marți, 10 februarie 2009

Bauturi IT

0,1 litri palinca = Demo
0,25 litri palinca = Trial version
0,5 litri palinca = Personal edition
0,7 litri palinca = Professional edition
1,0 litri palinca = Network edition
1,75 litri palinca = Small business edition
3 litri palinca = Enterprise edition
5 litri palinca = Corporate edition
Palinca de casa - Home edition
50 ml langa bere - Service pack
50 ml de dimineata - Recovery tool
Bere - Patch
Soft drinks - Trojan viruses

Barbatul cu sotia

Jurnalul unei sotii de informatician

August 16
Azi l-am cunoscut pe Vasile. Are niste ochi verzi... absolut superbi ! Mi-a spus ca e programator. Asta e bine. Eu ador programele... Ce bine ar fi sa ne cuplam !

August 21
Ne-am cuplat! A fost foarte romantic... soare... cascada... un cerb ce-si stingea setea din apa cristalina... si toate astea pe mousepad-ul pe care ne-am culcat. Un pic ma apasa monitorul pe spate, dar cand mi-a spus ca are 14 toli, m-am gandit sa astept pana la capat.
Saracutul meu Vasile, e un pic neindemanatic. Cand l-am intrebat ce cauta de atata timp, mi-a raspuns ca nu gaseste input-ul... Cand a reusit, ca sa mearga mai usor data urmatoare, a luat un marker si a scris pe burta mea: CLICK HERE !!! Sper ca nu inseamna vreo porcarie !

Septembrie 2
Il ador pe Vasile, mai ales imi place ca e in stare sa se uite la stirile de seara fara sa clipeasca o singura data !
Mi-a spus ca daca-l iubesc cu adevarat, sa-mi tai parul. L-am taiat. Acum si in cele mai frumoase momente al iubirii noastre poate sa vada monitorul. Din pacate, in clipa aceea Vasile parca ingheata complet. Ma enerveaza asta !

Octombrie 14
Azi ne-am casatorit. Au venit toti prietenii lui. Toti programatori. Atatia ochelari n-am mai vazut la un loc decat in magazinele specializate !!!
Mi-a fost un pic rusine cand a trebuit sa semnam la Starea Civila, si am realizat ca nu stie sa scrie cu mana... Noroc ca in camera alaturata era o tastatura, asa ca a scris rapid: 'V'. Exact cum isi semneaza si email-urile... Despre noaptea nuntii a declarat ca a fost cea mai fantastica noapte din viata lui ! Pentru ca... in sfarsit a reusit sa sparga codul si sa intre intr-unul din fisierele secrete ale unei biblioteci din Columbia.

Octombrie 16
Luna de miere am petrecut-o deasupra Americii. Vasile e foarte dragut. In fiecare zi imi arata in direct imaginea Americii prin satelit, sa vedem cum e vremea. Stiai ca in Visconsin sunt 13 grade Celsius acum? Ca eu nu stiam...

Noiembrie 4
Ma plictisesc. Mi-am cumparat un papagal. Acum am cu cine povesti.

Noiembrie 11
Azi am incercat sa-i atrag atentia asupra mea. Am tras aer adanc in piept si, imbracata doar cu niste chilotei negrii de dantela si un bici in mana, m-am pus in fata monitorului. Stiam ca m-a observat, ca a CLIPIT !!! A zambit si chiar M-A MANGAIAT! 'Ok' - a zis el - 'iti arat site-ul fetitelor sado-masochiste, daca chiar te intereseaza !'

Decembrie 2
Pe neasteptate, pauza de curent! Uraaaaa!!! M-a mangaiat tandru la lumina lumanarilor... m-a muscat usor de ureche si m-a intrebat in soapta... 'Pot sa-ti cer ceva neobisnuit?' Fericita, am zis DA... si in urmatoarele 4 ore jumate am pedalat la generatorul de curent...

Decembrie 13
Nici sa vorbesc nu mai e nevoie. Papagalul trancane intr-una,iar el ii raspunde din cand in cand... 'Da, draga...'

Ianuarie 4
Incep sa ma satur de el. Fac o ultima incercare. Am cumparat vopsea si timp de o jumatate de zi am reusit sa pictez o tastatura pe mine. Am avut grija sa notez pe ea tot: CONTROL, TAB, ALT, SHIFT, DELETE... El a zambit. A apasat CONTROL+ALT+DEL si s-a intors la calculatorul lui. Asta a umplut paharul ! Vreau razbunare !!!

Ianuarie 5
Prietena mea Gina - sotul ei e tot un obsedat de calculatoare - m-a invatat. Ma pregatesc de o crima oribila. Am pus ceasul sa sune la 3.30. In zori o sa dau drumul incet la calculator si o sa scriu cu grija: FORMAT C: Cu asta, tampita aia de masinarie va uita tot ce stie !

Ianuarie 6
La 3.30 m-am trezit, dar Vasile era in fata calculatorului. Am pus in pat, in locul meu, papagalul, m-am imbracat si l-am parasit pentru totdeauna !

Anul 2012, August
4 ani de zile nu l-am vazut pe Vasile. Acum traiesc cu Stefan. El nu e programator. Asa ca am nevoie de chilotei negrii de dantela si de bici. Le voi aduce de la Vasile. Norocul meu ca n-a schimbat yala.
Deja din hol am auzit papagalul trancanind, si vocea lui Vasile: 'Da,draga...'

Sexy lady on the card

This picture is unavaileble

Pisica rockeritza

Terorist cat

Hot - dog alive

Minge in muie

Caprele pasc pe casa

Bancuri Cu Si Despre Internet - Intrebare

Intrebare: Care este diferenta dintre un programator amator si unul profesionist?
Raspuns: Cel amator crede ca un kilobyte are 1000 de bytes, iar cel profesionist crede ca un kilometru are 1024 de metri!?

Bancuri Cu Si Despre Internet - Discutie

Patru "calculatoristi" se intalnesc la o bere. Unul incepe sa povesteasca:
- Am agatat aseara o tipa beton. Am dus-o acasa. Eu incins, ea incinsa.
Ne-am apucat sa ne dezbracam chiar din momentul in care am intrat pe usa.
Am "pus-o" in picioare, rezemati de perete... Ne-am cautat o noua pozitie si am asezat-o pe birou, chiar pe tastatura noului meu calculator...
Este brusc intrerupt de ceilalti, in cor:
- Aha! Ce calculator ti-ai luat?

