miercuri, 26 noiembrie 2008

Ce-am facut eu azi?

O initiativa din partea managerlui blog-ului a dus la aceste articole :)) ce sa fac ? plictiseala munca, aglomeratie, oameni sumbrii, satui de societatea asta..ma tot gandesc sambata e 30 noiembrie megem la vot? Eu zic sincer si cu mana pe inima ca nici pentru un "porc" nu m-as duce, de ce? Pentru ca nu are sens, votul meu chiar nu conteaza, pe de alta parte nici votul tau nu conteaza. Avem exemple suficiente sa stim ca voturile se fura, se voteaza la mai multe maini, se voteaza in masa pentru o sticla de ulei si un kg de faina. Romania a ajuns la o incapacitate din punctul de vedere al potentei suntem in ultimele 3 locuri din Europa in majoritatea domeniilor : agricultura, implicit export, locuri de munca, salarii, si alte parti din vietile noastre.
Intrebare. Ti-am conveni sa muncesti toata viata pentru un salariu cu care nu-ti permite nici macar o iesire la munte?la mare? odata pe an 1 saptamana ca tot omu'? Mie nu, tie? Ce trebuie facut.. raspunsul il ai doar tu..

:) vezi soarec ce zice aici ? alcoolul dauneaza grav sanatatii ai grija :)))

Bauturi ieftine in reclame !


Tot mai multe branduri de tărie şi-au lansat campanii adresate „muncitorilor''. Spoturile pentru băuturile tari „low-budget” au ajuns să fie printre cele mai memorabile. De ce? Pentru că nu fac decât să parodieze realitatea din jurul nostru. Coqnakul este bautura cea mai des consumata de romanii de peste 30 ani :)

Primul bloc din bucuresti reabilitat termin.

Primaria Sectorului 2 a finalizat, ieri, reabilitarea termica a primului bloc situat pe Soseaua Stefan cel Mare, costul ridicindu-se la aproximativ noua sute de mii de lei. Astfel, costurile pentru reabilitarea unui apartament de doua camere au fost de 7555, 46 de lei (aproximativ doua mii de euro) in timp ce, pentru un apartament de patru camere au fost de 15.110,92 de lei (aproximativ patru mii de euro).”Cel mai important lucru este faptul ca locatarii nu au contribuit cu un leu pentru reabilitarea termica a intregului bloc. In schimb in alte orase mai mici sute de blocuri au fost deja reabilitate exemplu: Cugir,Alba,Dej,Cluj S.a.

SOC Angelina gravida a patra oara ! Brad nemultumit




Se pare ca Brad Pitt nu a glumit deloc cind a spus ca vrea sa aiba copii cit pentru a forma o echipa de fotbal. Celebra revista "In Touch" - care a descoperit si faptul ca Angelina este gravida cu gemeni - a dezvaluit ca cei doi soti asteapta ca anul viitor sa li se nasca cel de-al patrulea copil biologic, frumoasa actrita fiind insarcinata in trei luni. Cu toate acestea, de cite ori Angie aduce vorba despre bebelusi, Brad nu pare deloc incintat.

Supene naturale, sanatate curata !

Supele naturale, preparate in bucataria personala, reprezinta nu doar o modalitate accesibila de alimentatie, ci si una foarte sanatoasa, potrivit medicilor si expertilor britanici in nutritie, informeaza thesun.co.uk. Secretul prepararii unor supe reusite consta in alegerea corecta a ingredientelor si respectarea unui mod sanatos de preparare. Supa de tomate - Tomatele contin fitonutrient, care este benefic in combaterea cancerului, si licopen, care confera tomatelor culoarea rosie. Numeroase studii recente au demonstrat ca licopenul reduce riscul de aparitie a cazurilor de cancer de prostata, a cancerului de pancreas, a celui mamar si a celui de piele. Spre deosebire de vitamine, licopenul devine activ la temperaturi ridicate, ceea ce inseamna ca puterea terapeutica a acestuia creste cu atit mai mult cu cit temperatura de preparare este mai ridicata. La prepararea supei de tomate este importanta verificarea cantitatilor de sare si de zahar care sint folosite. Dozele mici sint recomandate. Supa de pui - Nutritionistii si medicii britanici si americani au demonstrat faptul ca supa de pui intareste sistemul imunitar. Specialistii de la Universitatea Nebraska au confirmat ca aceasta este benefica impotriva proceselor inflamatorii. Supa de pui stopeaza simptomele racelii prin oprirea propagarii unor celule denumite neutrofile. Acestea sint celulele albe prezente in singe, care stimuleaza producerea secretiilor mucoase, ce contribuie la stoparea infectiei. Supa de legume - in afara de valoarea dietetica, supa de legume prezinta si avantajul unui important continut in vitamine si fibre, imperios necesare organismului uman. Nutritionistii recomanda folosirea unui amestec de legume format din morcovi, ceapa, mazare, varza, tomate, usturoi si brocoli. Aceste legume asigura varietatea si cantitatea de nutrimente necesare pentru toata durata unei zile.

