vineri, 29 august 2008

Si Google cica strica intimitatea britanicilor ...





















Problema Big-Brother in Anglia devine din ce in ce mai grava avand in vedere planurile corporatiei Google referitoare la implementarea noului program 360 Street View.

Masini cu emblema corporatiei care aveau atasate camere performante capabile sa realizeze o simulare grafica(360 grade) a locurilor pozate au fost zarite prin diverse orase din Anglia fotografiind casele cetatenilor britanici.

Programul a fost lansat anul trecut in Sua si s-a bucurat de un real succes , utilizatorul avand senzatia ca parcurge in realitate zonele digitale.Poti ajunge la o casa anume doar introducand adresa sau codul postal , acest lucru cauzand un imens val de nemultumire in randul persoanelor care fara voia lor sunt incluse in peisajul 3d.

Google a spus ca fetele oamenilor sunt blurate insa nu a dat detalii si despre numerele de inmatriculare ale masinilor surprinse in poza.

Romanii vor fi amprentati ... Spuse Base











Introducerea pasapoartelor biometrice, care vor contine atat amprentele digitale, cat si imagini faciale ale posesorului, ii va obliga la amprentare pe toti romanii care au nevoie de pasaport pentru a parasi tara.

Noile pasapoarte, anuntate deja de doi ani, sunt una dintre principalele cerinte formulate de Statele Unite ale Americii pentru a permite romanilor - si nu numai - accesul pe teritoriul sau. Astfel, pasapoartele biometrice vor contine un cip, ce va stoca amprentele digitale si imagini faciale ale posesorilor, date ce pot fi citite cu ajutorul computerelor din vami.

Este bine că s-a deschis o dezbatere publică pe tema asta ocazionată de ceea ce mulţi presupun că face Guvernul italian, dar va trebui să citiţi legea. În orice caz, românii, de la 1 ianuarie, vor trebui să-şi pună amprenta pe paşaport", a afirmat presedintele Traian Basescu.
Una dintre cele mai mari probleme in ceea ce priveste noile pasapoarte este securitate datelor stocate, protejarea identitatii posesorului in contextul in care falsificarea actelor de identitate este una dintre cele mai dificile aspecte cu care se lupta autoritatile din toate tarile. Mai multi specialisti in securitate, citati de presa international, au afirmat ca pasapoartele biometrice ofera putina siguranta a identitatii, atacatorii avand nevoie de aproximativ patru ore pentru a decripta informatiile. Sistemul este vulnerabil in special in fata divulgarii codurilor de acces de catre persoane din cadrul institutiilor care emit actele, insa avansul tehnologiei pune sub semnul intrebarii orice sistem de criptare pe care l-ar putea adapta emitatorii.

Serviciul Secret Le Cercle (Cercul)




















Le Cercle este un serviciu secret de informatii si de interventie directa , care dupa toate informatiile a fost fondat de cartre CIA.Sunt disponibile doar cateva dintre locatiile in care au avut loc intalnirile acestui grup, la care au participat cateva sute de persoane simultan.Inainte de anii 1990 s-a numint Cercle Violet sau, initial Cercle Pinay in ambele cazuri dupa numele directorului Francez.

Oficial Pinay Cercle a luptat impotriva comunismului si a imprastierii lui.Marele pericol a incetat sa existe odata cu caderea Regimului Comunist Sovietic si rolul grupului a trebuit sa se schimbe.Insa astazi daca ar fi sa consideram ca marea problema ar fi terorismul ar insemna ca membrii Le Cercle asta ar trebui sa discute , insa daca ne uitam la lista participantilor ne putem da seama ca acei oamenii stiu mai bine ca oricine inexistenta problemei teroriste mondiale si adevaratul scop al razboaielor duse in momentul actual.

In 1980 , seful serviciilor de informatii germane Hans Langemann a vorbit despre Le Cercle:
"Cercul consta intr-o adunare de politicieni,publicisti,bancheri si vip-uri cu o mentalitate anti-comunista si conservatoare care se intalnesc de doua ori pe an in diferite locatii pe glob.Fondatorul grupului a fost Prim-Ministrul Francez Antoine Pinay.In Le Cercle,care inca exista si astazi, apar si diferiti invitati care tin discursuri.O recenta modificare a fost crearea in cadrul grupului a unui staff de comanda sau a unui cerc interior care stabilesc moduri oportune de a se implica in problemele politice actuale."

