. Moarte pentru moarte! Nu este posibil sa nasti un copil si mai apoi sa-l omori. Daca se intampla sa ramai gravida si nu vrei acel copil, fa avort, dar nu crima! Oricum, indiferent de motivele care te-au determinat sa iei decizia de a avorta, ramai traumatizata pe viata” a spus vedeta, la “PoveStiri adevarate”.


Daniela a trecut printr-un avort cumplit, care s-a intamplat exact in ziua in care incepea revolutia de la Timisoara din 1989. “A fost singura la spital si a venit acasa printre gloante. Mi-a fost extrem de frica sa nu pateasca ceva, dar pana la urma s-a terminat totul cu bine. Imi amintesc ca era pur si simplu daramata, traumatizata. A venit si s-a asezat langa mine in pat si plangea in hohote. A fost un moment extrem de greu, insa asa a trebuit sa fie”, a spus mama cantaretei.











Daniela iubeste foarte mult copiii si nu exclude varianta adoptiei. “Imi doresc foarte mult sa am copii si chiar sa adopt unul, insa deocamdata nu este momentul potrivit. Inca nu sunt pregatita sa devin mama si nu regret ca am facut avort la vremea aceea. A fost cea mai buna decizie. Lumea zice ca nu pot face copii si ca fac nu stiu ce tratamente ca sa raman insarcinata, insa este fals. Pot avea copii si nu fac nici un tratament de acest gen. Doar ca momentan nu sunt pregatita pentru acest pas. Un copil trebuie sa vina atunci cand simti si cand ii poti oferi un trai decent. Eu ii pot oferi lejer un trai mai mult decat decent, insa momentan nu simt ca a venit timpul sa devin mama. O sa mai astept o perioada. Voi ramane insarcinata exact atunci cand voi vrea eu”, a mai spus vedeta.


“Copilul meu va face sex la ce varsta va dori”


Daniela Gyorfi spune ca ea si mama ei au o relatie extraordinara, relatie pe care si Daniela isi doreste sa o aiba la randul sau cu propriii copii: “Voi sta de vorba cu copilul meu despre absolut orice. Voi incerca sa-i fiu cea mai buna prietena, asa cum este mama pentru mine. Sper sa avem o relatie macar pe jumatate cum o am eu cu mama. Nu-i voi impune la ce varsta sa faca sex, pentru ca mi se pare absurd. Doar nu o sa stau cu lacatul la fundul lui. Va face acest pas atunci cand va dori el, insa eu voi avea grija sa fie extrem de bine informat despre toate aspectele, pornind de la igiena si pana la contraceptie. Nu mi-as dori ca fata mea sa treaca vreodata printr-un avort”, a incheiat Daniela





Sursa: Gardianul

MADONNA divorteaza


Zvonurile privind divortul cantaretei americane Madonna de regizorul britanic Guy Ritchie refuza sa dispara - un anunt privind despartirea celor doi fiind iminent, potrivit tabloidului britanic The Sun. Inca de la inceputul anului circula zvonuri ca cei doi ar fi in pragul divortului dupa 8 ani de casnicie, insa amandoi au negat vehement speculatiile, insistand ca nu intentioneaza sa se desparta. Cu toate acestea, The Sun sustine ca cei doi vor anunta in curand divortul, dupa ce nu au reusit sa mentina relatia pana cand Madonna va incheia turneul sau mondial ‘Sweet&Sticky’ la sfarsitul acestui an.
In cursul verii, presa mondena a indicat ca Madonna si Ritchie isi vor anunta divortul in mod public dupa incheierea turneului. ‘Desi s-au depus eforturi impresionante, amandoi stiau in adancul sufletului ca divortul este in carti. Nu era o chestiune de ‘daca’, ci de ‘cand’, a declarat o sursa pentru The Sun. ‘S-au straduit mult in ultimele luni, insa certurile lor scapau de sub control’, a adaugat sursa.
Interesant este ca, in urma despartirii de cantareata, Richie s-ar putea alege cu jumatate din averea ei, aproximativ 200 milioane de euro. Pretentia regizorului vine ca urmare a faptului ca a avut un mariaj de 10 ani cu Madonna, ca a sprijinit-o in cariera si ca au impreuna doi copii (unul adoptat). Surse din preajma cuplului au declarat ca Madonna a apelat deja la serviciile unei avocate de top, cea care l-a reprezentat la tribunal si pe Sir Paul McCartney in divortul cu Heather Mills.