Bancuri Cu Si Despre Internet - Password Rejected

O femeie, inginer de sistem, instala un calculator in retea pentru un coleg. C??nd a ajuns la setarea parolei ea l-a intrebat ce cuvant vrea sa folosesca pentru logare. Vrind sa o intimideze, tipul i-a spus "penis".
Fara sa clipeasca, aceasta a introdus parola dorita, a reintrodus-o
pentru confirmare, dupa care s-a prabusit pe scaun de r??s.
Curios, tipul i se uita peste umar si vede raspunsul calculatorului:
PASSWORD REJECTED... NOT LONG ENOUGH!

Bancuri Cu Si Despre Internet - Solutia programatorului

Trei ingineri: unul electronist, unul mecanic şi unul programator mergeau cu o Dacie. La un moment dat, se strică maşina. Se dă jos electronistul, se uită la instalaţia electrică şi nimic... apoi mecanicul se uită la carburator, pompă de benzină etc. Nimic! Stau toţi trei ?Žn masina şi nu ştiu ce să-i facă. Programatorul găseşte soluţia:
- Ne dăm toţi trei jos şi apoi ne urcăm din nou!

Bancuri Cu Si Despre Internet - Vis Urat

Vine calculatorul dimineata la stapan:
- Stapane am visat urat.
- Cum ma idiotule, calculatoarele nu viseaza
- Ba da
- Nu se poate ma
- Ba da
- Pai ce ai visat?
- Visam eu linistit acolo 1001010101011010 si dintr-o data.. 1010100001112

Kit win 98

Q:Ce se intampla daca invarti in CD-ROM, invers, un CD-u' cu chitu' de windows 98?
A:Se aude o muzica satanica!
Q:Da' ce se intampla daca il invarti corect?
A:O chestie mai nasoala! Se instaleaza!