Primele informatii despre acest grup au aparut dupa ce 1500 de pagini clasificate ca fiind secrete ale Institutului Britanic pentru Studierea Conflictelor au "ajuns" pe masa jurnalistilor de la Time Out Magazine in 1975.Mai tarziu in anii 1980 si 1982 in revista germana Der Spiegel au aparut referinte la acest grup si la implicarea lui Frans Joseph Strauss in cadrul sau.Articolul a fost bazat pe diferite notite a lui Hans Langemann care a fost Sef responsabil cu securitatea in timpul Olimpiadei din 1972.In notitele sale Langemann avertiza guvernul despre eforturile clandestine ale Le Cercle ,care prezumtiv ar incerca sa il ajute pe Frans Joseph Strauss in alegeri.
O revista britanica The Lobster a manifestat interes in acest subiect publicand un articol potrivit caruia Pinay Circle a fost infiintat in 1969 de catre Antoine Pinay,Jean Violet si Otto van Habsburg , insa alte surse indica data infiintari undeva in jurul anilor 1950.In orice caz o fost o stransa colaborare intre America si Europa.

Pana la infiintarea grupului persoane ca Antoine Pinay si Jean Violet au fost invitati ai clubului Bilderberg infiintand pe langa acest grup si Academia Europeana de Stiinte Politice o societate ultraconservatoare pan-europeana.La inceput , dintre membrii fondatori Pinay,Habsburg si Konrad Adenauer au fost mebrii ai Ordinului Militar Suveran Al Cavalerilor de Malta.

Pinay,Habsburg si Violet au fost si acuzati de implicare in Opus Dei.Aceste informatii sunt foarte interesante avand in vedere ca Joseph Reitinger cel care i-a racolat pe Bernhard si altii sa puna bazele clubului Bilderberg a fost agent al Vaticanului,Iezuit si Cavaler de Malta.
La finele celui de-al doilea Razboi Mondial tot Cavalerii de Malta alaturi de OSS(mai tarziu devenind CIA) au pus bazele faimoasei de acum operatiuni Paperclip , ajutand diferiti nazisti de care aveau nevoie sa ajunga in Sua sau America de Sud cu pasapoarte de preoti emise de Vatican.Cavalerii de Malta sunt banuiti ca au pus si bazele CIA-ului.

CIA-ul a promovat diferite structuri de propaganda anti-comunista cum ar fi:
  • Radioul Europa Libera
  • The Economist
  • The European Council of Princes
  • The Gehlen Organization
  • The Stay-Behind Networks
  • The Pinay Circle
Multi dintre banii necesari pentru crearea acestor organziatii au venit prin intermediul Comitetului American pentru Europa Unita(ACUE) de la persone ca:
  • Duncan Sandys
  • Joseph Reitinger
  • Allen Dulles
  • William Donovan
Dulles si Donovan au fost printre primii ca functie in CIA si Cavaleri de Malta,Reitinger agent al Vaticanului.Pe langa eforturile CIA-ului , Institutul Ford si Institutul Rockefeller au fost prim-sponsori ai ACUE.

O alta forta puternica in Le Cercle a fost Tronul Britanic si City-ul Londonez. Influenta lor poate fi vazuta avand in vedere ca dupa cei doi francezi urmatorii 3 directori ai grupului au fost toti de origine britanica:Julian Amery,Jonathan Aitken, Lord Norman Lamont.
Aceste 3 persoane ies in evidenta prin faptul ca au fost facuti membrii in Consiliul Privat al Reginei.Julian Amery a fost si unul dintre cei care a contribuit enorm la infiintarea statului Israel.
Organizatii ale grupului Le Cercle:
  • Stay-Behind networks
  • CIA’s Knights Templar(Cavalerii Templieri ai CIA-ului)
  • Safari Club
  • Shield & The 61
  • Group 13
  • SFD-K, ISA
  • Rumsfeld’s P2OG
O lista a membrilor(incompleta) ce contine nume ca :
  • Kissinger, Henry
  • Soros, George
  • Brzezinski, Zbigniew

Conspiratia Tacerii

Nici un mare trust de presa nu a prezentat nici macar pe scurt faptul ca in aceasta perioada clubul Bilderberg s-a intalnit.Ziare ca Washington Post,New York Times sau Los Angeles Times au avut editii normale in care nici un gram de tus nu a fost folosit pentru a prezenta intrunirea de anul acesta.Cateva informatii au fost prezentate intr-un ziar din Turcia.

Daca a-ti cauta pe Google News despre Bilderberg veti gasi in jur de 50 de rezultate,toate preluari de pe diferite siteuri comparand aceste rezultate cu cele 4000 returnate cand vine vorba de G8 putem trage concluzia ca marii colosi ai mediei au un mare tribut de platit si ca informatia din presa este cernuta printr-o sita prea deasa iar adevarul iese rareori la iveala.


Avand in vedere pretul crescand al petrolului care a atins 139 de dolari barilul si iminenta inceperii unui razboi in Irak ar fi binevenite niste informatii despre ce se discuta acolo unde unii dintre cei mai influenti oameni ai planetei se intalnesc.