Cele mai misto puicute din lume!

Nu sunt blonde, nu au picioare pana-n gat si in mod sigur nu au auzit de silicoane, dar cu toate astea intra cu succes in categoria celor mai misto puicute din lume!











Cu pene si cioc, mai slabute, mai grasute, inaltute sau micute se prezinta-n fata ta puicutele noastre!









































































Sursa: Apropo

MesajTrimis: Joi Nov 06, 2008 7:37 pm Titlul subiectului: Cabral o copiază pe Paris Hilton şi vrea să fie preşedinte


Despre Cabral ştim că este un tip haios.

Ei bine, acesta a descoperit recent că este neam cu nea’ Obama, ăl’ de-a câştigat alegerile din State.

Şi dacă un negru poate ajunge preşedinte în SUA, de ce n-ar ajunge şi-n România?

Un alt negru, desigur…

Da, Cabral a intrat în campanie electorală şi a realizat un clip electoral, că altfel nu se poate… Sloganul electoral cu care visează să cucerească fanele telenoveliste dar şi oamenii de rând este “Sunt varu’ lu’ Obama, si candidez la Presedentie!”

Însă Cabral are o reţinere, să nu fie muştruluită de mă-sa:

“Daca aude mama ca m-am mutat la Cotroceni ma bate de-mi sare apa in cap”.

Noi credem că mama lui va fi înţelegătoare, de aceea votaţi liniştit cu Cabral!

Ah, şi să nu uităm, căci are contracandidaţi cu renume, precum: Bănel Nicoliţă, Zapata, Connect-R ş.a.

Totuşi parcă este ceva mai credibil, decât blonda de Paris Hilton, care a cochetat cu ideea de prima preşedintă blondă…

Sursa: Rimel

Madonna, Britney şi Justin cântă împreună


Vă vine să credeţi?

Ex-iubiţii, Britney şi Justin vor cântă împreună pe aceeaşi scenă! Iar cireaşa de pe tort este că va fi şi Madonna acolo.

Asta se va întâmpla azi în cadrul concertului de la Los Angeles, parte a turneului Madonnei Sticky and Sweet Concert Tour.



După celebra apariţie pe scena MTV Video Music Awards din 2003, aceasta va fi prima dată când Britney şi Madonna vor cânta împreună. Iar Justin Timberlake le va acompania.

De data asta cine cu cine se va pupa?

Sursa: Rimel

Mihaela şi Dani, emisiune împreună?


Umblă vorba că cei doi iubăreţi vor avea o emisiune în comun.

Notorietatea de care se bucură Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil îi face pe unii producători de emisiuni să creadă că asta le va aduce audienţe mai mari. Aşa se face că s-au gândit la o combinaţie de 2 în 1, adică două vedete, o relaţie de dragoste în aceeaşi emisiune.

Conform unor surse din cadrul televiziunii din Băneasa, cuplul momentului ar fi primit deja oferta de a găzdui o emisiune, care ar putea bate la capitolul rating orice produs de televiziune existent pe piaţa audiovizualului românesc, scrie Click!

Rămâne de văzut dacă e adevărat. Dar hai să facem un exerciţiu de imaginaţie. Cei doi în platou:

- Iubito, nu faci tu prezentarea invitaţilor, eu mă duc să-ţi aduc o cafeluţă.
- Vezi să pui două cuburi de zahăr? Doamnelor şi domnilor azi îi avem în studio pe…
- Pisi, uite cafeluţa. Ai grijă la guriţă să nu te arzi în direct.
- Ce atent eşti cu mine… Dar să revenim la invitaţii noştri…

Pentru astfel de scene acolo-s telenovelele, nu?