Portretul unui hacker

Acest eseu este rezulatul unui studiu facut pe un esantion de 100 de subiecti chestionati in cadrul unui forum USENET.Acolo unde se fac comparatii prin ''altii'' se va intelege un segment selectat aleatoriu din populatia de non-hackeri, egal ca marime cu intrega populatie a hackerilor.
Detaliu esential:
Cu exceptia unor aspecte minore, cum sunt unitatile lexicaledin jargonul folosit de acestia, ceea ce constituie trasatura lor comuna, hackerii sunt individualitati distincte si nu structurate pe baza imitarii unuia de catre celalalt. Asemanarea lor se datoreaza mai curnd unei combinatii de trasaturi ale personalitatii care face un hacker sa aiba o conceptie de viata ce tinde sa fie asemanatoarea cu cea a altor hackeri, independent de vointa lui (ceva similar cu asemanarile bizare de comportament si preferinte ce pot fi descoperite la gemenii care au crescut departe unul de celalat).
Trasaturi Generale
Inteligent. Concentrat. Introvertit. aspect exterior jalnic. In mod surprinzator, avand in vedere profesia lor sedentara, mai multi sunt hackerii care ajung piele si os decat cei care se ingrasa. Ambele extreme se intalnesc mai frecvent decat in orice comunitate. Rareori ai sa vezi un hacker ars de soare.
Imbracamintea
Total nonconformista, cu vaga tenta post hippie: tricou, blugi, tenisi (uneori fara sosete). Parul lung, barba si mustata sunt un lucru obisnuit. O minoritate, dar nu de neglijat, prefera im bracamintea de excursie si chiar bocancii ("Pentru eventualitatea in care un munte ar rasarii deodata in camera calculatoarelor", cum se spune intr-o parodie faimoasa). Foarte putini dintre ei se potrivesc cu imaginea de "prostul satului", desi aceasta a dainuit foarte mult la MIT si se pare sa fi fost cea acceptata inainte de 1975. In zilele noastre rucsacurile sunt ceva mai obisnuit decat servietele, de aceea hackerii au un aer mai prietenos decat distant. Hackerii se imbraca astfel pentru ca e mai confortabil, lor nu le pasa de aparente, si hainele nu le pun mari probleme de intretinere (din pacate unii imping lucrurile pana la extrem, neglijand pana si cele mai elementare norme de igiena). Ei nu-i tolereaza pe spalcuiti pusi la 4 ace si nu sunt rare cazurile cand prefera sa renunte la o slujba decat sa se conformeze unui protocol vestimentar. Hackerii femei nu se mahiaza vizibil sau chiar deloc. Lectura Preferata
Hackerii sunt in general ''omnivori'', dar preferate raman SF-urile si lucrarile stiintifice. Ei se aboneaza la ''Analog'', ''Scientific American'', ''Co-Evolution Qurterly'' si ''Smithsonian''. Lista cartilor unui hacker iar uimi pe adeptii cartilor liberale. Multi hackeri acorda lecturii tot atat de mult din timpul lor liber pe cat pierd ceilalti in fata televizorului. In casele lor gasesti rafturi intregi de volume rasfoite cu grija.
Alte Preocupari
Unele hobbyuri sunt larg practicat si recunoscute ca facand parte din structura culturala a acestei comunitati: S.F., muzica, paradoxuri logice, istorie medievala (in forma activa practicata de Society for Creative Anachronism - Societatea pentru Anacronismul Creator), sah, table, jocul de-a razboiul si orice fel de jocuri de inteligenta (jocul cu personaje de genul ''Dungeons and Dragons'' erau foarte populare in randul hackerilor, dar ele si-au pierdut din farmec cand au fost comercializate si au devenit publice). Exista si preocupari care aparent nu au legatura cu profesia hackerilor: lingvistica si arta teatrala.
Activitati Fizice si Sport
Multi (probabil majoritatea) nu urmaresc evenimentele sportive si nu fac sport fiind impotriva activitatilor fizice. In randul celor care practica un sport, interesul pentru spectacolul sportiv este scazut, aproape inexistent. Motivatia e simpla: sportule ceva care se practica, nu e ceva privit la televizor. Hackerii evita sporturile in echipa cu exceptia voleiului (pentru ca acesta este putin dur si nu implica un contact direct intre jucatori). Sporturile preferate de hackeri sunt de tipul celor care presupun concentrare, rezistenta si indemanare: arte martiale, ciclism, expeditii speologice, schi, patinaj 9pe ghata sau pe rotile). Hackerilor le plac jucariile mecanice si sunt atrasi de hobbyuri legate de aparatura complicata a carei manipulare le pune la incercare conostintele si priceperea.
Educatia
Aproape toti hackerii si-au petrecut adolescenta fie la un colegiu, fie invatand singuri ca sa atinga un nivel de conoastere echivalent cu al u8nui absolvent de colegiu. Scolile din care provin hackerii sunt, in afara de facultatile de informatica si cele tehnice, facultatile de fizica, matematica, lingvistica si filozofie.
Lucrurile pe care Hakcarii le Detesta si le Evita
Mainframemurile IBM. Oamenii prosti. Agresivitatea verbala. Birocratia. Muzica usoara de proasta caliate. Televiziunea (cu exceptia desenelor animate si a filmelor S.F.). Spalcuitii. Necinstea. Incompetenta. Limbajele de programare COBOL si BASIC.
Hrana
Indigena. Condimentata. Mancaruri orientale in special chinezesti: Szechuan, Hunan si Mandarin. Hackerilor le plac mancarurile exotice, de exmplu, fanii bucatariei japoneze adora delicatesele din fugu (peste arici) si balena. Mancarea thailandeza se bucura si ea de mare popularitate. Cand se gasesc, nici delicatesele evreiesti nu pot fi ignorate. Pe coastele de Vest si ale Pacificului (S.U.A.), hackerii prefera bucataria mexicana. Cei care lucreaza noaptea au grija sa nu le lipseasca pizza si burritos, pe care le incalzesc la cuptorul cu microunde. Interesant este ca cei care ii considera pe hackeri consumatori incorigibili de hrana ieftina, in majoritate, nu sunt foarte selectivi in ce priveste hrana. Poate ca aceasta este o chestiune care trebuie raportata la generatia respectiva. Stereotipiile erau o caracteristica a anilor '80.
Atitudini Politice
Vag spre stanga-centru, cu exceptia gruparilor care lupta pentru libertatea de exprimare si resping total oientarile extremiste de dreapta sau de stanga. Deci singura generalizare care se poate face este aceea ca hackerii sunt impotriva oricarei forme de totalitarism. Se mai poate spune de asemenea ca hackerii fie sunt absolut apolitici fie au idei politice originale.
Clasificare dupa Sex si Etnie
Lumea hackerilor este inca predominant masculina. Totusi, in comparatie cu alte profesiuni tehnice, se poate spune ca procentul de fenei este mai mare in randurile hackerilor, iar femeile sunt in general respectate si tratate in mod egal cu barbatii. In Statele Unite, hackerii sunt predominant caucazieni. Exista si o minoritate puternica de evrei (Coasta de Est) si orientali (Coaste de Vest). Contingentul evreiesc a exercitat o puternica influenta culturala (prin termenii de jorgon proveniti din Idis). Prejudecatile rasiale si etnice nu sunt caracteristice hackerilor. Legaturile acestora cu cercetarile in domeniul inteligentei artificiale si literatura S.F. i-au ajutat sa respinga orice idee preconceputa sau discriminatorie despre oameni. De altfel, daca imaginatia cuiva este dispusa sa acorde trasaturi si drepturi omenesti programelor de inteligenta artificiala, robotilor, delfinilor si extraterestrilor, ce importanta mai pot avea rasa, sexul sau culoarea pielii.
Religia
Agnostic. Ateu. Iudaic nepracticant. Neo-pagan. Nu sunt rare cazurile cand cel putin trei dintre aceste caracteristici pot fi intalnite la una si aceeasi persoana. Respectarea credintei si ariturilor traditional crestine este ceva rar, cu tendinta spre ignorare totala. Chiar si hackerii care se declara adeptii unei religii nu se simt obligati sa o practice activ. Hackerii sunt ostili formelor de religie organizata in general si bigotismului religios in particular. Unora le plac ''parodiile'' religioase, cum sunt ''Discordians'' si ''Churc of the SubGenius''. Altii sunt atrasi de Zen Budhism sau, in mai mica masura de Taoism. Este adevarat ca in folclorul hackerilor intalnesti vrajitori, demoni, incantatii mistice, etc., dar aici nu este vorba de misticism. Luati-le drept niste glume bune.
Vicii
Majoritatea hackerilor nu fumeaza. Consumul de alcool este moderat daca nu chiar exclus (desi exista un segment de consumatori de bere straina si doar cativa amatori de vin). Se observa un uz limitat de ''medicamente'' care nu provoaca dependenta: canabis, psilocybin, analgetice. Hackerii sunt mai toleranti decat altii fata de folosirea acestor droguri, in schimb sunt categoric impotriva drogurilor care duc la dependenta. Cei care obisnuiesc sa lucreze noaptea recurg la cofeina.
Stilul de Comunicare
Desi nu sunt conoscatori prea grozavi, hackerii sunt sensibili la nuantele limbajului si foarte atenti in ceea ce priveste folosirea acestuia. In general se exprima mai usor in scris decat oral.
Distribuirea geografica
In Statele Unite populatia hackerilor s-a concentrat pe axa Bay Area-Boston. Se pare ca aproximativ jumatate din nucleul acestei populatii ocupa o arie de o suta cinci zeci de kilomatrii in jurul Universitatilor Cambridge (Massachusetts) si Berkeley (California), dar exista un numar insemnat de hackeri in Los Angeles, la nord vest de Pacific si in jurul lui Whashinton DC. Hackerii formeaza grupuri compacte in jurul oraselor mari, in special in jurul centrelor universitare, lucru explicabil prin faptul ca multi dintre ei sunt inca studenti, iar fostii studenti vor sa fie sproape de Alma Mater.
Caracteristicile Personalitatii unui Hacker
Trasaturile caracteristice cele mai evidente sunt inteligenta superioara, curiozitatea arzatoare si usurinta de a lucra cu notiuni abstracte. majoritatea hackerilor sunt avizi de noutati. Hackerii sunt in general individualistii si anti-conformisti. Desi nivelul de inteligenta al hackerilor este ridicat, aceasta nu este o conditie sine qua non, asa cum te-ai fi asteptat. O alta trasatura este mult mai importanta: abilitatea de absorbi, retine si cataloga o mare cantitate de detalii ''nesemnificative'', in ideea ca experienta practica le va da, mai tarziu semnificatie in diferite contexte. O persoana care poseda aceasta trasatura, chiar daca are o inteligenta analitica medie, va deveni un hacker eficient. In schimb,un geniu creator caruia ii lipseste aceasta calitate, se va pomeni curand in urma celor care acumuleaza usor informatia din enormul material bibliografic existent. In pofida caracterului de rutina al muncii lor, hackerii nu au o gandire limitata. Ei manifesta interes pentru orice tema care le poate oferi un stimul intelectual si sunt in stare sa faca aprecieri pertinente si interesante asupra multor subiecte obscure (daca reusesti sa-i determini sa vorbeasca, in loc sa se intoarca la programele lor). Pare paradoxal, dar este cu atat mai probabil ca un hacker sa aiba si alte preocupari, cu cat este mai competente in programare. Hackerii nu agreaza muncile plicticoase, sarcinile care nu sunt precis definite, slujbele care asigura doar o existenta normala, lipsita de surprize. Ei sunt foarte atenti si ordonati in ce priveste viata intelectuala, dar in alte privinte prefera anarhia si haosul. Codurile lor arata minunat, chiar daca masa de lucru este este in gropata sub un metru de mizerie. Hackerii nu se dau in vant dupa onoruri si nici nu sunt avizi de bani. Le plac provocarile intelectuale, jucariile interesante. Ei judeca valoarea rezultatelor in raport cu indrazneala provocarii si cu ''jucariile'' cu care au fost pusi sa se joace.
Partile Slabe ale Personalitatii Unui Hacker
Relativa incapacitate de identificare emotionala cu alti oameni. Aceasta s-ar putea datora faptului ca ei nu sunt "ca ceilalti oameni". Nu e surprinzatoare inclinatia lor spre egocentrism, aroganta intelectuala, irascibilitate la ideea ca trebuie sa-si piarda timpul cu oameni si treburi care ii sustrag de la munca lor. Din reflex, ei inclina sa creada ca toti oamenii sunt la fel de rationali, reci si imaginativi ca si ei. Aceasta tendinta este de multe ori cauza incapacitatii lor de comunicare, de aceea ei sunt slabi in confruntari si negocieri. Datorita faptului ca ei nu accepta decat ceea ce este in conceptia lor Lucru Bun, hackerii pot uneori nefericit de intoleranti si bigoti cand este vorba de chestiuni tehnice, in contrast vizibil cu spiritul de camaraderie si toleranta ce ii caracterizeaza in general. Partizanii de alta data ai lui ITS priveau de sus pe hackerii sistemului UNIX care incepuse sa se dezvolte. Fanii UNIX dispretuiau pe hackerii VMS si MS-DOS, iar hackerii care foloseau interfetele cu linia de comanda conventionala ii detestau pe utilizatorii sistemelor bazate pe meniuri si mouse, cum este Macintosh. Exista hackeri care nu suporta USENET-ul, pe care o considera o enorma pierdere de timp. Vesnicele ''Razboaie Sfinte'': EMACS contra vi big-endian contra little-endian, RISC contra CISC, etc., etc., etc., sunt tot o urmare a intolerantei. Ca si in societate in intregul ei, intensitatea si durata disputelor politice este invers proportionala cu numarul argumentelor obiective si logice de care dispun partile aflate in conflict. Din cauza acestor trasaturi de caracter nedorite, multi hackeri au dificultati in mentinerea unor relatii stabile. Mai rau, ele duc la aparitia acelei fiinte detestabile care este un ''computer geek'': retrasa, incompetenta, frustrata sexual si disperat de nefericita cand ii subestimezi ''realizarile''. Din fericire, cazurile nu sunt atat de frecvente pe cat se spune in folclor. Dar hackerii vor recunoaste cu siguranta ceva din ei insisi citind cele de mai sus. Hackerii sunt uneori de o neglijenta monumentala cand au de rezolvat problemele curente ale plictisitorului cotidian. Notele de plata nu sunt achitate la timp, dezordinea capata proportii infricosatoare in casele si birourile lor, sarcinile minore sunt amanate sine die. Cei care folosesc expresii ca ''maturizare sociala incompleta'' se gandesc, de obicei la hackeri. In replica, hackerii ii privesc pe acestia cu dispret, atunci cand nu-i ignora total.
Diverse
Hackerilor le plac mai mult pisicile decat cainii (se pare ca hackerii au firi de pisici).
Multi hackeri conduc niste rable nenorocite si uita sa le spele. De altfel, la fel fac si cei mai avuti, care au un Porche sau un Jaguar RX-7.