Abuzurile sunt enorme ,realitatea este departe de a fi cum o privesc majoritatea oamenilor insa ignoranta continua sa dainuiasca printre oameni.Nu suntem lasati sa ne dezvoltam pe deplin, caile spre informare ne sunt constant inchise ,libertatea de exprimare ne este suprimata.


Romania nu este si nu a fost niciodata ferita de influentele si deciziile celor ce privesc planeta ca pe gradina lor din spatele casei.Nimeni nu se ridica si spune "AJUNGE!" pentru ca nimeni nu este in spatele lui sa il sustina.Intr-un grup organizat de oameni , intrusii cu ganduri dintre cele mai necurate isi fac mereu loc profitand de naivitatea sau poate dorinta nedescrisa a unor persoane de a face bine.

Ignoranta trebuie eradicata pentru ca in momentul in care vom sti despre ce e vorba si nu vom nega ,poate dintr-un orgoliu prostesc, ca am fost orbi si am fost inselati vom putea reactiona.Primul pas este informarea, care trebuie sa vina din cat mai multe surse.Un singura sursa va poate ghida voit sau fara intentie spre o cale gresita sau spre minciuna.

SIE a spionat alegerile locale


















Serviciul de Informatii Externe (SIE) a supravegheat campania electorala pentru alegerile locale, desi legea nu ii confera atributii in acest scop.

Implicarea SIE ar reiesi dintr-un dosar aflat acum pe rolul instantei, informeaza, luni, Antena 3 care citeaza cotidianul Gandul.

Un ofiter SIE, Mihai Adrian Sever, a dat in judecata institutia care l-a destituit in urma unei abateri disciplinare. El a fost sanctionat pentru ca ar fi participat la un miting electoral pentru sustinerea unui candidat la Primaria localitatii Domnesti.

Ofiterul a fost convocat de Comisia de cercetare disciplinara prealabila pentru a da explicatii cu privire la aceasta chestiune.

Ofiterul SIE mai sustine ca a fost pus de membrii Comisiei in fata unor fotografii facute de agenti SIE infiltrati printre oamenii care participau la acel miting electoral.

Surse neoficiale au declarat pentru Gandul ca ofiterul ar fi fost filmat in timp ce il sustinea pe candidatul PNL la Primaria Domnesti, Daniel Iovanescu.

Acuzatiile ofiterului sunt extrem de grave in conditiile in care Serviciul de Informatii Externe nu poate monitoriza o campanie electorala intrucat legea nu ii permite.

Ofiterul a cerut SIE reintegrarea sa si plata salariului pe perioada cat a fost suspendat, pentru ca, dupa cum considera el, destituirea sa ar fi fost ilegala si abuziva.(ziare.com)

Crima Organizata

Ca urmare a unui articol din Ziua aparut azi am primit un mail cu niste informatii interesante :


Servicile secrete si crima organizata


Intr-un sistem in care supravegherea populatiei este totala si absolut fiecare cuvant vorbit poate fi ascultat prin reteaua de sateliti Monsat ai SRI si SIE, este naiv sa credem ca aceste servicii habar nu au ce se intampla.

Ba mai mult, crima organizata, nu ar fi posibila la scara la care se practica, daca nu ar fi sprijinita activ de catre elemente profund corupte din randul serviciilor secrete SRI si SIE.

Mai deunezi au iesit la iveala revelatii cutremuratoare despre bandele criminale care actioneaza in occident, bande antrenate si echipate de catre agenti SRI, al caror scop era producerea de fonduri pt. finantarea anumitor activitati ilegale in Romania.

Tinerii erau recrutati prin tehnicile clasice (ajutor la nevoie, santaj, etc.), apoi antrenati in operatiuni de filaj, spargeri si furturi de valori.

Veniturile imense obtinute din activitatile criminale ale bandelor dinafara (vanzare de droguri, prostitutie, etc.), sunt folosite pentru finantarea ilicita a bandelor criminale din interiorul Romaniei, auto-intitulate Zona, care la randul lor sunt echipate si antrenate de catre agenti SRI si SIE, in tehnici de tortura, hartuire si ucideri, toate aplicate de la distanta, prin arme ultra sofisticate cu radiatii, atat microunde, cat si ionizante.

Acest sistem de represiune extra-legal este folosit impotriva dizidentilor politici inca necunoscuti, a cetatenilor incomozi din diferite motive (ziaristi, activisti, etc.)

Aceste crime sunt usor de negat deoarece nu exista urme fizice, fascicolul de radiatii nelasand in urma sa urme de pulbere, cartuse goale,sau pocnituri de arma.

