vineri, 19 septembrie 2008

Procuror bataus

Procuror de la DNA, bataus in fata politistilor

Pentru Dragos Cojocariu, procuror in Directia Nationala Anticoruptie, legea pare sa nu existe. Suparat ca cineva i-ar fi zgariat masina, anchetatorul a batut, intr-una din serile trecute, un baiat de 16 ani, in fata Primariei sectorului 1, din Bucuresti. Inexplicabil, doi politisti, aflati la fata locului, nu au ridicat un deget in apararea liceanului. Dupa cum au aflat reporterii Libertatii, agresorul incearca acum sa-si musamalizeze fapta.

'Sunt procuror si oricum nu aveti ce sa-mi faceti!'. Cuvinte socante, 'aruncate' de Dragos Cojocariu celor doi politisti de la Sectia 4 ce asistau neputinciosi la corectia corporala primita de Stefan Petrescu, un baiat de numai 16 ani. Intimidati, oamenii chemati sa apere legea au tacut. Nu acelasi lucru l-a facut victima procurorului...

'Duminica seara, pe la noua si jumatate, langa primarie, stateam de vorba vreo zece baieti. La un moment dat, au aparut doi agenti de politie (n.red. ? chemati, potrivit martorilor, chiar de catre procuror, prin serviciul 112) si dupa ceva timp a venit si un barbat imbracat in costum. Le-a aratat o legitimatie politistilor si, dupa ce le-a zis ca e procuror, a inceput sa-mi vorbeasca urat.

M-a injurat de mama si ma tot intreba de ce i-am zgariat masina. Ca stie el ca eu am fost. (n.red. - procurorul are depusa la Sectia 4 o plangere in care mentioneaza ca o persoana necunoscuta i-a zgariat masina). Apoi, de fata cu oamenii legii, mi-a bagat mana in gat si m-a lovit puternic in fata', ne-a povestit Stefan Petrescu.

'A cazut chiar la picioarele politistilor, care nu au facut absolut nimic', ne-a povestit, emotionat, George Olaru, unul dintre prietenii tanarului.

Alertat de fiul sau, Nicolae Petrescu, tatal victimei, a ajuns in fuga langa cladirea primariei. 'L-am gasit pe Stefan zgariat pe gat, lovit la fata si cu tricoul sfasiat. Era batut. ?sta e un lucru care doare', si-a amintit Petrescu.
La insistentele barbatului si ale martorilor, politistii l-au condus pe procuror la sectie pentru declaratii. Totusi, potrivit legii, procurorul nu poate fi anchetat decat de colegii sai de la parchetul instantei supreme.

Procurorul Dragos Cojocariu isi tinea masina, un BMW, chiar in parcarea Primariei sectorului 1. Zgarietura pe care a gasit-o pe portiera din dreapta spate l-a facut sa reactioneze nejustificat de brutal, mai ales ca nici el nu era sigur ca pustiul pe care l-a pocnit are vreo vina

Are salariu de 6.300 de lei pe luna

Procurorul Dragos Cojocariu (foto) nu e unul din truditorii Directiei Nationale Anticoruptie. In fapt, in ultima perioada, barbatul, platit cu 6.300 de lei pe luna pentru prestatia sa, a avut numai calificative proaste. In schimb, procurorul are - potrivit declaratiei sale de avere - un BMW de lux si doua apartamente.

Niciun comentariu:

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online