Elena udrea , trompeta !!


Ultimele salve trase de Ion Iliescu contra lui Traian Basescu au fost parate nu de tinta vizata - care s-a multumit sa spuna ca Iliescu gare refularile dinsuluih – ci de Elena Udrea, fosta consiliera prezidentiala - minuitoare de mop si de andrele.
In opinia avocatului prezidential gdin oficiuh, Ion Iliescu taman a ratat go retragere onorabilah din politica activa. Mai exact, Elena Udrea ii reproseaza fostului lider PSD criticile aduse de acesta presedintelui Traian Basescu, pe tema anuntului referitor la gprabusireah fondului de pensii. gIon Iliescu, obisnuit cu cosmetizarea propagandistica a adevarului, a criticat anuntul lui Basescu si a exclamat: <>. Dupa care a explicat ca nu poate fi vorba de prabusirea respectivului fond, cita vreme <>. Explicatia dovedeste ca Iliescu da dovada de <> (epitete adresate, initial, de Iliescu lui Basescu – n.r.), si ca, aproape la douazeci de ani de la caderea regimului comunist, acesta ramine tributar scolii politice care l-a consacrath – scrie Elena Udrea pe blogul sau. Discipol fidel al presedintelui in functiune, Udrea nu este de acord nici cu acuzatia conform careia Basescu ga adoptat o strategie de stimulare a fricii de comunism (sursa: Ion Iliescu, conferinta de presa)h: gA cui frica? Este adevarat ca, asemeni multor romani, Traian Basescu a crescut si a trait, inainte de 1989, pe seama profesiei pe care o indrageste, de care dealtfel nu s-a dezis niciodata. In schimb, Ion Iliescu, cel sarac si cinstit, a fost, pina sa ajunga prim presedinte democrat, secretar de partid sau director de ape si de editura, gustind din plin privilegiile la care nu aveau acces decit politrucii regimului comunisth. Consideratiile facute de Elena Udrea pe blogul personal se incheie apoteotic, intr-un final in care pensia lui Iliescu si convingerile lui politice sint impletite pe modelul gunul pe fata, unul pe dosh: gIncasarile la fondul de pensii merg ritmic, dar nu ajung pentru pensia care va asteapta, suplimentarea fiind suportata de la bugetul de stat. Nu noi confundam, domnule Iliescu, stinga democrata cu comunismul, e regretabil ca dumneavoastra o mai faceti si acum, inainte de o iminenta retragere, care putea fi onorabilah. Dupa cum se vede, desi a prins prea putin din regimul comunist, Elena Udrea a ramas profund marcata de vechile practici. Sau, ceea ce nu stia sau nu a inteles ea, i-a povestit Traian Basescu – nu se stie daca pe vremea cind agrea valorile socialismului european sau mai recent, de cind e mare popular.

luni, 24 noiembrie 2008

Probleme cardiace







Liana Stanciu se implică într-o campanie umanitară prin care se încearcă salvarea vieţii fetiţei lui Alexandru Conovaru, prezentatorul matinalului “710”, de la B1 TV.





După ce a trecut printr-o experienţă traumatizantă alături de fetiţa sa Teodora, diagnosticată cu cancer şi operată la o clinică din Viena, moderatoarea emisiunii "Trenul Vieţii", a iniţiat o campanie prin care şi-a propus să strângă suma necesară de bani pentru a o ajuta pe Sonia, fetiţa lui Alexandru Conovaru, să se opereze la inimă ca să poată supravieţui.