Serviciile secrete functioneaza astfel ca un sistem represiv de politie politica, la doar 18 ani de la ceea ce trebuia sa fie o adevarata revolutie.

Bandele civile au fost organizate de catre ei, deoarece acestea le confera o oarecare distantare de crimele comise, ei putand nega in mod plauzibil faptul ca se ocupa cu asa ceva.

Dupa cum era de asteptat , criminalii civili vazandu-se stapani pe asemenea tehnologie nemaivazuta si necunoscuta de catre publicul larg, au inceput sa o foloseasca si in scopuri strict personale, ca si vendetta impotriva celor care au casunat cu ceva unui membru, distrugerea unei familii pentru a acapara femeia atragatoare a altuia, sau pur si simplu, ruda in varsta care nu mai moare odata lasand mostenirea mult dorita.

Cetatenii trebuie sa se trezeasca si sa realizeze ca oricine, oricand si din orice motive, poate cadea victima acestor bande criminale, compuse din tineri psihopati, care fac din rautatea si sadismul lor, o virtute.

Singura solutie pentru eradicarea acestui cancer social, este luarea de atitudine publica si exercitarea de presiuni asupra politicienilor alesi pentru a ne servi si reprezenta. Cu cat mai multi oameni isi cunosc si exercita drepturile date de Dumnezeu la libertate de constiinta si exprimare, cu atat mai greu le va veni acestor viermi gaunosi sa-si faca treaba lor murdara.

In prezent victimele nu au nici un fel de recurs legal in Romania.

Eu Si ....

















Specialistul britanic Alan Simpson­, preşedinte al Communication Links, părintele WorldNet, responsabil de globalizarea informaţiei, a elaborat un material destul de transparent despre pionieratul "diplomaţiei electronice".

Totul a început când "Marele Comunicator" (Washington) a înţeles că trebuie să câştige războiul mediatic pentru a-şi implementa strategiile globale pe termen lung. Prin United States Information Agency şi cu control strict militar a început construcţia reţelei de transmisiuni prin satelit, fiind angajaţi cu contract Alan Simpson şi echipa sa, care aveau deja experienţă cu firma "Satelite Communication LTD". Simpson a umblat cu valiza cu un analizator de spectru deghizat în televizor portabil printr-o grămadă de ţări, multe comuniste şi ostile planului de globalizare a comunicaţiei.

Era să fie prins în India abia de către un ofiţer de la aeroport care era student la Electronică. Norocul lui Simpson că superiorii ofiţerului nu l-au crezut! Prima "farfurie" din reţeaua WorldNet a fost asamblată pentru scurtă vreme pe acoperişul Ambasadei SUA din Londra, în aprilie 1985. Specialiştii români în războiul radioelectronic au semnalat în timpul evenimentelor din decembrie 1989 că pe acoperişul Ambasadei SUA de la Bucureşti apărea şi dispărea o "farfurie".

De altfel, şi Simpson recunoaşte că "nicăieri nu s-a dovedit mai clar că sistemul de transmisie prin satelit funcţionează ca atunci când el a fost activat la Bucureşti". OK! Pe urmă s-a intrat pe frecvenţe legale, iar acum, că Bucureştiul a devenit punct de "control al tuturor", ce mişună pe sateliţi, în afară de televiziuni, numai Dumnezeu poate şti!(adevarul)

marți, 26 august 2008

Google Yahoo Mozilla SI Yoozila




















O companie romaneasca a lansat un nou motor de cautare pe Internet. Motorul poarta numele Yoozila. Directorul Yoozila International, Bogdan Hutuleac, a declarat ca "numele engine-ului de cautare este inspirat din Yahoo!, Google si Mozilla, cele trei nume mari ale Internetului".

"Yoozila isi propune sa furnizeze rezultate cat mai relevante si sa le afiseze intr-un design web 2.0 cat mai placut" a adaugat Bogdan Hutuleac.

Noul motor de cautare dispune si de functia Control Parental cu care utilizatorii pot filtra continutul pentru adulti. Yoozila mai permite selectarea tipului de fisier cautat, precum si posibilitatea de a cauta in rezultatele deja afisate. Motorul de cautare are o versiune pentru Romania, www.yoozila.ro precum si una internationala: www.yoozila.com.

Directorul companiei care a creat acest motor de cautare a mai dezvaluit faptul ca intentioneaza sa lanseze acest engine si in Asia, Franta, Germania si SUA.

Internetul Si Google


Internetul incepe sa se confunde cu Google!


Ideea de a scri acest articol mi-a venit zilele trecute. Eram in oras, la un “Exchange” unde era si un CopyCenter si in timp ce imi asteptam banii am vazut undeva un spatele zonei de “Exange” un domn care statea pe calculator, era domnul care se ocupa de CopyCanterul de acolo si probabil era intr-o mica pauza si se relaxa pe calculator/internet.