Bancuri Cu Si Despre Internet - Tipuri de femei

Femeie Virus
Cand te astepti cel mai putin, se instaleaza in apartamentul tau si se face stapana. Daca incerci sa o dezinstalezi, pierzi multe lucruri.
Daca nu, o sa pierzi totul.

Femeia Internet
Trebuie sa platesti ca sa ai acces la ea.

Femeia Server
Intotdeauna e ocupata cand ai nevoie de ea.

Femeia Windows
Stii ca are multe defecte, dar nu poti trai fara ea.

Femeia Macintosh
Atragatoare, fara cusur, destul de scumpa, dar nu prea compatibila cu altele; doar 5 la suta dintre barbati cunosc placerea de a o avea.

Femeia PowerPoint
Ideala pt a o prezenta la petreceri, mese de afaceri, etc.

Femeia Excel
Se zic e ca stie sa faca multe lucruri, dar tu o folosesti doar pt functia bazica.

Femeia Word
Intotdeauna te asteapta cu surprize si nu exista nimeni in lume care sa o inteleaga pe deplin.

Femeia DOS
Toti au avut-o o data, dar nimeni n-o mai vrea acum.

Femeia Backup
Crezi ca are destul, dar la ora de "sa vedem" ii lipseste ceva...

Femeia Scandisk
Stim ca e buna si ca vrea sa ajute, dar in realiate nimeni nu stie ce face.

Femeia Screensaver
Nu foloseste la nimic, dar te amuza.

Femeia Paintbrush
Toata machiaj si nimic de fond...

Femeia Harddisk
Isi aminteste de toate, tot timpul.

Femeia Utilizator
Nu face nimic bine si vesnic te intreaba cate ceva.

Femeia E-mail
Din fiecare 10 fraze pe care le zice, 9 sunt tampenii.

Cum stii ca esti in 2009

TRAIESTI IN ANUL 2009 cand...
1. Din greseala, tastezi parola ta la cuptorul cu microunde.
2. Nu ai mai jucat Solitaire cu niste carti adevarate de ani in sir.
3. Ai o lista cu 15 numere de telefon pentru cei 3 membri ai familiei tale.
4. Ii trimiti un e-mail colegului tau de birou.
5. Motivul pentru care nu tii legatura cu prietenii si cu familia este pentru ca ei nu au adresa de e-mail.
6. Te dai jos din masina in fata casei, doar pentru a da un telefon de pe mobil sa vezi daca este cineva acasa ca sa te ajute la carat sacosele de la piata.
7. Fiecare reclama de la TV are afisat si site-ul in partea de jos a ecranului.
8. Daca pleci de acasa fara telefonul celular, pe care nu il aveai in primii tai 20 sau 30 (sau 60) de ani de viata, este motiv de panica, drept care te intorci si il iei.
10. Te scoli dimineata si intri pe Internet inainte de a-ti face cafeaua.
11. Citesti asta si dai din cap si razi.
12. Si, chiar mai rau, stii exact cui ii vei trimite acest mesaj.
13. Ai fost prea ocupat ca sa realizezi ca lipseste punctul 9 din aceasta lista!
14. De fapt, ai facut chiar un scroll inapoi ca sa verifici daca exista nr. 9 pe aceasta lista.

