marți, 5 august 2008

Astazi invatam cum sa facem bani pe internet!!!


Cum sa faci bani pe internet?
Acum ca avem la indemana publicitatea si internetul este foarte usor sa faci bani pe internet.
Daca ai o conexiune la internet si putin timp de investit este foarte simplu sa faci bani prin intermediul internetului doar navigand.
Sunt siguri ca toti care cititi ce scriu aici navigati frecvent pe internet.
Iar acum imi pun intrebarea :Daca tot navighezi de ce sa nu fi si platit ca faci asta?
Haideti sa va arat cativa pasi pentru a putea incepe o micuta afacere pe internet:
(pentru voi care stiti engleza o sa intelegeti mai multe ca scrie pe site...sper ca ce o sa scriu sa va lamureasca despre ce e vorba)
1.Intra pe http://www.neobux.com/?r=eusigoogle
si creeaza un user.(pentru a creea un user trebuie sa ai si cont pe www.alerpay.com unde poti primi si trimite bani online, o sa scrie cand iti faci user sa te inregistrezi si acolo)
2.Dupa ce ai facut userul si dupa ce ai confirmat intra in cont si in dreapta sus ai sectiunea
View Advertisements
3.Acolo ai cateva link`uri cu trimitere la cateva site-uri iar daca le deschizi si astepti cam 30 de secunde pe fiecare site vizitat o sa primesti 0.01 $
4.La sectiunea Banners o sa ai bannere prin care poti sa faci reclama la site iar pentru fiecare user inregistrat sub userul tau si la fiecare click primesti comisoane.
http://www.neobux.com/?r=eusigoogle


Impresii:
Site`ul este foarte bun si este verificat ....daca aveti timp intrat si pe forumul site`ului este si forumul romanesc unde aflati multe chestii.
Faza frumoasa ca nu e ca alte site`uri deoarece la 2$ primesti banii in cateva secunde daca vrei sa ii scoti, nu astepti 3 luni sau nu stiu cat.
Cu cat ai mai multe referralii cu atat primesti mai multi bani.
Iar cand o sa faci ceva bani poti sa`i cumperi sau sa`i inchiriezi pentru a obtine venituri mai mari.
http://www.neobux.com/?r=eusigoogle


O sa astept intrebarile voastre ,iar daca aveti ceva nelamuriri lasati un comentariu la ce am scris ca citesc si dau raspuns sau scrieti un e-mail la radui@gmail.com
Bafta!

PS:Site`urile de la View Advertisements pot fi vizitate doar odata si primiti bani pe ele doar o singura data ....dar in fiecare zi la un interval de timp se pun alte site`uri pe care puteti intrat deci ar fi bine sa intrati cam o data pe zi sa mai click`uti cate 1 site 2 pana faceti ceva bani sa va cumparati referralii sau macar sa`i inchiriati.Bafta inca o data

duminică, 3 august 2008

Care sunt cele mai ciudate pretentii de vedeta?

Celebritatile au adesea pretentii exagerate si neobisnuite. Banii pe care ii au si talentul le creeaza impresia ca isi pot permite orice si... chiar asa este! Nu de putine ori apar in contractele lor, pe langa onorarii fabuloase, cerinte socante care de multe ori depasesc imaginatia.

Straniile pretentii ale vedetelor au fost stranse in paginile unei carti ce urmeaza de curand sa fie publicata in Londra, “The Backstage Requests Of Rock'nRoll's Most Famous Artists”.

Desi ati crede ca Mariah Carey are cele mai ciudate pretentii, totusi cele mai socante cereri au venit din partea lui Marilyn Manson. Artistul nu doreste multe, insa pretentiile lui sunt tare ciudate. El vrea ursuleti de plus gumati marca Haribo, aer conditionat, floricele facute la microunde si o sticla de Abshinthe. Si mai are o dorinta: o prostituata, dar nu oricum, ci una cheala si fara dinti. Interesante gusturi, nu?


