sâmbătă, 21 iunie 2008

Haideti sa vedem ce se mai intampla in jurul nostru!



Coolio, pe numele adevărat Artis Leon Avey, a fost arestat pe 10 iunie după ce, bodyguarzii care erau la intrare, i-au interzis să intre în clubul ‘One sunset’.

“Am vrut să intru, dar nu m-au lăsat. Asta din cauză că sunt mai închis la culoare. Asta e viaţa. Ştiu mai multe persoane, aşa mai brunete la faţă, care nu au fost lăsate să intre în ‘One Sunset’ aşa că... mă deranjează”, a spus Coolio.

În plus, după ce a plecat de la club, a fost oprit de poliţie pentru o inspecţie de rutină, care s-a transformat în arest după ce aceştia au crezut că Artis avea permisul expirat.

“Am încercat să le explic că mi-am înnoit permisul de curând, dar nu au înţeles. Nimic din toate acestea nu s-ar fi întâmplat dacă m-ar fi lăsat să intru în club. Chiar m-am enervat în aceat zi”, a adăugat solistul.


Două seisme, cu magnitudinea de 5,6 şi, respectiv, 5,8 au lovit insula indoneziană Sumatra în această dimineaţă, a anunţat Agenţia de Meteorologie şi Geofizică de la Jakarta, citată de France Presse.
Nu s-au înregistrat victime şi nu a fost emisă alertă pentru tsunami.

Institutul American de Geofizică a estimat că intensitatea celui de-al doilea cutremur, puternic resimţit în partea de vest a insulei, a fost de gradul 6.

Regiunea de vest a Sumatrei este extrem de expusă riscului seismic. Seismul cu magnitudinea de 8,7 din 28 martie 2005 a făcut în această regiune 900 de morţi şi 6.000 de răniţi.


Mike Tyson - tinta vie?

Declaratia lui Mike Tyson conform careia se asteapta sa fie ucis pare fi extrem de valabila dupa ce s-a aflat ca a incercat sa-i omoare pe crimninalii garzii sale de corp.

Mike Tyson declarase ca are extrem de multi dusmani fapt ce-i va "oferi" un sfarsit cum nu se poate mai tragic iar acum, un membru al unei gasti ce se afla in arestul politiei a marturisit ca a incercat sa aplaneze conflictul in momentul in care a aflat ca boxerul oferea 50.000 de dolari pentru uciderea criminalilor lui Darryl Baum - garda de corp a sportivului ce fusese acuzata de impuscarea lui 50 Cent.

"Ma astept ca intr-o zi cineva sa imi zboare creierii. Nimeni nu mai da un ban pe Mike Tyson", declarase initial Mike Tyson.


Donald Trump:"Naomi e o femeie buna"

Magnatul Donald Trump o indeamna pe buna sa prietena, Naomi Campbell, sa urmeze o terapie pentru a-si stapani nervii, anunta presaonline.com.


Supermodelul tocmai a primit 200 de ore de munca in folosul comunitatii, ca pedeapsa pentru atacarea unui politist pe aeroportul Heathrow din Londra, in luna aprilie.
Acesta este ultimul dintr-o serie lunga de astfel de incidente de acest gen, in care au fost implicate persoane din serviciul frumoasei negrese - menajere si asistenti.


Trump insista ca Naomi are nevoie de ajutor calificat: "Are o mica problema cu controlul furiei. Nu vrei sa te pui cu Naomi. Dar este o femeie buna. Eu o cunosc bine si pot spune asta", sustine miliardarul.

Will Smith este adept al scientologiei

Will Smith a recunoscut de curand ca este un adept al Bisericii Scientologice, asemeni actorului Tom Cruise, ce a socat lumea cu apritii iesite din comun.

Actorul din "Legenda vie" ("I Am Legend") a refuzat sa confirme faptul ca se supune Bisericii Scientologice (fondata de autorul de SF L. Ron Hubbard), asemeni bunului prieten, Tom Cruise, unul dintre adeptii semnificativi ai scientologiei.

Recentele declaratii il descriu pe Will Smith asemeni unui "adept al tutror religiilor", ce nu admira o religie organizata si se inclina in fata propiului Dumnezeu.

"Coregraf este un termen cam dur", spune Will. Studiez origine universului. "Sunt atent la cum merg lucrurile, pentru ca tot timpul se repeta acelasi lucru".




Numele Piraeus Bank Romania, folosit in atacuri de tip phishing
Piraeus Bank Romania a anuntat miercuri ca au fost trimise in numele bancii mesaje electronice care informeaza cetatenii, fie ca sunt sau nu clienti ai bancii, ca figureaza cu restante la creditul ipotecar CASAcum, cerandu-le acestora codul de acces PIN pentru accesarea serviciului Piraeus Online Banking.
Oficialii bancii au precizat pentru DailyBusiness ca atacurile au fost sesizate in dimineata zilei de miercuri, in jurul orei 7:00. Numarul celor ce au sesizat banca asupra acestor atacuri phishing a fost "mare", dar reprezentantii bancii nu au oferit cifre exacte.

Banca a precizat ca nu este implicata in acest proces de e-mailing si, in plus, le recomanda celor care au primit un asemenea mesaj electronic sa il ignore si sa nu dea curs cererilor care prevad dezvaluirea codului de acces si a PIN-ului pentru accesarea serviciului Piraeus Online Banking sau a oricarui alt cod de acces sau PIN aferente produselor Piraeus Bank Romania.

"Sistemul de securitate al Piraeus Online Banking cuprinde, in afara codului de acces si a PIN-ului, elemente suplimentare de autentificare, menite sa protejeze clientii in fata unor astfel de atacuri", au transmis oficialii Piraeus Bank Romania.
Autor: Alex Goaga


Record mondial de preţ pentru o operă de Monet


"Le Bassin aux Nymphéas", o pânză a pictorului impresionist francez Claude Monet, a fost vândută, marţi seara, pentru suma de 40,9 milioane de lire sterline (51,7 milioane de euro) la o licitaţie organizată de casa Christie's la Londra, un record mondial pentru o operă a maestrului, potrivit AFP.

Pânza face parte din celebra serie cu nimfe şi a fost evaluată la o sumă cuprinsă între 18 şi 24 de milioane de lire sterline.

Recordul precedent pentru o pânză de Monet a fost înregistrat în mai 2007, la New York - "Le Pont du chemin de fer à Argenteuil" a fost adjudecată pentru suma de 41,4 milioane de dolari (26,7 milioane de euro).

"Le Bassin aux Nymphéas" a fost pictat în 1919, la reşedinţa artistului din Giverny, Haute-Normandie.

Acesta este unul dintre cele patru tablouri ale seriei de format mare pe care Monet a început să o realizeze în 1914. Celelalte opere se găsesc la muzeul Metropolitan din New York, într-o colecţie privată, iar un al treilea a fost tăiat în două.

La aceeaşi licitaţie a mai fost vândut un pastel de Edgar Degas (1834 - 1917), "Danseuse a la barre", pentru suma de 13,5 milioane de lire sterline (17 milioane de euro), care depăşea mult preţul iniţial la care a fost evaluat - 4-6 milioane de lire sterline.

Christie's a scos la licitaţie, marţi seara, 81 de opere impresioniste şi moderne, printre care s-au numărat picturi de Degas, Matisse, Pissarro şi Toulouse-Lautrec.

Niciun comentariu:

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online