Ce m-a impresionat este faptul ca, indiferent pe ce site nu intra, nu tasta direct numele site-ului in browser ci intra mai intai pe Google (il avea deschis de fapt in primul tab de la Mozilla), scria numele site-ului, Google i-l gasea (bineinteles in prima pozitie) apoi de pe Google el intra pe site-ul ce il dorea. Site-urile pe care intra el erau unele megacunoscute (gsp.ro, prosport.ro etc), insa el prefera sa intre pe ele din Google.

Am citit si pe la noi, si mai mult pe la americani unele inceputuri de discutii pe tema asta, si nimeni inca nu afirma cu tarie, poate imi iau curaj sa o fac eu primul zicand ca : Google incepe sa fie confundat cu internetul in sine. Lumea incepe sa vada (din punct de vedere al subconstientului) Google atunci cand se gandesc la internet. Sincer, si eu daca stau sa ma gandesc si sa asociez internetul cu un cuvant, primul care imi vine in minte cu siguranta este Google. Este o procedura bine-cunoscuta in Psihologie iar oamenii au aceasta calitate de a asocia obiecte cu trairi, nuante cu stari sufletesti si asa mai departe.

De la ce sa vina aceasta asociere oare?

Ei bine e simplu :

  • Google este tot timpul (sau de cele mai multe ori) “inceputul” pe internet. Google este cel de unde se porneste in majoritatea cazurilor pe internet, fie ca se cauta o simpla informatie, un soft de downloadat, un joc de cautat etc etc etc. Oamenii au fost invatati de Google un singur lucru : cu siguranta daca doresti sa gasesti rapid ceea ce cauti, Google este instrumentul ptin care poti ajunge fara echivoc la ceea ce urmaresti sa gesesti.
  • Google este un brand. Ca si Coca-Cola, Pepsi, si alte branduri puternice, Google este bine-intiparit in mintile oamenilor, Google este iubit de toata lumea, suna bine (in orice limba), arata bine (design-ul site-ului in sine), si ca si orice brand are tone de markenting in el.
  • Google este foarte foarte util. Oamenii au nevoie de el la orice pas.
  • Goolge are in spatele dezvoltarii sale fulminoase, si o dezvoltare de tip “booming” a internetului.
  • Google da oamenilor elemente gratuite care in mod normal sa platesc cu bani multi sau care se gasesc foarte greu : prin Google se gasesc torenti de downloadat (fimle, muzica, softuri etc), Google are traduceri automate, dictionare, harti, vederi din satelit, vederi din anumite orase, chiar vederi spatiu, Google are (fara indoiala) cel mai bun sistem de email creat vreodata, editoare de text si gazduire de documente, cautari de imagini, resurse pentru webmasteri foarte pretioase, posibilitate de a face publicitate sau a castiga din a face publicitate altora si o multime de alte urilitati pe care le voi detalia intr-un alt articol. In concluzie? Google are cate ceva util si foarte necesar pentru fiecare.

Daca vor ajunge copii nostri sa zica in loc de “am intrat pe internet” - “am intrat pe Google” nu este ceva de neasteptat sau de necrezut. Daca Google va continua sa acapareze teren, se va dezvolta pe an ce trece in ritmul anilor ce au precedat infiintarii lui, daca brandul Google va fi si el mai puternic in viitor, cu siguranta cei de la Google se vor mandri ca au reinventat internetul intr-o buna zi. Cel putin din punct de vedere ideologic daca nu din punct de vedere tehnic.


luni, 25 august 2008

Eu Si Google


Google a anuntat ca tool-ul sau de traducere Google Translate recunoaste acum si limba romana.
Google Translate, serviciul Google de traducere de text, a adaugat imba romana pe lista celor recunoscute, oferind asadar posibilitatea de a traduce din romana in alte 22 limbi si in sens invers.
Traducerile sunt departe de a fi perfecte, dar ele se pot imbunatati si cu ajutorul utilizatorilor, care pot sugera versiuni mai bune ale acestora.
Pe langa romana, Google Translate a adaugat acum 9 limbi, bulgara, croata, daneza, suedeza, finlandeza, norvegiana, ceha, poloneza si hindi.

Cel mai usor laptop din lume ajunge in Romania





















Cel mai usor laptop din lume ajunge in Romania

Este vorba de un model din seria Portege R500 de la Toshiba. Pretul la care computerul va putea fi achizitionat nu a fost comunicat insa. In afara Romaniei el poate fi cumparat la sume cuprinse intre 2.000 si 2.900 de dolari, in functie de optiuni.

