vineri, 19 septembrie 2008

Mamele Curve nu ar trebui sa nasca

Bomba SIDA a fugit din spital!

Prostituata de 14 ani bolnava de SIDA si care, acum doua saptamani, a nascut un baietel infectat si el cu HIV a fugit, zilele trecute, de la maternitatea din Brasov, unde era internata cu fiul ei. Adolescenta a fost gasita beata crita, in satul Teliu.

Dupa ce a tot amenintat medicii ca va parasi maternitatea atunci cand nu se vor astepta, Mihaela B. (14 ani) si-a pus in aplicare planul, zilele trecute. 'Miercuri a fugit de la maternitate in Teliu, acasa la ea. Am gasit-o spre seara beata crita, era in coma alcoolica si am chemat Salvarea. Abia se putea tine pe picioare, era intr-o stare jalnica.

Nu stiu daca s-a imbatat in drum spre casa sau atunci cand a ajuns la destinatie. A fost internata la Spitalul Judetean, unde este tinuta sub observatie si astazi (n.r. - ieri)', ne-a povestit, ieri, asistentul maternal care se ocupa de cazul Mihaelei B. .

'In fiecare zi ne spunea ca vrea neaparat sa plece din spital. Ne ameninta ca ne musca daca nu-i dam drumul. Miercuri, la ora 12.00, a spus ca se duce pana la chiosc si a fugit. Fata este un pericol pentru societate: are SIDA, e alcoolica si prostituata', a declarat purtatorul de cuvant al Maternitatii Brasov, dr. Gheorghe Preda. Medicii spun ca Gheorghe Alexandru, bebelusul Mihaelei, va mai sta la maternitate inca 10 zile. In aceste zile se va hotari daca prostituata de 14 ani si fiul ei, amandoi infectati cu HIV, vor fi internati intr-un centru de ingrijire. De asemenea, reprezentantii de la Protectia Copilului urmau sa decida, ieri, daca parintii Mihaelei vor fi decazuti din drepturi.

Se imbata si in timpul sarcinii

'Minora avea imbibatie alcoolica atunci cand a fost ridicata de un echipaj de-al nostru, insa nu este pentru prima data cand se intampla asa. Cred ca a fost ridicata cel putin o data de fiecare echipaj de-al nostru, chiar si in perioada in care era insarcinata', a declarat si dr. Nicolae Oltean, de la Serviciul de Ambulanta Brasov.

Niciun comentariu:

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online