Pentru mai a vedea mai multe pretentii click aici Pretentii ale Vedetelor

Pretentiile Mariei :))


O alta vedeta plina de fite este Mariah Carey, care nu sustine un concert daca nu are in camera de hotel sampanie Cristal, un chelner care sa arunce guma folosita de ea intr-un recipient special amenajat (nu in cosul de gunoi), pisicute si catelusi. Artista are nevoie de un serviciu de ceai pentru opt persoane, pahare pentru vin si sampanie (cele din urma din cristal), precum si paie cu gat flexibil. Pentru a intari si mai mult convingerea tuturor ca este cea mai fitoasa diva, micuta i-a enervat foarte mult pe cei din Shanghai, unde urma sa sustina un concert. Artista a sosit la Hotelul Hilton cu un convoi de opt limuzine in care avea bagajele ticsite de rochii si perechi de pantofi. Mai mult, artista s-a plans de apartamentul prezidential ca nu are culori feminine si a cerut un alt apartament in care peretii sa fie vopsiti in culori mai calde. Cantareata a mai cerut ca, in timpul conferintei de presa, jurnalistii sa nu ii puna intrebari personale si nici sa nu i se faca fotografii, caci o deranjeaza luminile si zgomotele produse de aparatele foto.

Prentetiile lui Paul McCartney, James Blunt, Jamie Cullum, Barbara Streisand, Elton John

Paul McCartney vrea sa fie inconjurat de 23 de plante inalte si comanda numai mancare vegetariana.

James Blunt ocupa de departe locul intai in ceea ce priveste alcoolul. Acesta pretinde adesea 120 de cutii de bere, 4 sticle de votca, 12 sticle de cidru Magners, 3 de vin rosu si tot atatea de vin alb precum si 2 sticle de sampanie.

Jazzmanul Jamie Cullum doreste si el nu mai putin de 20 de sticle Moet & Chandon, 20 de sticle de bere de cea mai buna calitate, 12 sticle de apa minerala, doua de vin rosu si doua de alb, sandvisuri de la Marks & Spencer, alune, iaurt, banane, mere, struguri, ananas, cuburi de gheata, o oglinda uriasa si un sezlong.



Barbara Streisand doreste ca in toaleta sa aiba petale de trandafiri.

Elton John nu este nici el usor de multumit. Isi doreste in camera 74 de prosoape si flori, dar in niciun caz nu trebuie sa fie crizanteme, margarete sau crini.

Jennifer Lopez


Jennifer Lopez nu se lasa mai prejos. Ea este innebunita dupa alb: vrea pat, perdele, canapele, covoare, farfurii, asternuturi, flori, prosoape, toate in alb. In cadrul unui contract, J.Lo. a cerut un mijlolc de transport de 15 metri cu interior alb, in care sa fie flori, perdele, lumanari si canapele. Lounge-ul din backstage a solicitat sa fie acoperit cu petale de trandafiri albi. Aflata in Columbia a inchiriat pentru o zi cel mai mare centru comercial din Bogota, asa incat sa isi poata cumpara suvenire departe de privirile curiosilor. J.Lo. are si doua pasiuni costisitoare: hainele din piele si ochelarii. Pentru o singura pereche de ochelari de soare vedeta a cheltuit 2.500 de dolari.

Pretentiile lui Christina Aguilera, Frank Sinatra, Michael Jackson


Christina Aguilera nu este prea pretentioasa. Ea a cerut doar mancare sanatoasa , adica fructe si legume, lapte de soia, bauturi fara zahar si vitamine.


Frank Sinatra vroia un medic care sa stea tot timpul la dispozitia lui.




Michael Jackson, printre nenumaratele sale pretentii, a cerut sa se aranjeze o camera deasupra unui studio unde avea sa inregistreze, astfel incat maimuta lui Bubbles sa il poata privi in timp ce inregistreaza.

Pretentiile lui Julio Iglesias

La noi in Romania

Cu privire la capriciile vedetelor care au concertat la noi in tara l-am putea aminti pe Julio Iglesias. Acesta a cerut organizatorilor romani sa ii puna la dispozitie o limuzina si o camera intr-un hotel de lux. Pretentiile lui nu s-au rezumat aici, el a mai vrut ca la concertul sau publicul sa stea pe scaune.

Billy Idol a avut o lista a mancarurilor si bauturilor care a ridicat probleme organizatorilor nostri, dovedindu-se un mofturos.


Sa nu ii scapam din vedere pe legendarii Rolling Stones care s-au declarat multumiti de cum au fost primiti si gazduiti la noi in tara, pretentiile lor rezumandu-se la cateva flori care sa le inveseleasca atmosfera din camerele de hotel.
Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online