marți, 30 decembrie 2008

inmormantare cu aplauze

Cântăreaţa Anca Parghel a fost înmormântată, duminică, pe Aleea Artiştilor din Cimitirul Bellu din Capitală, în aplauzele a circa 200 de persoane, fani, prieteni, apropiaţi şi membri ai familiei.





Convoiul funerar a sosit la Cimitirul Bellu în jurul orei 15.30, fiind aşteptat de circa o sută de persoane.











După o scurtă slujbă ţinută în apropierea bisericii, cortegiul funebru, în frunte cu soborul de cinci preoţi, a dus corpul neînsufleţit al Ancăi Parghel pe ultimul drum, până la locul de veci de pe Aleea Artiştilor din Cimitirul Bellu.






La locul unde îşi va petrece veşnicia, Anca Parghel a fost aşteptată de alte câteva zeci de persoane.





După slujba de înmormântare, sicriul cu trupul neînsufleţit al artistei a fost aşezat în locul de veci, în aplauzele celor prezenţi pentru a-i aduce cântăreţei un ultim omagiu.





Convoiul funerar care a condus-o pe Anca Parghel pe ultimul drum a venit de la Mănăstirea Radu Vodă, unde trupul neînsufleţit al artistei a fost depus sâmbătă dimineaţa şi unde, duminică, începând cu ora 14.00, a avut loc o slujbă religioasă care a precedat înmormântarea.





La slujba de la Mănăstirea Radu Vodă au fost prezenţi câteva zeci de prieteni şi admiratori ai artistei, alături de familia acesteia. Anterior, în cursul zilei de sâmbătă, numeroase persoane au vizitat catafalcul pentru a-i aduce un omagiu cântăreţei.





În timpul slujbei de la Mănăstirea Radu Vodă, oficiată de un sobor de cinci preoţi, la căpătâiul Ancăi Parghel s-au aflat tot timpul cei doi fii ai acesteia, Tudor şi Ciprian, alături de tatăl lor, fostul soţ al artistei. În jurul sicriului artistei au fost depuse zeci de flori şi coroane colorate.






Anca Parghel suferea de cancer ovarian, cu care a fost diagnosticată în iunie 2008.





Ea a murit vineri dimineaţă, la vârsta de 51 de ani, la Spitalul Judeţean din Timişoara, unde era internată la secţia de terapie intensivă.





Sursa: Mediafax

Niciun comentariu:

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online