Din cauza unei malformaţii, micuţa s-a născut cu inima poziţionată în partea dreaptă a toracelui, acesteia îi lipseşte artera pulmonară şi astfel viaţa îi este în pericol.








Sursa: Libertatea

ia-ma ca sunt buna




E foarte greu să nu te îndrăgosteşti de Andreea Raicu. Cred că toţi colegii sunt îndragostiţi de Andreea. Este o colegă foarte faină şi ne-am înţeles foarte bine. Chiar o să vorbesc cu conducerea de la Prima, poate ne dă şi o producţie împreună, fiindcă facem un cuplu foarte armonios. Pe de altă parte, mi se întâmpla des să stau lângă femei frumoase. Am şi acasă una. Lângă o femeie frumoasă te simţi bărbat adevărat. De altfel, ăsta nu e un clişeu, că toate femeile sunt frumoase. Eu cred în treaba asta şi, pe lânga frumusesţea fizică, eu cred ca ţine de interiorul fiecarui om dacă e frumos. Şi nu e doar o vorba, chiar aşa e.


Hopa…





Virgil Ianţu + Andreea Raicu = ????





Trageţi voi concluziile!





Sursa: Rimel

Uite draga ce chilotei...3 la 10 mii




Chiloţei albi la vedere…





Dar oare cine i-a purtat?





Răspunsul după continuare.





Doamna Oţil, ăh pardon, Mihaela Rădulescu, a fost fotografiată purtând nişte chiloţei într-atât de obraznici încât au avut tupeul să iasă la lumina bliţurilor.






Se mai întâmplă…





Poate data viitoare Mihaela va sta picior peste picior, asta dacă masa va fi destul de înaltă cât să-i permită…





Pozele au fost făcute în urmă cu ceva vreme la lansarea campaniei antifumat al cărei imagine este Mihaela Rădulescu.












Sursa: Rimel

Am nascut un baietel...schiop




Cea mai stilată dar şi ciudată, în acelaşi timp, doamnă din lumea muzicii româneşti, Corina a devenit mămică.





Da, nonconformista solistă a născut sâmbătă un băieţel sănătos, care va purta numele de Ioan Robin.











Tăticul, Nelu Bud, a fost într-atât de fericit că a chefuit toată noaptea de sâmbătă într-un club din Bucureşti şi şi-a obligat prietenii să poarte tricouri cu poza fiului.





Să le crească mare, frumos şi sănătos!





Sursa: Rimel

Blondele se reunesc







Mi-a plăcut dezinvoltura cu care fetele au vorbit în emisiunea lui Măruţă despre trecutul trupei Blondy.





Or fi avut ele divergenţe, certuri şi schimburi de replici acide la vremea despărţirii dar toate astea sunt deja de domeniul trecutului.





Au recunoscut cu zâmbetul pe buze că motivul despărţirii lor a fost lipsa de comunicare.






Aşa se întâmple la un moment dat când pui două blonde în aceeaşi colivie… o să sară una la gâtul celeilalte şi apoi din lipsă de suflu, normal că n-o să mai poată scoate niciun cuvânt. Deci, lipsă de comunicare, dăăăh!





Dar toate astea au dispărut în meandrele trecutului…





Acum, fetele ex-Blondy, actuale Cristina Rus şi Andreea Bănică s-au înţeles de minune la Happy Hour şi deşi nu vor s-o mai pună de o carieră comună, cele două au acceptat să cânte la rugămintea lui Măruţă.





Acestea au cântat melodia “Ai greşit”, una din hiturile lor de odinioară…






Se vede că sunt într-o oarecare măsură mai mature… nu ca fătucile de la Andre, care n-au reuşit să facă acelaşi lucru!





Sursa: Rimel

Sunt proasta ...dar scriu




Oana Roman este o celebritate pe care a trăznit-o dorul de a scrie o carte despre viaţa ei.





Oare interesează pe cineva?





Adică, dincolo de ce s-a publicat în ziare mai există ceva despre care să nu ştim?





