duminică, 13 iulie 2008

Cele mai ciudate tipuri de bere din lume

1) Bere pentru caini

Gerrie Berendsen a vrut ca si animalului sau de companie sa se bucure de una dintre cele mai apreciate inventii ale omenirii - berea. Astfel, el a creat pentru catelul sau insetat o bautura speciala din carne si malt, care chipurile ar avea gust de bere. Kwispelbier este non-alcoolica si poate fi consumata chiar si de oameni, numai ca pretul acestei bauturi este de trei ori mai mare decat cel al unei Heineken. In fotografia de mai sus il puteti vedea pe Benito, un chihuahua de 5 ani al carui stapan este chiar inventatorul berii Kwispelbier.

2) Duff Beer

Va mai aduceti aminte de „Duff”, bautura preferata a lui Homer Simpson? Ei bine, datorita unui mexican pe nume Rodrigo Contreras Diaz, berea e acum disponibila in varianta reala pentru cei mai curiosi dintre dumneavoastra. Produsa in Jalisco si distribuita numai via Internet, Duff Beer s-a dovedit a fi un real succes, producatorul reusind sa vanda in 2 saptamani 200 de baxuri, a cate 12 sticle de bere. Fiecare bax costa 20 de dolari (taxele de curierat nu sunt incluse in pret).


3) Beer Milk = Bilk


Un producator de bere din Hokkaido (Japonia) a lansat de curand o bere pe baza de lapte, denumita sugestiv... Bilk. Ideea a venit ca solutie la problema cu care se confruntau fermierii din orasul mai sus amintit, productia de lapte fiind mult mai mare decat cererea. Berea are gust de fructe si face pereche buna cu dulciurile. Datorita aromei sale, producatorii spera ca berea sa fie populara in randul doamnelor.

4) Bere pentru nevazatori

Uerige, una dintre cele mai apreciate beri din lume, vine acum sub o noua eticheta, destinata nevazatorilor. Noua eticheta este scrisa in Braille, producatorii acoperind astfel o nisa neexploatata pana acum. Berea este aceeasi, difera doar ambalajul!


5) Berea-sampanie


Berea-sampanie este o combinatie de struguri si hamei, care se pare ca face furori in randul americanilor. Bautura se vinde in sticle de 750 ml si costa in jur de 12 dolari (per sticla).

6) Berea-pizza

Tom Seefurth a creat prima bere care ar trebui sa tina intr-adevar si de foame si de sete – berea-pizza. Bautura, comercializata momentan numai intr-un restaurant, contine - pe langa ingredientele obisnuite ale unei beri - : rosii, usturoi, busuioc si oregano. Creatorul berii-pizza este convins ca daca oamenii ar fi putin mai deschisi la minte, berea ar fi un mare succes.

7) Bere pentru copii

Kidsbeer este o bautura non-alcoolica destinata copiilor (dupa cum sugereaza si numele), ambalata in sticle cu design clasic, inspirat din anii `60. Lunar, compania producatoare vinde 75.000 de sticle de bere pentru copii.


8) Bere cu vitamine


Imbogatita cu vitamina B, acid folic si alte tipuri de vitamine, Stampede este un tip de bere aparent mai sanatoasa decat celelalte. Dar la ce bun daca Guvernul i-a interzis inventatorului de „bere vitaminizata” - Lawrence Schwartz - sa mentioneze pe eticheta aportul de vitamine al produsului?

9) FREE BEER - Bere la liber

O companie de bere daneza si-a publicat reteta dupa care-si produce bautura, in speranta ca ea va fi imprumutata si modificata dupa gust de catre consumatorii acesteia. Primele 2850 de sticle s-au vandut mai ceva ca painea calda. Fiecare sticla de FREE BEER este un fel de licenta acordata consumatorului, care, insa, daca se va hotari sa faca bani din asta, va trebui sa respecte cateva reguli: orice modificare adusa retetei originale sau designului sticlei, va fi trecuta pe eticheta, transformand-o astfel intr-un fel de franciza „scoasa la share”.

10) Bere cu 25% alcool

O fabrica de bere din SUA a lansat cea mai „puternica” bere din lume. Bautura are cam de cinci ori mai mult alcool decat o bere normala si de doua ori mai mult decat o sticla de vin. Judecand si dupa pretul unei sticle de Samuel Adams Utopias - 110 dolari - , ea poate fi clasata si drept cea mai scumpa bere din lume.

Niciun comentariu:

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online