Sursa: Rimel

Ilinca Vandici vorbeşte despre Alin Cocoş







Ilinca Blondici se destăinuie într-un interviu acordat revistei Diva, despre relaţia ei cu Alin Cocoş, începuturi, prezent, planuri de căsătorie.





Iată câteva fragmente:





Cum v-aţi cunsocut?


Ne-am cunoscut anul trecut la Balul Bobocilor, de la Universitatea Româno- Americană, pe care îl prezint în fiecare an de când sunt acolo studentă, exceptând primul an, când am şi participat. M-am îndrăgostit pe loc de ochii lui.





Cine a făcut primul pas?


Ne-am întâlnit în diverse cercuri de prieteni, după care au urmat telefoanele de apropiere şi invitaţiile la o cafea. Nu mai ştiu exact cine a sunat, însă dacă stau bine să mă gândesc eu am făcut primul pas în relaţia cu Alin. Sunt foarte îndrăgostită.





Îţi face cadouri scumpe?


Între noi, totul a decurs foarte frumos, foarte simplu, fără cadouri scumpe, excursii, fără genţi, fără discuţii despre căsătorie, copii, familie şi alte lucruri.





Ce îţi place la el?


Îmi oferă mereu trandafiri roşii, iar eu păstrez din fiecare buchet câte unul. Este foarte bine crescut, educat, are mult bun-simţ, se bazează pe nişte valori autentice şi este sensibil. Nu se foloseşte de statutul pe care-l are sau de numele lui.






Care este relaţia ta cu Elena Udrea, mama vitregă a lui Alin?


Ne cunoaştem, îmi place foarte mult, e foarte frumoasă şi prim a oară când am văzut-o în realitate am fost surprinsă de cât de bine arată. Este adevărat că o cunosc, dar că mergem la shopping, că am stat la plajă o zi întreagă, că bem cafeaua dimineaţa împreună, astea nu sunt adevărate. În plus, relaţia mea cu Alin nu este influenţată de familia lui. Elena este foarte ocupată şi majoritatea timpului e plecată prin ţară şi, la câte probleme are, nu şi-ar pierde timpul cu noi.





V-aţi mutat împreună?


În cursul săptămânii, ne întâlnim să mâncăm sau ne vedem seara, dar în weekend petrecem foarte mult timp împreună. Nu ne-am mutat amândoi nici la mine, nici într-o casă nouă aşa cum s-a spus.





Vreţi să vă căsătoriţi?



Nu ştiu de unde au apărut zvonurile de căsătorie. Noi acasă nu vorbim despre asta. Până la urmă, suntem nişte copii. Ar fi o lipsă de responsabilitate, acum, să luăm o astfel de decizie. Pe el îl am lângă mine, ştiu că mă pot baza pe el oricând aş avea nevoie.





Sursa: Rimel

Rihannei i s-a făcut rău în timpul unui concert (video)


Munca multă dăunează grav sănătăţii!

Rihanna a păţit-o pe pielea ei!

Aflată într-un concert în Australia, spre finele showului, în timp ce interpreta alături de Chris Brown, melodia Umbrella, cântăreţei de 20 de ani i s-a făcut rău. Tocmai când cânta ultima piesă din concert, imediat după ce şi-a terminat partea ei de versuri, a ieşit în grabă de pe scenă. Chris a rămas să termine melodia.

Ulterior s-a aflat că Rihannei i s-a făcut rău de la căldură. A primit ajutor în culise de la paramedici şi acum este în afara oricărui pericol, spun reprezentanţii cântăreţei.

Numai să nu fie mai mult la mijloc…

Sursa: Rimel

Pop-box cu Christina şi Britney







Domnelor şi domnilor, în colţul din stânga o avem pe platinata Christina Aguilera, proaspăt revenită în muzică.





În colţul drept, mai feminină ca niciodată, o Britney Spears reclădită din temelii, revenită şi ea în muzică, îşi priveşte gingaşă adversara.





Se anunţă o luptă pe… farduri şi rimeluri!





Ştiu că vă place să le comparaţi pe cele două, de aceea vă propun o nouă rundă de “pop-box” cu cele două prinţese pop gata să “sară” una la gâtul celeilalte. Desigur, doar la modul metaforic…





Deci, care vă place mai mult?