Nu prea cred…






Dar fătuca vrea cartea pentru că vrea să povestească adevărul ei, lucrurile aşa cum au fost şi nu cum le-a denaturat presa:





Voi povesti absolut tot adevărul despre viaţa mea, despre familia mea şi încercările prin care am trecut, despre prietenii mei, showbiz, iubiţii pe care i-am avut, despre cum am fost dată la o parte pentru că nu aveam 50 de kilograme, despre cei care m-au ajutat sau, din contră, s-au folosit de mine, despre oameni care au făcut bani pe numele meu şi al familiei mele, despre şcoala pe care am făcut-o. Nu voi arunca în nimeni cu noroi, ci vreau să se ştie adevărul şi să fiu privită, într-adevăr, aşa cum merit, pentru că mulţi factori mi-au distorsionat imaginea.





Eu propun să scrie doar prefaţa şi restul să fie doar poze cu Oana Roman în diferitele momente ale vieţii ei. Ar fi mult mai comic…





În altă ordine de idei, Oana s-a despărţit de mai tânărul ei iubit pe motiv că nu se mai înţelegeau.






Probabil că în fiecare dimineaţă se certau pe nimicuri precum: cine să citească primul ziarul CANCAN, cine să afle primul ultimele escapade ale celuilalt?…





Sursa: Rimel

Ma doare la sfarc de voi




Sărăcuţa de ea…





Ni se rupe inima pentru ea!





Ramona Gabor, deşi invitată la Bucharest Fashion Week, a fost ignorată şi nu a mai ajuns să defileze pe catwalk.





Vă daţi seama că a renunţat degeaba la fast-fooduri? icon_smile.gif





Serios vorbind, deşi surioara Monica s-a fâţâit de colo-colo pe podium, căci e ditamai manechinul, Ramonica a rămas doar cu buza umflată. N-a mai fost trimisă la garderobe şi nici la defilare…





Încă mai aşteaptă explicaţii…





O explicaţie este că degeaba eşti surioara lui cutărică, pentru că sunt acolo fete mai înţepate!






Sursa: Rimel

Partitul sexului PX







Cum nu toată lumea se pricepe la politică la fel de bine ca la sex, în Australia scena politică se pregăteşte să primească un nou partid cu braţele deschise. Joi va fi prezentat oficial, la Melbourne, Partidul Australian al Sexului.





Descriindu-se "extrem de serios în privinţa sexului", liderii Partidului Australian al Sexului consideră că în timp ce politicienii fac pe pudicii organizând campanii de etică, ei reprezintă o mână de ajutor pentru necesităţile sexuale ale australienilor.





Fiona Patten, unul dintre liderii Partidului Sexlui, susţine că ideea înfiinţării unui asemenea partid a venit pe fondul deciziei guvernului de a bloca site-urile cu conţinut indecent, cu scopul de a-i proteja pe copii de pornografia şi violenţa online.






Fiona Patten consideră această măsură este nedemocratică, iar pentru a o contracara liderii partidului s-au decis : "Dacă nu-i putem învinge din afară, atunci ne vom alătura lor. Şi noi suntem de acord cu ideea de a proteja copiii prin orice mijloc, dar nu trebuie să transformăm Internetul într-un spaţiu pentru călugăriţe".





a ? cine sa inscrie ? icon_smile.gif)) eu primu =))


Sursa: Libertatea

iubire intre doua fufe







Dacă nu l-ar da de gol mustaţa ai zice că e mai femeie ca mama. Vorbesc de individul din stânga.





Este vorba despre designerul vestimentar, John Galliano, care a fost fotografiat în compania actriţei Charlize Theron.





Două prezenţe extrem de feminine!






Se pare că mai nou, tot mai mulţi creatori de modă celebri sunt atraşi de latura lor feminină, lucru care se şi vede în ţoalele cu care se îmbracă!





John ăsta măcar nu poartă fustă…





Sursa: Rimel

Declaratie socanta







Pentru ca m-am maturizat suficient de mult incat sa pot sa cant de unul singur. Asta in primul rand. In al doilea rand, intotdeauna mi-am dorit sa am un “band”, sa cant cu instrumentistii mei si iata ca acum s-a realizat. Sunt ca un vapor care pleaca in larg…





Asta a răspuns Laurenţiu Duţă la întrebarea De ce scoate un album solo?





Să înţelegem că acum este destul de matur ca să înfrunte scena singur? Şi ultimii 10 ani cu 3 Sud Est ce-au fost? O lăbăreală de adolescent imatur?






La 32 de ani se vrea matur dar în acelaşi timp este şi visător… Cum vine asta?