Bancuri Cu Si Despre Internet - Temele

Stii ca esti dependent de Internet atunci cand:
- Uiti in ce an esti .
- Iti faci tema in HTML si ii dai profului URL-ul.
- Iesi din camera , iti dai seama ca parintii tai s-au mutat si habar n-ai cand s-a intamplat asta .
- Refuzi sa mergi in vacanta intr-un loc fara curent si telefoane.
- Visezi doar la conexiuni mai rapide: 28.8...ISDN...cable modem...T1...T3...
- Deschizi interfonul cand iesi din camera ca sa auzi cand vine un e-mail.

Bancuri Cu Si Despre Internet - Femeia pe PC

Doar pt. barbati

Femeia-Internet: de cele mai multe ori greu accesibila
Femeia-Server:e mereu ocupata cand ai nevoie de ea
Femeia-Windows: toti stiu ca nu e apta,dar nimeni nu poate trai fara ea
Femeia-Excel: se spune ca poate multe,dar e folosita doar pt.cele mai simple activitati
Femeia-Word: are intotdeauna pregatita o surpriza si nimeni nu o intelege in intregime
Femeia-DOS: toti au avut-o odata,dar azi n-o mai vrea nimeni
Femeia-Virus (si ?Sotie?):vine cand o astepti mai putin si consuma toate resursele
Femeia-Scandisk: se stie ca e buna si ca vrea doar sa ajute,darnimeni nu stie precis ce face
Femeia-Screensaver: nu e de folos,dar te binedispune
Femeia-Harddisk:nu uita niciodata nimic
Femeia-Joystick: pricinuieste bataturi in palma si febra musculara la brate
Femeia-Password: crezi ca esti singurul,dar jumatate din populatie o stie
Femeia-User:nu face nimic ca lumea si cere prea mult
Femeia-E-Mail: din 10 lucruri pe care le spune,8 sunt gunoi

Tiganul si calculatorul

Ce face un tigan cand se pune la calculator?
Cauta in Recycle Bin

Bancuri Cu Si Despre Internet - Party la tastatura

Semnele de la tastaturã s-au gandit sã dea o petrecere, dar nu voiau sã-l invite pe punct. Punctul ii ia inima in dinti si pleacã la petrecere. La poartã, bodygarzi escape si delete:
- Cine esti tu?
- Eu sunt steluta, dar m-am dat cu gel...

Rugaciunea programatorului rmx

Tatal nostru care ne esti in retea,
Sfinteasca-se serverul Tau,
Repara-se modemul Tau,
Precum offline asa si onnline,
Internetul nostru cel bun care e noaptea,
Da-ni-l noua ziua,
Si ne iarta noua adresele prost scrise,
Precum si noi ii iertam pe cei care ne trimit popusuri enervante,
Si nu ne duce pe noi in adresele pirat,
Si ne izbavestre de virusi,
Ca-al Tau este Internetul,
Serverul,
Si modemul (doar ca folosesc mult cuvantul modem asta nu inseamna ca eu nu am Internet prin cablu).
Alt+F4...........(Internetul e sfant)..........

Bancuri Cu Si Despre Internet - Adevarul dureros

O femeie instala un calculator intr-o retea pentru un coleg de lucru. Cind a venit rindul setarii parolelor ea l-a intrebat ce cuvint vrea sa folosesca pentru logare. Vrand sa o intimideze, tipul i-a spus penis. Fara sa clipeasca, aceasta i-a introdus parola dorita, a reintrodus-o pentru confirmare dupa care era sa se prabuseasca de ris in fata monitorului. Curios, tipul i se uita peste umar si vede raspunsul calculatorului: PASSWORD REJECTED....NOT LONG ENOUGH

Bancuri Cu Si Despre Internet - Conceperea

Tata, cum am am aparut eu pe lume? Tata zice: -Baah fiule, cred ca intr-o zi tot ai sa afli! Pai, eu si cu maica-ta intr-o zi am intrat intr-o camera de chat a Yahoo-ului. Am aranjat apoi o intilnire via e-mail cu maica-ta si ne-am intilnit intr-un internet cafe virtual. Ne-am strecurat intr-o camera privata, unde maica-ta a fost de acord cu un download din hard-ul meu. Imediat ce eram gata de upload, am descoperit ca nici unul dintre noi nu folosise firewall-ul si fiindca deja era prea tirziu sa dam delete, noua luni mai tirziu a aparut un mic popup binecuvintat care a tipat din toti rarunchii:----- You've Got Male!

Bancuri Cu Si Despre Internet - Maniacul

Un maniac intra intr-un restaurant McDonalds si intreaba:
-Care este cel mai bun meniu?
Vanzatorul zice:
-BigMac.
-Dar ce placa de baza are?

Bancuri Cu Si Despre Internet - Studiu

Un studiu arata ca toti oameni care duc o viata proasta, un regim sexual nasol , citesc acest mesaj cu mana pe mouse. (acum degeaba iei mana!!! )

Conversatie pe mess

Doi dobitoci vorbeau pe net, si se injurau reciproc:
-Ba, tu ai fata de cocolino expirat.
Iar celalalt de la capatul celalalt spune :
-Tu vb ma, hamster calcat de tren?

Aventura pe internet

15 Iunie - Am auzit ca poti sa te dai pe Internet daca ai mobil. Cineva mi-a zis ca daca am un telefon mobil pot. Mi se pare ridicol.. Cum sa vad eu ceva in ecranul ala de acolo. Oricum nu stiam ca nokia 2110 este asa de avansat.

16 Iunie - E clar! Imi trebuie un cont de internet. nu vad de ce.. toata lumea are, nu vad de ce iti trebuie abonament pentru asa ceva. Oricum, am sunat-o pe don'shoara de la *222 si a fost foarte draguta. Atat de draguta incat am uitat ce vroiam sa o intreb.

17 Iunie - A spus ca mi-a activat contul. Eu cred ca minte. Cred ca a fost pornit dintodeauna... Dar a vrut sa faca pe desteapta la telefon.