Sursa: Rimel

Cindy este batrana , dar nu pare

În numărul din noiembrie, revista Paris Vogue se preocupă de subiectul “vârstă” şi acest lucru îşi lasă amprenta pe vedete.





Dacă pe copertă se afla iubita lui Johnny Depp, Vanessa Paradis, într-un pictorial din paginile revistei o găsim pe fostul supermodel Cindy Crawford.





La 42 de ani arată extraordinar de bine!





Şi este mamă a doi copii!





Nu-i aşa că prezenţa ei este încă plăcută ochiului












Sursa: Rimel

Vrea sa fie femeia fantastica







Cântăreaţa Beyonce Knowles a declarat recent că ar vrea să joace într-un film şi să interpreteze un personaj cu puteri supraumane, un fel de Superman.





Mai mult, vedeta chiar şi-a ales un nume pentru caracterul său: Femeia Fantastică. ”Ar fi extraordinar să interpretez o suepr eroină. O femeie care poate face orice îi trece prin minte. Şi, în plus, vă daţi seama că aş fi prima Femeie Fantastică de culoare?”, s-a extaziat Beyonce cu gândul la rolul pe care speră să-l poată interpreta într-o bună zi.






Sursa: Libertatea

Vrea sa fie femeia fantastica







Cântăreaţa Beyonce Knowles a declarat recent că ar vrea să joace într-un film şi să interpreteze un personaj cu puteri supraumane, un fel de Superman.





Mai mult, vedeta chiar şi-a ales un nume pentru caracterul său: Femeia Fantastică. ”Ar fi extraordinar să interpretez o suepr eroină. O femeie care poate face orice îi trece prin minte. Şi, în plus, vă daţi seama că aş fi prima Femeie Fantastică de culoare?”, s-a extaziat Beyonce cu gândul la rolul pe care speră să-l poată interpreta într-o bună zi.






Sursa: Libertatea

Ai vrea să te lupţi cu ea?

Modelul american Barbara Jean "Barbie" Blank (21 de ani) face senzaţie în ringul de luptă.





Îmbrăcată în ţinute sumare, cea care poartă numele de scenă Kelly Kelly, îşi demonstrează forţa şi farmecul în cadrul unor competiţii de wrestling.














Studentă la jurnalism şi câştigătoare a concursului Hawaiian Tropic Bikini nu trece neobservată, fiind una dintre cele mai ”fierbinţi” luptătoare.









Sursa: SnaKe

Pennant s-a însurat cu o fată de la pagina 3 din The Sun










Cunoscutul fotbalist al lui Liverpool, Jermaine Pennant, a făcut-o cea mai fericită femeie din lume pe superba Amii Grove. Pennant, 25 de ani, a cerut-o pe Amii de soţie, după doi ani de când cei doi sunt împreună.





Amii a intrat în atenţia publicului după ce a pozat pentru celebra rubrică a tabloidului The Sun, Fata de la pagina 3, ocazie cu care a obţinut mai multe contracte, atât publicitare, cât şi ca model. Şi pentru ca totul să fie complet, Amii l-a cunoscut pe Pennant. "M-a făcut fabulos de fericită. Sper să ne căsătorim cât mai repede", spune Amii în ziarul care a făcut-o consacrată.





Sursa: Libertatea

Pamela a rămas fără casă!

Greu de crezut, dar adevărat. Pamela Anderson a fost nevoită să se mute cu cei doi fii ai săi într-o rulotă, în faţa casei sale din Malibu, SUA. Motivul?











Bomba sexy vrea să-şi renoveze locuinţa din temelii, după ce termitele i-au invadat zidurile. "Constructorii mi-au spus că trebuie să mă mut o perioadă din casă pentru că sunt multe de făcut, aşa am ajuns să locuiesc în rulotă. Dar mie şi fiilor mei ne place foarte mult. Ne distrăm şi nu contează cât vom sta în acest loc", a declarat Pamela An­der­son, care nu a vrut în ruptul capului să se mute într-un hotel de lux.














Sursa: Libertatea
Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online