Sigur nu maturizarea este motivul pentru care s-a lansat solo aşa de brusc…





Sursa: Rimel

Nu te las sa te mariti




Luată cu acte, de trust, viitorul potenţial soţ aşteaptă cu buzele umflate să-i expire contractul Adelei Popescu!





Vedeta Acasă TV a fost pusă de Media Pro să semneze un contract prin care, pe durata filmărilor la serialul “Îngeraşii”, nu are voie să se mărite sau să rămână însărcinată. Astfel, pentru a-şi oficia relaţia cu Marius Kalmar, ea va trebui să mai aştepte încă un an, informează Click!





Trustul Media Pro ştie că succesul vine acolo unde marketingul şi imaginea vedetelor sale este bine conturată. Iar pentru asta totul trebuie planificat dintr-un singur birou. Aşa se face că Adeluţa nu are dreptul la prea multă viaţă privată, cel puţin nu la unele aspecte ce ţin de ea.






Mai mult, vedetele din ograda trustului sunt obligate să dea declaraţii exclusiv prin PR şi nu pe sistemul “mă sună x de la ziarul y şi încep să bla bla…”





Adela este cu Marius Kalmar de un an de zile şi este cert, pentru moment, că cei doi nu se vor căsători prea curând.





Cum am mai spus, celebritatea cere sacrificii…





Totuşi Nicoleta Luciu cum de a avut derogare?





Sursa: Rimel

Cum sa fi trendy




Katy Perry este adorabilă!





Ceee?





Aşa-i că sună ciudat? Bănuiesc că nu este deloc bine să spui despre Katy Perry că este adorabilă.





În fond, vorbim de fata care a pupat o altă fată dar şi tortul gigant.





Cântăreaţa a fost prezentă în studiourile MTV din Milano unde a fost invitată în emisiunea TRL.





Şi spre deosebire de alte dăţi când ne-a zgâriat ochii cu ţinutele sale care mai de care mai neobişnuite, de data asta a optat pentru ţoale trendy. Mult prea trendy pentru ea!





Iar faţa aia… pare mult prea machiată. Arată a păpuşă Barbie. (!?!)





Ce s-a întâmplat cu Katy Perry cea nebunatică?






Să fie locaţia de vină?





Milano = modă





Sursa: Rimel

Mosu cu baba se mozolesc




Dacă aveţi stomac pentru aşa ceva…





…uite aici o poză cu dna Columbeanu dându-i o limbă soţului.





Niciodată nu mi-am putut imagina cum sunt cei doi în momentele lor de tandreţe intimă, dacă or avea astfel de clipe. Cred că nici n-am vrut să mi-i imaginez aşa…






Numai că de acum nu mai trebuie să mi-i imaginez.





Poate era mai bine să nici nu aflu…





Nu e o privelişte excitantă. Din contră!





Dovadă, bietul om din spate. Sărăcuţul trebuie să fi fost şocat de acel mozol.






Poate că şi Irinel a fost la fel de surprins de sărutul soţiei şi a arătat ca tocilarii ăia, ştiţi, care rămân perplecşi când o colegă bunoacă îi sărută pe gură…





Sursa: Rimel

Avocatul...Omul dracului




Cu Delia nu e uşor să ţii pasul fie că eşti cititor de ştiri mondene, fie că eşti iubitul ei.





Aşa se face că avocatul Silviu Stratulat cu care Delia se cuplase în urmă cu câteva săptămâni, este de domeniul trecutului. Cei doi s-au despărţit.





Motivele ţin de meseria fetei care este mai mult plecată în ţară decât în patul conjugal. Iar asta poate fi foarte frustrant pentru iubit. După o vreme te saturi de labă…





“Este adevarat, nu mai suntem impreuna. Sunt din nou singura, iar asta pentru ca nu sunt dispusa sa-mi schimb viata la 26 de ani, sa renunt la meseria mea”, a declarat, in exclusivitate, pentru CANCAN.






Umblă vorba că Delia i-ar fi arătat băiatului programul ei de Crăciun şi Revelion, cu concerte în toată ţara, iar lui Silviu nu prea i-ar fi convenit…





Băiatule, capu’ sus! Mai sunt atâtea fete frumoase în showzbiz…





Sursa: Rimel

Despartire de toamna




Paris Hilton şi Benji Madden au rupt relaţia lor care dura de mai bine de opt luni.