19 Iunie - Asta e prea de tot! Cica pe internet intri de la calculator! Pai si cu contul ala ce fac?
Doamne, trebuie sa fii un geniu ca sa poti sa faci chestiile astea. O sa sun din nou.

20 iunie - Zice ca-mi trebuie un modem! Asta e chiar culmea. Eu cred ca minte. Ma crede fraer ?!

22 Iunie - Am cumparat modemul, dar nu stiu unde vine.. nu stiu daca la imprimanta sau la monitor sa-l conectez.. Sunt foarte confuz.

23 Iunie - Pustiul de 9 ani de pe palier mi l-a montat, dar tot nu merge.Tot nu pot sa ma conectez.

25 Iunie - Tot pustiul ala m-a conectat pe X net (asa a zis ca se numeste, oricum e foarte destept tipu'). Cred ca o sa ajunga un fel de Einstein al informaticii sau cam asa ceva.

27 iunie - Ce e cu X netu' asta? Eu credeam ca intru pe Internet nu pe Xnet!

29 Iunie - Pushtiul ala mi-a arata cum se foloseste Internetul ala. I-am spus ca e un geniu.. El a raspuns ca este, in comparatie cu mine.. nu stiu ce vrea sa zica.

1 Iulie - Azi am incercat sa folosesc chatul, sa vorbesc cu alti oameni. Nu s-a intamplat nimic. Cred ca trebuie sa cumpar un microfon.

3 IULIE - S-A INTAMPLAT O CHESTIE FOARTE CIUDATA. TOATE LITERELE PE CARE LE SCRIU SUNT MARI. CRED CA PENTRU INTERNET TREBUIE ALT TIP DE TASTATURA. I-AM SUNAT PE CEI DE LA "BEST COMPUTERS" SA LE SPUN CA NU SUNT MULTUMIT DE TASTATURA MEA FIINDCA NU E COMPATIBILA CU INTERNETUL. TIPUL ALA DE ACOLO M-A FACUT IDIOT SI MI-A ZIS CA E VORBA DE TASTA "CAPS LOCK". I-AM ZIS CA NU MA INTERESEAZA DESPRE CE E VORBA ATATA TIMP CAT LITERELE MELE SUNT MARI! I-AM ZIS CA VREAU ALTA TASTATURA. MI-A RASPUNS CA TOATE AU CAPS LOCK FIINDCA E UN STANDARD. EU NU VREAU STANDARD. EU VREAU ALTA FIRMA. CRED CA AM AVUT O PLANGERE FOARTE IMPORTANTA FIINDCA L-AM AUZIT SPUNAND COLEGILOR LUI SA ASCULTE CONVERSATIA ASTA.

5 IULIE - In sfarsit am gasit o tastatura compatibila. Sunt foaRTE
MULTUMIT DE EA. OOOOOH NU! CRED CA SI ASTA S-A STRICAT!

6 IULIE - TOT AUD DE WORLD WIDE WEB ... NU STIAM CA PAIANJENII CRESC ASA DE MARI!

8 IULIE - UNU' MI-A ZIS CEVA DE "FAQ" ... SI EU L-AM BAGAT IN MA'SA PE ROMANESTE. EL CREDE CA DACA FOLOSESTE CUVINTE COMPLICATE IN ENGLEZA NU MA PRIND?

10 IULIE - UN TAMPIT MI-A ZIS SA NU MAI TIP! DE UNDE SA TIP ? NICI MACAR NU VORBESC! TASTEZ!! MA INTREB CUM DE II LASA PE ASTIA ASA PROSTI CA ASTA PE INTERNET?

13 IULIE - PENTRU CE E CAPS LOCK daca nu apare nici o litera dupa ce apas pe el ? Probabil inca un "feature" din ala care face tastatura sa coste mai mult si e inutil!

16 Iulie - Am aflat ce e ala un forum! Am scris in toate! Si mi-am facut o semnatura unica. Am inclus si poezia mea preferata... Semnatura mea are 4 pagini. Ma gandesc sa adaug si povestioara aia care imi place mie.

18 Iulie - Mi-a spus un tip sa folosesc Google. Am dat "Find" in "My computer" dar nu am gasit nimic. Cred ca o sa-l rog sa mi-l dea si mie pe disketa... Oricum, am intrat in forum si i-am intrebat pe toti unde este Google.

20 Iulie - Nu mi'a raspuns nimeni. Am postat in forum de inca 22 de ori, probabil nu a ajuns bine mesajul meu si nu l'a vazut nimeni.

21 Iulie - Semnatura mea de la userul de forum are acum 8 pagini, si cred ca este originala.. Sunt uimit cum de nu-mi raspunde nimeni pe forum! Am mai postat azi de 56 de ori acelasi mesaj in speranta ca-mi va raspunde cineva.

22 Iulie - Nu stiu ce tip mi-a suspendat contul! Internetul asta e plin de dobitoci!!!

Bancuri Cu Si Despre Internet - Computerul albanez

Albanezii au reuşit sa scoata pe piata primul lor computer.
Tastatura este prevazuta cu doua butoane: daca apesi pe unul dintre ele nu se ?intampla nimic, iar cel de-al doilea anulează comanda.

Moldovenii si calculatoarele

Care e asemanarea intre moldoveni si calculatoare?
-Moldovenii isi zic:I.B.M o bieri

Hmosexualul si calculatorul

I: Ce le place homosexualilor la un calculator?
r: Sa intre in DOS

Bancuri Cu Si Despre Internet - Haios

Un tip de la Cucuietii din deal da telefon la service :
-Domnule unde se introduce CD-ul?
-Apasati pe buton si o sa iasa un sertar!
-A... si eu credeam ca-i suport pentru cana de cafea

Bancuri Cu Si Despre Internet - Sexul

Dupa o partida de sex, nevasta lui Bill Gates isi da seama de ce compania lui se numeste Microsoft

Bancuri Cu Si Despre Internet - Pisica si soarecul

De ce nu a reusit pisica sa prinda mouse-ul ?
Era "GENIUS"

Bancuri Cu Si Despre Internet - Microsoft si automobilele

Intrebare: De ce nu produce Microsoft automobile?
Raspuns: Cine ar cumpara un automobil care se strica de trei ori pe zi?!

Creierul uman

Intrebare: De ce numai 10% din creierul uman contine cod executabil?
Raspuns: S-a descoperit ca restul sunt comentarii...

