miercuri, 7 ianuarie 2009

Adevarul despre Chuck Noriss 1

Chuck Norris inscrie 3 goluri dintr-un singur sut..

Chuck Norris e mai cald decat Soarele

Grupa sanguina lui Chuck Norris este AK-47.

Chuck Norris nu crede in horoscop. Lui i se intampla doar ce vrea el.

Chuck Norris joaca Counter-Strike fara mouse si tastatura. Intotdeauna castiga!!!

Chuck Norris a sarit doar o data cu parasuta. De ce? Un singur mare canion e de ajuns.

Cine castiga cursa dintre testoase si iepuri? Chuck Norris.

Daca Chuck Norris se bate cu Chuck Norris, Chuck Norris castiga. Daca Bruce Lee se bate cu Van Damme, tot Chuck Norris castiga.

Chuck Norris trebuia sa fie pus pe muntele Rushmoore.
Dar nu au putut pentru ca Pamantul nu a fost destul de tare pentru barba lui.

Chuck Norris nu mulge vaca. Se uita urat la ea si untul iese deja facut.

Chuck Norris nu citeste carti, pur si simplu se uita la ele si le absoarbe informatiile.

In realitate au fost de fapt 4 magi, dintre care unul era Chuck Norris. Acesta i-a facut lui Hristos cadoul barbii, pe care acesta a purtat-o toata viata Lui. Ceilalti magi, vazand ca nu au acelasi succes cu darurile lor, au aranjat ca Chuck sa fie scos din Biblie. Toti au murit o saptamana mai tarziu dupa ce au incasat cate o lovitura cu piciorul prin intoarcere.

Dumnezeu a vrut sa creeze lumea initial in 10 zile. Chuck Norris i-a pus la dispozitie numai 7.

Niciun comentariu:

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online