Paris a spus că unul din motivele despărţirii este că solistul trupei Good Charlotte a ajuns să fie mult prea ocrotitor şi să o controleze mult prea tare pentru a mai putea continua idila.





Eu cred că o relaţia cu Paris poate funcţiona doar dacă ea este şefa. A fost obişnuită de mică să primească totul, să fie mereu aşa cum vrea şi de ce ar lăsa pe altcineva să preia controlul asupra ei.





Iar colac peste pupăză, în weekendul trecut Paris a fost văzută împreună cu fostul ei iubit, Stavros Niarchos. Probabil nu este nimic serios, sau poate totuşi?





Sursa: Rimel

Activitati de cocalari




După ce a uimit pe toată lumea cu vestimentaţia sa la Bucharest Fashion Week, manelistul Dan Bursuc şi-a tras şi un număr special la maşină, care să-i facă pe oameni să întoarcă privirea după el pe stradă.





Astfel, el şi-a personalizat li­­­­mu­­­­­­­­­zina, un Mercedes S Class 550, cu poza sa pe plăcuţa de înmatriculare. Mai mult, seria de la număr conţine ini­­­­­­ţi­­­­­alele nu­­­­­­­­­­­­­­­­­­­melui său, DBU, dar şi un în­­­­­­­­­semn că automobi­­­­lul a fost realizat în e­­­­­­­­di­­­­­­­­ţi­­­­­­­­­­­­­­e limitată, la ce­­­­­­­­­­­­­­­­­re­rea proprie­­­­­­ta­­­­­­ru­­lui. Con­­­­­­­­­­­­­­­­tactat de Libertatea, Dan Bur­­­­­­­­­­­suc a mărturisit că nu­­­­­­mărul a fost primit cadou de la un prieten din SUA. El a mai ţinut să sublinie­­­­­ze că, deocamdată, îşi ţine "Mer­­­­­­ţa­­­­­­nul" în garaj, pentru a nu circula "în ilegalita­­­­­­­­te".





Sursa: Libertatea

Sunt buna sau nu?




După una rece cu Madonna ştruţofilă, iată că mai sunt vedete care ştiu să placă ochiului.





Eva Longoria, dovedeşte încă odată în plus că este o vedetă bine îmbrăcată. Ţinuta este simplă, casual şi totuşi de un oarecare rafinament.





Bun exemplu!





Sursa: Rimel

Divortul mult asteptat




După săptămâni de speculaţii şi bârfe despre presupuse scandaluri legate de divorţul celor doi, iată că aceştia au căzut de acord cum să încheie divorţul în pace şi linişte.





Oarecum pe modelul Mihaela Rădulescu - Elan Schwartzenberg…





Guy nu va lua niciun dolar din averea cântăreţei, estimată la 500 milioane de dolari. Dar rămâne cu “infima” lui avere de 50 de milioane de dolari.





Deci, n-o să moară de foame…





În plus, cei doi au hotărât să aibă custodie comună asupra copiilor. Regizorul a vrut să ţină copiii la Londra acolo unde au crescut şi copilărit, dar Madonna i-a vrut lângă ea la New York.





Au ales calea de mijloc, astfel cei doi băieţi, Rocco, fiul natural şi David, fiul lor adoptat, îşi vor împărţi timpul între Londra şi New York, pe când Lourdes, fiica Madonnei dintr-o altă relaţie, aceasta va locui cu mama sa.





Nu-i aşa că vă surprinde diplomaţia de care dau dovadă? Bârfele’s de vină că ne-au făcut să credem altceva…






Sursa: Rimel

Mozol cu fufa




Frumoşi, tineri şi vedete.





Viaţa lor intimă nu e chiar aşa de intimă. Uneori se ascund alteori nu (pot).





Aşa şi cu Iulia Vântur şi Marius Moga care s-au sărutat în public la Gala Premiilor VIP.





Câtă pasiune din partea Iuliei… nu mai să nu provoace daune în micuţul Mozart! Nu de alta dar dacă ăsta micu’ dispare pentru o vreme din peisaj, se prăbuşeşte jumat’ din industria muzicală. Cam atâţia sunt cei care-şi compun piesele cu Marius.