Diferente dintre o femeie si un calculator

Care este diferentza dintre o femeie shi un calculator?
O femeie comenteaza daca o loveshti dar un calculator se pune pe lucru

Trei programatori in bar

Trei programatori, in toaleta unui bar. Iese primul din cabina WC, se spala pe maini, ia un servetel, se sterge bine de tot pe maini, pe langa unghii, isi sterge bine degetele, si apoi spune:
- Eu folosesc WINDOWS si programez in VISUAL BASIC; am invatat sa fiu foarte atent la detalii.
Iese al doilea. Se spala pe maini, ia un servetel si se sterge, folosind servetelul in intregime, fiecare coltisor.
- Eu folosesc WINDOWS si programez in DELPHI; am invatat sa folosesc resursele la maxim.
Iese al treilea. Acesta nici macar nu se spala pe maini.
- Eu folosesc LINUX si programez in C; am invatat sa nu urinez pe alaturi...

Bancuri Cu Si Despre Internet - Petrecere intre programatori

Patru programatori vor sa dea o petrecere. Primul spune:
- Pai, avem nevoie de ceva de mancare. Ma ocup eu - o fripturica, niste cartofi...
- La petrecere e nevoie de bautura, intervine al doilea. Aduc eu o berica, o vodca, un vinisor.
Al treilea sare si el: - Eu ma ocup de alune, saratele si altele de rontait.
Dau baietii sa plece si isi dau seama ca al patrulea nu aduce nimic si il intreaba cu ce va contribui.
Tipu raspunde:
- Daca e petrecere, petrecere sa fie! Eu aduc femeile!!!
Primii trei:
- Yes, cool, beton, marfa!!!... Cate?!?
- Pai... vreo 700 de mega, e bine?!

Bancuri Cu Si Despre Internet - Gasca de prieteni

O gasca de prieteni incep sa vorbeaza despre ultimile achizitii in materie de calculatoare. Unul dintre ei spune:
- Baieti, aseara am adus o gagica acasa...
- Si? Si? intreaba restul.
- Si am facut-o pe masa...
- Si? Si? intreaba restul.
- Si am facut-o si pe pat...
- Si? Si? intreaba restul.
- Si am facut-o si pe tastatura calculatorului meu cel nou!
La care prietenii lui il intreaba:
- Si? Ce calculator ai, ce configuratie?
Morala: Who cares about women when you have computers!

Bancuri Cu Si Despre Internet - Vorbire informatica

Regula de baza pentru a vorbi in termeni informatici e simpla : se ia un cuvant in engleza si "romanizeaza"
Exemple:

- Daca, la restaurant, ospatarul intarzie ii zici : "Heiiii!.. Ce faci, ti-ai luat un timeout?"
- Incerci sa aprinzi televizorul de la telecomanda, dar nu reusesti. Nu zici "Ciudat, Televizorul nu se aprinde!", ci : "Ciudat. Televizorul nu booteaza!"
- La o sarbatoare unde se serveste tort, n-o sa zici "Taie te rog tortul in felii !",ci "Spliteaza te rog tortul"
- Cand ti-e sete, nu-i propune colegului sa mergeti la o bere la terasa din colt ci zi-i "hai sa facem un mic download la providerul de bere din colt !"
- Daca nu poti trage apa la toaleta o sa spui "Cred ca toaleta are un bug !"
- Daca vrei ca amicul tau sa dea sonorul mai mic, ii spui "sa puna muzica in background"
- Daca vezi ca-i e dificil sa si scrie sa te si asculte in acelasi timp, ii zici "Ce, nu esti multitask?"
- Daca cineva nu-ti raspunde cand discuti cu el, faci remarca : "Nu prea-i interactiv, amicul !"
- Daca vrei sa faci pipi, intrebi care-i path-ul spre toaleta.
- Daca masina cuiva da rateuri ii spui ca trebuie s-o debugheze.
- Cand ii recunosti cuiva scrisul, spui "I-am recunoscut fontul."
- N-o sa zici niciodata "Aprinde te rog lumina !", ci "Fa si tu click pe intrerupatorul ala !"
- N-o sa spui "Ia-o de la capat", ci "Fa un Retry"
- Daca ai fost la medic sa-ti faci niste analize, o sa spui "Am fost sa-mi fac un scandisk"
- O sa spui "Trebuie sa dilim toate ricordurile" , in loc de "Trebuie sa stergem orice urma"
- Sefului n-o sa-i ceri niciodata o marire de salariu, ci un "update". Sau un "upgrade"
- Cand cineva iti vorbeste prea repede, ii zici "Hei, mai usurel ca fac overflow !"

Bancuri Cu Si Despre Internet - Dependenta

Stii ca esti dependent de Internet atunci cand:
- Uiti in ce an esti.
- Iti faci tema in HTML si ii dai prof`ului URL-ul.
- Iesi din camera, iti dai seama ca parintii tai s-au mutat si habar n-ai cand s-a intamplat asta.
- Refuzi sa mergi in vacanta intr-un loc fara curent si telefoane.
- Visezi doar la conexiuni mai rapide: 28.8... ISDN... cable modem... T1... T3...
- Deschizi interfonul cand iesi din camera ca sa auzi cand vine un e-mail...

Bancuri Cu Si Despre Internet - Sondaj

Se face un sondaj de opinie despre sexul virtual, iar cei intervievati sunt trei studenti:
Cel de la Economie raspunde: "Ce inseamna `virtual`?"
Cel de la Medicina: "Da, chiar... ce-i ala `virtual`?"
Cel de la Informatica zice si el: "Apropo... Ce-i ala `sex`?"

Bancuri Cu Si Despre Internet - Calculatoristi pasionati

Sotul ajunge in zori acasa. Nevasta il intreaba, cu ton de cearta:
- Unde ai fost toata noaptea?
- Inchipuie-ti draga, chiar cand sa plec acasa, secretara cea noua mi-a adus o cafea si mi-a zambit provocator. Cand a pus cafeaua pe masa, i s-a deschis bluza si nu m-am putut abtine sa o sarut pe gat, la care ea a devenit salbatica si ne-am pierdut amandoi capul. In final, am ajuns la ea acasa si am facut dragoste nebuna toata noaptea.
- Minti! Pun pariu ca iar ai incercat sa-ti instalezi rahatul ala de Windows pe calculator!!!

Iti place sexul ?

Iti place sexul? Instaleaza WINDOWS, ca ala se fute in draci!