Este primul notebook de la Toshiba care este dotat cu hard disk SSD (Solid State Drive) de 64GB. SSD-urile prezinta avantajul ca sunt mai rezistente la socuri si vibratii, deoarece nu presupun parti in miscare, au un consum de energie mai mic si sunt mai silentioase.
Acumulatorul are o durata de viata de la 7 ore pana la 12,5 ore.

In favoarea greutatii reduse au fost insa sacrificate o serie de performante. Modelul nu incorporeaza o unitate optica, are un singur slot de memorie RAM, iar circuitul grafic este un Intel GMA 950 cu memorie partajata din cea a sistemului. Mai mult, procesorul este o versiune de consum scazut de Intel Core 2 Duo seria U, mai putin performanta decat versiunea obisnuita a aceluiasi procesor.

Va fi disponibila insa si o varianta mai avansata a modelului, care va incorpora o unitate optica de numai 7 mm grosime si va beneficia de performante sporite.

Pasărea Phoenix

Pasarea Phoenix este pasarea legendara despre care se spune ca ar învia din propria ei cenusa.

Pasarea Phoenix la greci
Pasare alegorica ce renastea din propria cenusa. Aceasta seamana ca forma cu vulturul,dar se deosebeste de acesta prin penajul splendid colorat, cu pete de purpura si aur(doua culori nobile si cu o evidenta semnificatie simbolica), ceea ce o face mai frumoasa decât cel mai minunat paun.Are o longevitate extraordinara, ce difera de la autori la autori, unii afirmand ca traieste de la 500 la 13000 de ani. Este singura din specia ei, desi nu se poate reproduce.Atunci cand lunga sa viata este pe terminate si pasarea isi simte sfarsitul, aceasta isi face un cuib din plante aromatice si tamaie; da foc apoi cuibului, se intinde, arzand odata cu cuibul, iar din cenusa sa se formeaza o alta pasare. Noua pasare o ingroapa pe cea precedenta, punandu-i ramasitele iintr-un invelis de smirna si tamaie in forma de ou si ducandu-le la sanctuarul din Heliopolis.

Pasarea Phoenix la egipteni
Cunoscuta vechilor egipteni si ca Benu, pasare mitica, care simboliza nemurirea, si care (potrivit traditiei din Heliopolis) a aterizat pe colina primordiala aducând lumina zeului solar Ra Atum. Înfatisata sub forma unui bâtlan sacru care poarta coroana zeului Osiris, reprezenta puterea de regenerare (auto-creare) si de resurectie. Grecii au asociat-o pasarii Phoenix, emblema ciclurilor vietii si ale mortii, a eternelor renasteri din propria cenusa.

Cum functioneaza o afacere online

Internetul nu mai este doar un mediu de unde doar te poti informa. Este un mediu dinamic si interactiv. Poti cumpara lucruri sau poti discuta cu oameni. Totul in timp real.

O diferenta majora intre o afacere clasica si una pe Internet este ca aici totul se intampla cu rapiditate. Nu exista birocratie, ai rezultate instant. Iti poti adapta afacerea mult mai repede la necesitatea consumatorului.

Principalele cai de profit sunt sa vinzi tu direct produse, sa primesti un comision la vanzarea produselor altcuiva, sa castigi bani din reclamele afisate la tine pe site.

Iata cateva tipuri de websiteuri din care poti scoate bani:
- magazin virtual
- site cu abonament pentru diferite servicii online
- site cu continut(portal,forum,revista online,etc)

Lucrul cel mai important in afara de oferta ta, este calitatea traficului. Degeaba ai mii de vizitatori zilnic, daca ei nu sunt interesati in mod direct de produsele sau serviciile oferite de tine. Cu cat traficul este mai directionat pe tipul tau de afacere cu atat sansele ca afacerea ta online sa prospere.

Statusuri Messenger

Stateam acum cateva zile si vorbeam cu o prietena. Ma enervat faptul k avea la Yahoo messenger un status suparat si un avatar si mai pesimist. Am avut si eu statusuri dintr-astea dar mi-a promis cineva ca ma bate si am zis sa nu mai pun. Asadar, in cautarea unui status pt ea, am apelat la Google si iata ce am gasit (mai sunt si unele de la lumea din lista mea):