PS: Mozolul lor e un pic mai drăguţ ca al Columbenilor!





Sursa: Rimel

Sunt foarte sexy ma doare la patina




Nu-i aşa că arată bestial în poza asta?





Okay… şi fumul sporeşte efectul, dar totuşi e Rihanna!





Ea a participat joi la repetiţiile pentru American Music Awards 2008, decernare ce va avea loc duminică.






Cântăreaţa din Barbados este nominalizată la două categorii Favorite Female Artist: Pop or Rock Music şi Favorite Female Artist: Soul/Rhythm & Blues Music.





Sunt convins că va lua premiile şi dacă va cântă la fel de bine cum arată în poză, va fi o noapte de pomină…





Sursa: Rimel

Regele muzicii




Michael Jackson s-a convertit la islamism!





Asta înseamnă că nu-i mai putem zice rege ci emir?





Cântăreţul în vârstă de 50 de ani nu mai este martorul lui Iehova şi pe motiv că n-ar fi găsit toate răspunsurile care-i bântuiau sufleţelul despre fundamentele vieţii, a hotărât să le caute în altă parte.





Putea să dea o căutare pe Google…






Serios vorbind, acesta a făcut pasul pe bune, devenind adeptul lui Allah.





O sursă apropiată starului american, care a fost crescut în religia Martorilor lui Iehova, a povestit cum s-a hotărât Jackson să se convertească la islamism, în timp ce se afla în studioul de înregistrări din vila unui bun prieten, pentru a realiza un nou material discografic. Potrivit declaraţiilor aceleiaşi surse apropiate, starul american, care părea “puţin cam deprimat”, a fost convins să facă acest pas de către un producător şi un compozitor care au trecut la islamism în urmă cu câţiva ani.





“Cei doi i-au vorbit despre credinţa lor şi despre cum au devenit nişte persoane mai bune după ce s-au convertit. Fiul lui Michael a susţinut şi el această idee”, a declarat sursa menţionată. “Un imam a venit de la moschee şi Michael a trecut prin «shahada», care este jurământul musulman de credinţă”, a explicat sursa respectivă. (via Mediafax)






Convertirea i-a adus şi schimbarea numelui în Mikaeel care este numele unuia din îngerii lui Allah. Starul a respins numele de Mustafa, care înseamnă “cel ales” dar probabil şi pentru că este foarte des întâlnit…





Ceremonia de convertire a avut la vila sa din Los Angeles.





Na, ce ziceţi de asta? Oare o să-şi lase şi barbă?





PS: Michael a purtat vălul islamic la un momentat în Bahrein (foto).





Sursa: Rimel

Platim frateste

Mihaela Rădulescu face iar declaraţii incendiare. Intr-un interviu apărut in cel mai recent număr al revistei TVmania, diva mărturiseşte că îl apreciază pe Dani pentru că e un bărbat adevărat, care nu acceptă să fie întreţinut de ea. Mai mult, diva susţine că nu e geloasă şi că e de acord cu prezenţa unei alte femei în interiorul relaţiei pe care o are cu partenerul ei, însă doar “prin perspectivă sexuală”. Cu alte cuvinte, sex în trei.





“Dani e un bărbat în toate privinţele-asta conţine şi orgoliul lui de a plăti totul jumijuma. Iar weekendul nostru (petrecut la Amsterdam, în urmă cu o lună, n.r.) a fost despre libertatea de a ne simţi bine împreună, nu despre shopping”, a declarat Mihaela pentru TVmania.





E interesată sexual şi de femei





Întrebată dacă e dificilă pentru partenerul ei, Mihaela răspunde: “Eu nu mă cert...nu ridic tonul, nu trântesc uşi, nu întorc spatele, nu închid telefoane... cât despre gelozie, prezenţa unei a doua femei într-o relaţie nu mă încântă decât prin perspectiva sexuală”. Oricât de şocantă poate părea această declaraţie, ea nu reprezintă o noutate atunci când vine vorba despre Mihaela Rădulescu. Cu câţiva ani în urmă, ea a mai mărturisit în revista “Tango” că are un apetit deosebit pentru reprezentantele sexului frumos. Chestionată în legătură cu reacţiile ei când a aflat că un bărbat din viaţa ei o înşală, Mihaela a răspuns: “Pe unul l-am părăsit, pe altul l-am iertat, cu alta am vrut să fac dragoste, pentru că era îmbietor de frumoasă”.






