duminică, 6 iulie 2008

Grupari



Camorra
Camorra are aproximativ 60 de membri "mai radicali decât ceilalţi”. Facţiunea s-a format după ce Comando Gruia s-a divizat. Din el s-au mai desprins Mad Boys Ultras Comando Gruia (UCG) şi KVSC (Koloszvari Vasutas Sport Club). Dex spune că numele de Camorra aparţinea iniţial unei grupări spaniole de terorişti, gen Al Quaida formată din foşti puşcăriaşi din reţelele de crimă organizată. Numele sonor şi tradiţia militarizată şi antisistem i-a convins pe tinerii ceferişti să îşi asocieze gruparea cu acest nume.

Însemnele Camorrei sunt un banner negru cu alb, negru fiind culoarea de brigadă, iar albul culoarea clubului. Deşi alb-negrul e titular pentru echipa Universitatea Cluj, Dex spune că simbolul Camorrei n-are nici în clin nici în mânecă cu "U"


"Pionierii"

Fidelis este gruparea "pionerilor" Camorrei, un fel de "fraţi mai mici", care n-au ajuns încă la moajorat, din rândul căreia sunt racolaţi, ulterior, "brigadierii". Bogdan are doar 17 ani şi este, după cum declară, "elev la un liceu de prestigiu din oraş”. "Majoritatea ne cred nebuni! E o pasiune care nu aduce avantaje materiale”, explică Bogdan. Fidelisul s-a format la stadion din 2-3 băieţi cu experienţă de 4 ani în galerie. "Hai s-o punem şi noi de-un grup. Am văzut la televizor atâtea galerii faine, în Italia de exmplu, iar noi eram 400 din care 200 mâncau sămânţă!”, spune Bogdan, motivându-şi dorinţa de a forma un grup de suporteri adevăraţi.

Despre el afirmă că duce o viaţă paşnică în general, deşi în casă umblă îmbrăcat numai cu tricou al CFR-ului iar banca de la şcoală geme de inscripţii de îmbărbătat jucătorii sau împotriva duşmanilor de la "U".

Niciun comentariu:

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online