duminică, 3 august 2008

Care sunt cele mai ciudate pretentii de vedeta?

Celebritatile au adesea pretentii exagerate si neobisnuite. Banii pe care ii au si talentul le creeaza impresia ca isi pot permite orice si... chiar asa este! Nu de putine ori apar in contractele lor, pe langa onorarii fabuloase, cerinte socante care de multe ori depasesc imaginatia.

Straniile pretentii ale vedetelor au fost stranse in paginile unei carti ce urmeaza de curand sa fie publicata in Londra, “The Backstage Requests Of Rock'nRoll's Most Famous Artists”.

Desi ati crede ca Mariah Carey are cele mai ciudate pretentii, totusi cele mai socante cereri au venit din partea lui Marilyn Manson. Artistul nu doreste multe, insa pretentiile lui sunt tare ciudate. El vrea ursuleti de plus gumati marca Haribo, aer conditionat, floricele facute la microunde si o sticla de Abshinthe. Si mai are o dorinta: o prostituata, dar nu oricum, ci una cheala si fara dinti. Interesante gusturi, nu?


Pentru mai a vedea mai multe pretentii click aici Pretentii ale Vedetelor
Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online