Mihaela a descris în TVmania, într-un mod original, modul în care decurge o zi din viaţa de cuplu: “Dimineaţa te trezeşti îmbrăţişat de parcă nimic nu te poate desprinde? Auzi ceasul deşteptător şi te trezeşti zâmbind? Faci sex dimineaţa? Faci micul dejun sau măcar o cafea pentru amândoi? Stai seara acasă şi-l primeşti de parcă a venit de departe, adică cu toată dragostea şi pasiunea care vă hrăneşte?... Ei, dacă măcar o parte din toate astea-ţi sunt presărate într-o zi din viaţă, probabil că trăieşti la fel ca alţi doi oameni care se iubesc...”, a încheiat vedeta de televiziune.





Săgeţi către fostul soţ, Elan Schwartzenberg





Mihaela Rădulescu nu a ratat ocazia şi a aruncat câteva săgeţi către fostul ei soţ, Elan Schwartzenberg, care a declarat recent că vedeta încă îi mai foloseşte cardul bancar. “Am asistat la spectacolul dezmăţului mediatic despre sume şi carduri. Nu sunt nevasta care a trăit vreodată pe spinarea soţului şi câştig binişor din munca mea”, a punctat Mihaela.





Sursa: Libertatea

Te combini cu mine?




Aseară trupa AlbNegru a lansat în clubul Bellagio din Bucureşti albumul "Kalimba". La eveniment au participat peste 150 de persoane care au rămas cu gura căscată, la propriu, când la finalul recitalului susţinut de Kamara şi Andrei, jumătatea de culoare a trupei a sărutat-o pe gură şi a cerut-o de soţie pe Laura de la Wassabi, informează site-ul sandy-bell.com.





Când a auzit cererea lui Kamara, frumoasa blondă a început să negocieze cu acesta condiţiile pentru a spune "da". Cântăreţul s-a arătat dispus să facă orice ca să o aibă alături de el pe aceasta, chiar să accepte să facă sex cu ea numai după căsătorie.





Se ştie că în orice glumă e un strop de adevăr. Rămâne de văzut dacă cei doi îşi vor pune pirostriile.





Sursa: Libertatea

Hummer 3




Pentru a fi în siguranţă în trafic, Julia a primit din partea soţului ei, Bogdan Jianu, unul dintre cele mai puternice automobile din lume: un Hummer H3.





Robusta maşină 4X4 a fost adusă din Statele Unite şi consumă cam la fel de mult cât un tractor.





În plus, Hummerul dispune de toate argumentele tehnice pentru a fi o vedetă pe şosele: jante din aliaj, faruri cu halogen etc. Achiziţia s-a făcut la la un preţ în ton cu recesiunea economică americană, circa 40.000 euro.









Sursa: Libertatea

Pentru sotul ei




Nico i-a făcut o surpriză soţului ei, compozitorul Laurenţiu Matei, cu ocazia zilei de naştere a acestuia. Cântăreaţa i-a organizat lui Laurenţiu o petrecere la un restaurant din Ploieşti, unde a invitat câteva rude, prieteni şi colegi de la Teatrul Toma Caragiu.





La un moment dat, când distracţia era în toi, spre deliciul asistenţei, Nico i-a cerut soţului, nici mai mult, nici mai puţin, decât să... facă striptease. Acesta, însă, a refuzat... “Ştiam că va refuza. De asta i-am şi spus, în glumă, evident!”, spune Nico.





Sursa: Libertatea

Cheeky Girl Monica, goală-puşcă




Cheeky Girl Monica, sătulă probabil de faptul că doar sora ei, Gabriela, se bucură de popularitate, fiind mereu în atenţia presei cu relaţiile sale de dragoste, vrea să iasă din anonimat.





Şi cum idilele ei nu au stârnit interes, iar cariera sa muzicală pare a fi în declin, a hotărât să renunţe la inhibiţii… şi la haine.





Astfel, românca poate fi admirată în toată splendoarea ei, în paginile tabloidului The Sun.






Gurile rele afirmă că doar aşa ar putea câştiga şi ea simpatia publicului sau, şi mai bine, inima vreunui miliardar.











Sursa: Libertatea
Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online