marți, 22 iulie 2008

Cele mai ciudate legi din lume


Nu au fost niciodata abrogate, asa ca puteti cadea sub incidenta lor! Cotidianul "Times" a facut un clasament al celor mai ciudate legi.
Este ilegal sa se transporte cu taxiul, in City, la Londra, caini turbati si cadavre. Este ilegal sa mori in Parlamentul britanic.
Este un act de tradare sa lipesti cu capul in jos un timbru cu portretul unui monarh britanic.
In Franta este ilegal sa iti botezi porcul "Napoleon".
In Alabama este ilegal sa conduci masina legat la ochi.
In Ohio este ilegal sa imbeti un peste.
In Indonezia, masturbarea se pedepseste cu moartea.
In San Salvador, soferii beti pot fi pedepsiti cu moartea in fata unui pluton de executie.
In Florida, femeile nemaritate care sar cu parasuta duminica pot fi duse la inchisoare.
In Chester, galezilor li se interzice sa intre in oras inainte de rasaritul soarelui si sa ramana peste noapte.
In orasul York este legal sa omori un scotian, dar numai daca acesta are arc si sageti.
In Vermont, femeile au nevoie de aprobare scrisa de la sotii lor ca sa poata purta proteza dentara.
In Bahrein, un medic barbat poate examina organele genitale ale unei femei, dar nu are voie sa se uite direct la acestea, ci doar la reflexia lor intr-o oglinda.
Capul oricarei balene moarte gasite pe coastele britanice este proprietatea regelui, iar coada este a reginei, pentru cazul in care are nevoie de oase pentru corset.

Niciun comentariu:

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online