Informaticianul si sotia

Sotia: Ai facut cumparaturile?
Sotul: Bad command or filename.
Sotia: Dar te-am rugat de dimineata...
Sotul: Syntax Error. Abort?
Sotia: Nici macar noul televizor?
Sotul: Variable not found...
Sotia: Bine, da-mi cartea de credit, merg eu la cumparaturi...
Sotul: Sharing Violation. Access denied!
Sotia: Tu vorbesti serios, glumesti sau incerci sa ma enervezi?
Sotul: Too many parameters...
Sotia: Cum de m-am maritat eu tocmai cu tine?
Sotul: Data type mismatch.
Sotia: Dar salariul cand il iei?
Sotul: File in use... Try later.
Sotia: Ma faci sa ma intreb... ce insemn eu pentru tine?
Sotul: Unknown Virus.

Bancuri Cu Si Despre Internet - Asemanari

Intrebare: De ce un computer este de preferat unei femei?
Raspunsuri:
1. Este intotdeauna acolo.
2. Orice ii cumperi vei folosi tu.
3. Nu se supara daca il neglijezi.
4. Nu este o problema deosebita daca il folosesc si prietenii.
5. EASY TO TURN ON!

Gamerul in iad

Moare un programator si, dupa moarte, ajunge în Iad. Dupa o saptamâna, suna Satana la Dumnezeu:
- Doamne, ce nebun mi-ai trimis, a distrus toate cazanele, a ucis toti dracii, alearga prin tot Iadul si striga în gura mare "Unde-i intrarea la nivelul 2?"

Bancuri Cu Si Despre Internet - Windows 98

Se intalneste WINDOWS 98 cu o BALEGA.
Windows 98: Eu sunt un sistem de operare!
Balega: Daca tu esti un sistem de operare, eu sunt o pizza!

Calculatoarele au gen feminin

Calculatoarele au genul feminin pentru ca :
1. Nimeni nu le intelege logica inafara de creatorul lor.
2. Chiar si cele mai mici greseli sunt inregistrate automat pentru a fi accesate oricand in viitor.
3. Limba initiala folosita pentru a comunica intre acestea este de neinteles pentru oricine altcineva inafara de ele
4. Mesajul "Bad command or filename," este la fel de clar ca si expresia "Daca nu stii de ce sunt suparata pe tine, eu in niciun caz n-o sa-ti spun."
5. Odata ce te-ai legat de vreunul dintre acestea, te trezesti ca trebuie sa pierzi mai mult de jumatate din leafa cumparand accesorii pentru acestea".

Asemanare calculator-om

3 motive pentru care calculatoarele sunt asemanate cu barbatii:
1-au o multime de date dar nu stiu ce sa faca cu ele
2-un model mai bun e intotdeauna in asteptare
3-MARIMEA CONTEAZA

Bancuri Cu Si Despre Internet - Stramosii si tehnologia

Un grup de argeologi din diferite tari fac sapaturi, vrand sa arate cat de avansati erau stramosii lor:
In USA un grup face sapaturi, iar in pamant au gasit niste bucati de cupru, de unde concluzia stramosii americanilor aveau retea prin cablu....
Se apuca si nemtii sa sape... gasesc ei bucati de sticla, de unde trag si ei o concluzie: stramosii lor aveau retea prin fibra optica...
Intr-un sfarsit vor si romanii sa arate din ce sunt facuti... sapa ei cat sapa acolo, pe la Sarmisegetusa, dar nu gasesc nimic... concluzia: stramosii romanilor aveau retea wireless.

Bancuri Cu Si Despre Internet - La fel

Doi programatori nu se mai vazusera de mult timp:
- Ce mai zici? Care mai e viata ta?
- Default...

Bancuri Cu Si Despre Internet - Virus

Buna, sunt un virus romanesc dar din cauza tehnologiei sarace din tara mea nu sunt in stare sa-i fac nimic calculatorului tau. Te rog sa fii dragutz si sterge un fisier de-al tau si pretinde ca esti speriat.

Bancuri Cu Si Despre Internet - Imprumut intre informatician si programator

Un programator merge la un informatician sa-i ceara bani imprumut.
- Cat sa-ti dau?
- 500 de dolari.
- Stii ce, iti dau 512 sa fie rotund...

Bancuri Cu Si Despre Internet -

Era odata un tanar care cand era mic vroia sa se faca un "mare" scriitor. Cand i s-a cerut sa defineasca "mare" a spus: "Vreau sa scriu chestii pe care sa le citeasca toata lumea, chestii la care lumea sa reactioneze emotional, lucruri care sa-i faca sa strige, sa planga, sa urle, sa se zbata de durere, disperare si manie!" Acum lucreaza pentru Microsoft si scrie mesaje de eroare....

Bancuri Cu Si Despre Internet - Cine este sora Irinei Loghin

Care e sora Irinei Loghin?
... Irina Logout ...

Bancuri pe internet - Greseli omenesti

Un producator de calculatoare se lauda:
- Am inventat un calculator uman! Cand face o greseala o pune pe seama altui calculator!

Automobilele si microsoft banc pe internet

Intrebare: De ce nu produce Microsoft automobile?
Raspuns: Cine ar cumpara un automobil care se strica de trei ori pe zi?!

luni, 9 februarie 2009

Scrisoare unui terorist in Romania

Zalutam cu rezbekt, Jefu.

Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns, tregut fara broblem control la aerobort. Pastrat dolar american blestemat, bentru construit aigea bomba, dat jumadate la taxi, jumate furat tigan din buzunar. Indalnit frate Ahmed, batron magazin, ajudat la mine. Discutat cu el la cafenea plan bomba, consumat egler broaspat, intoxicat cu zalmonel, noi ajuns la sbital, doctor roman durut la cur, noi luat cur fok.
Jefu, gu bomba praf antrax nu putut facut la Romania , cineva furat antrax, deci ingercat plan bomba cu bum-bum...!
Mutat apartament frate Ahmed, adus mult frumos aminde de tara mia, fara apa la robinet, geamm sparte ca la Beirut , tigle kazut cap cind vind bate.
Urmarit PROTV emiziune explozia camion azotat, facut frica la mine. Astia romani are tupeu nu gluma ! Urgent trebuie recrutat, jefu ! Bomba cu azotat mare efect aveam...

Inderesat pilotat avion bentru lovit gladire la roman. Vazut delevizor, aparat zbor MIG brabusit singur in ogor la taran, plus taran roman stricat singur gladire, adormit beat , tigara abrinsa, murit soacra, facut chef mare la ei...
Draga Jefu, gineva furat la mine gas pastrat bentru bus la bomba, iar azeara, gind iesit cumbarat baclava, exblodat budelie la barter. Aicia la Romania , mult cretin! Zbierat, zguibat la sin, cacat be mine de frica !

Jefu, ma indorg acasa!
Asta romani nu are nevoie de terorism, face singur treaba.
Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online