  • Caut prietena, eventual nemaritata
  • Cand zik sa moara mata nu te-njur, imi pun o dorintza
  • Imi vine sa-ti sparg dintii…dar de ce sa te fac sa arati mai bine?
  • Caut fata mare
  • Prestez servicii
  • Le stiu pe toate… da-s maritate
  • Impaiez veverite
  • Impaiez fazani
  • Vand veverite si fazani impaiati :))
  • Noi ne ingropam mortii, voi ii dezgropati pe cei vii
  • Cine esti ? Ce vrei ? Daca ma deranjezi chem Politia
  • Eram asa de sarac cand am fost copil, ca daca nu eram baiat, nu as fi avut cu ce sa ma joc…
  • Sanatate si virtute, hai noroc s-avem ce FUTE!
  • Viatza e k flocii d la cur!… Plina d kkt
  • Nu ma intreupeti din partida de sex va rog
  • Ma uit la film. Daca nu esti fata sau presedinte, DNFD!!!
  • I`m 2 sexy for my brain, 2 sexy for my knowledge…
  • Nu sunt complet inutila… cel putin servesc de exemplu negativ pentru altii.
  • Viata este un vis, dar a visa nu inseamna a trai.
  • Plecat sa fac planuri
  • Invisible. Only stupid people can see me
  • Click me, i’m available
  • Sunt plecat cu pluta la păscut
  • I love boys , they’re stupid
  • Barbatii sunt doar o prelungire a penisului
  • Nimeni nu ti se pare perfect pana nu te indragostesti
  • Love me if u dare
  • Am zdrobit un soricel, seara pe perete, si din burta de la el am papat spaghete..
  • Sunt cel mai fericit om, dar nu o spun, e prea dur pt ceilalti
  • If you ever dream of beating me, you’d better wake up and apologise
  • O sa mori bah putza ascultandu-l pe Gutza
  • Cand eram mic credeam k faima si banii ma vor face fericit.. acum k am crescut am realizat ca… chiar asa e!
  • Cine rade la urma… nu s-a prins de gluma
  • Mai am 3 zile si mor
  • Plecata la dush… daca vrei sa vb cu mine… te astept… opss!!… asteapta-ma ca vin imediat..
  • Nu ma deranjati de la mancare ca musc
  • I’m very very very happy! Nu deranjati fericirea!
  • Zoofilul isi plimba mai mult cainele decat nevasta
  • Love of my lifeeee… IMPUSCA-TE si gata!!!
  • Nu ma deranjati, fiindca imi tai venele
  • Gâdil o muscă
  • Momentan sunt mort!
  • Chestia haioasa la acest status este ca, in momentul in care realizezi ca acest text este fara sens, este prea tarziu pentru a te opri din citit
  • Cei care incearca sa isi inece necazurile in bautura uita un lucru: necazurile stiu sa inoate.
  • Optimistul nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar prost.
  • Cand vezi ca ai aceeasi parere cu majoritatea e bine sa mai reflectezi o data.
  • Curiozitatea ii impinge pe unii sa descopere America si pe altii sa asculte la usa.
  • Cand toata lumea iti da dreptate, ori esti al naibii de destept, ori esti patron.
  • There are two kind of persons: who like me and who can go to hell
  • Pledoaria mea s-a prostituat.
  • Vrei si tu ? Du-te dracului si ia-ti!
  • Te astept…
  • Si asa vin toti tampitzii sa ma futa la cap pe messenger
  • Doamne ocroteste-i pe romani
  • Prietenii imi bat in geam. Nu-i aud… am termopan
  • Stiu ca sunt prost… dar cand ma uit in jur imi revin
  • I will face my fears
  • Aaa… uf… uf.. nu ma deranjati.. in 2 sec ating orgasmul
  • Vacutele fericite dau cel mai bun lapte
  • Iubirea e un sentiment inventat de jidani ca sa se futa fara bani
  • Daca ai vointa poti muta si muntii, daca ai creier ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza
  • Nu ma deranjati ca sunt doar un mess mic si zbarcit
  • Closing your eyes forces you to look at the darkness inside
  • Ma masturbez, nu deranjati ca blowjobesc pe voi
  • Indoi prune
  • Indrept banane
  • Merg pe gard, stau pe drum, dau cu caini in bolovane
  • i’m busy!!! You are ugly!!! Have a nice day.
  • Ne futem? Da un Buzz
  • Talk to the hand
  • If I weren’t so BUSY I’d date myself
  • Nobody is perfect… I’m Nobody
  • Kiss me i’m DRUNK
  • Cand stapanul nu-i acasa, sar pe geam si intru-n casa
  • I don’t need therapy, i need money
  • Help the economy… buy me stuff
  • Bagaboantele acum sunt doamne… si baietii sparg banii cu panarame… lumea e nebuna, curvele’s in top… cine sunt eu ca sa le spun stop?
  • Gone to the land of insane people… Hope to get back soon!

Sper ca va ajuta cu ceva… Macar cu un zambet.

Modalitati de a imbunatati castigurile Adsense

Daca webmasterii vor sa obtina venituri cu sit-urile lor, cea mai buna modalitate este folosirea Google Adsense. Sunt multi, care lupta din greu pentru a castiga ceva bani prin sit-urile lor. Dar intre ei sunt si cateva “genii” care prin plasarea anunturilor Google Adsense obtin un venit decent. Ceea ce face ca acesti webmasteri sunt diferiti de ceilalti este ca ei au o mentalitate diferita si pot sa se uite afara din cutie.

Aceste “genii” sa zic asa, care au incercat si au reusit, de obicei folosesc cateva metode comune pe care o sa impart si cu tine pentru a te ajuta in aceasta aventura numita Adsense. Cateva dintre aceste informatii a ajutat foarte mult la cresterea veniturilor in trecut si cred ca va ajuta si in viitor.

Iata metodele dovedite si demonstrate prin care poti inbunatati veniturile Adsense

1. Concentreaza-te pe un singur format de reclama Adsense. Un format, care functioneaza foarte bine la majoritatea webmasterilor este dreptunghiul mare (336X280). Acest format are tendiinta de a obtine un CTR mai inalt. (CTR-click trough rate, adica rata clickurilor obtinute). Deci, de ce sa folosesti acest format cand poti sa folosesti si alte formate? Pentru ca arata ca lincuri normale in text si nicicum reclama. Si din aceasta cauza oameni dau click mai usor fara asi da seama ca aceste lincuri sunt legate de Adsense.

2. Importanta alegerii culorilor. Alege o culoare care merge bine cu fondul paginii. Daca pagina are fundal alb, incearca sa folosesti albul pentru marginea si fundalul anuntului. Idea de a structura culorile este ca anunturile sa arate ca parte a pagini si nu ca o parte separata de continut. Aceasta chestie duce la mai multe clickuri din partea vizitatorilor, ceea ce rezulta castiguri mai mari.

3. Indeparteaza anunturile Adsense de pe partea de jos a paginii si pune-l pe partea de sus. Nu incerca sa ascunzi anunturile Adsense. Pune-l in acele locuri, unde oameni o sa observe usor. O sa fii uimit de diferenta castigurilor si de faptul ca cat de mult inseamna unde sunt asezate anunturile.

Aceste sunt cateva informatii care au functionat bine pentru unii, care au castigat deja bani frumosi cu sit-urile lor. Este important de stiut, ca aceste anunturi sunt afisate pentru ca se potrivesc cu interesul oamenilor care vad. Deci, telul tau principal ar trebui sa fie concentrarea pe un singur topic, pentru ca anunturile afisate vor fi asemanatoare cu tema sit-ului.

Sa nu uiti ca sunt si altii, cu aceeasi tema a sit-ului pe care ai si tu. Este bine sa te gandesti, cum poti face ca anunturile afisate pe sit-urile tale sa fie diferite si unice fata de ceilalti. Fiecare click primit de la vizitatori inseamna un ban in plus pentru tine, asa ca trebuie sa faci in asa fel, incat nimeni sa nu plece fara a da click.

Aceste informatii, pe care am impartasit cu tine, sunt numai cateva ghiduri, pe care si altii o folosesc. Parerea mea este ca daca a functionat la ei, de ce sa nu functioneze si la tine? Eu zic ca merita incercat si sunt sigur ca o sa vezi si rezultate.

duminică, 24 august 2008

Stiati ca?

STIATI CA....

* Oamenii nu isi pot linge coatele.

* Un crocodil nu poate scoate limba.

* Inima unei crevete este " gazduita " in cap.

* Un studiu asupra 200 000 struti, timp de mai bine de 80 ani, nu arata
nici un caz unde s-ar fi vazut vreun strut ascuns cu capul in nisip.

* Porcii nu sunt capabili fizic sa priveasca cerul.

* Mai mult de 50% persoane, din lumea intreaga, n-au dat niciodata si nici
nu au primit vreodata apeluri telefonice.

* Daca stranutati prea tare, va puteti rupe o coasta.

* Daca incercati sa va retineti un stranut, puteti cauza spargerea unei vene
in creier sau in ceafa si sa muriti.

* Daca, din forta, tineti ochii deschisi in timp ce stranutati, ar putea sa
iasa din orbite.

* Sobolanii se inmultesc atat de repede incat in 18 luni, un cuplu de
sobolani poate avea mai mult de un milion de descendenti.

* Bricheta a fost inventata inaintea chibriturilor.

* 35% din cei care se folosesc de anunturile matrimoniale sunt deja
casatoriti.

* In lumea intreaga, 23% din problemele aparatelor xerox sunt cauzate de
catre cei care se aseaza pe aparat pentru a-si fotografia posteriorul.

* Pe durata medie de viata, o persoana care doarme poate inghiti 70 insecte si 10
paianjeni.

* Ca si amprentele digitale, amprenta limbii este diferita la fiecare persoana.

... si ca 75% dintre cei care citesc acest mesaj au incercat sa isi linga coatele.

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online