duminică, 9 noiembrie 2008

DANIELA GYORFI a facut avort ilegal printre gloante

La varsta de 21 de ani, Daniela Gyorfi a fost nevoita sa faca un avort, experienta ce a marcat-o pe viata. Cantareata era atunci abia la inceputul carierei si avea o relatie cu un barbat nu prea responsabil, asa ca a stabilit, sfatuindu-se cu mama sa, ca cel mai bun lucru ar fi sa faca avort. Asta se intampla in 1989, cand a izbucnit Revolutia. “Am hotarat cu mama ca asa este cel mai bine. Daca se nastea copilul acela, ar fi avut foarte mult de suferit. Mai mult ca sigur se facea un scandal de presa imens. Decat sa il parasesti in maternitate, sa-l vinzi sau sa-l omori, mai bine faci avort. In cazul asta as abroga legea cu moartea. Moarte pentru moarte! Nu este posibil sa nasti un copil si mai apoi sa-l omori. Daca se intampla sa ramai gravida si nu vrei acel copil, fa avort, dar nu crima! Oricum, indiferent de motivele care te-au determinat sa iei decizia de a avorta, ramai traumatizata pe viata” a spus vedeta, la “PoveStiri adevarate”.


Daniela a trecut printr-un avort cumplit, care s-a intamplat exact in ziua in care incepea revolutia de la Timisoara din 1989. “A fost singura la spital si a venit acasa printre gloante. Mi-a fost extrem de frica sa nu pateasca ceva, dar pana la urma s-a terminat totul cu bine. Imi amintesc ca era pur si simplu daramata, traumatizata. A venit si s-a asezat langa mine in pat si plangea in hohote. A fost un moment extrem de greu, insa asa a trebuit sa fie”, a spus mama cantaretei.











Daniela iubeste foarte mult copiii si nu exclude varianta adoptiei. “Imi doresc foarte mult sa am copii si chiar sa adopt unul, insa deocamdata nu este momentul potrivit. Inca nu sunt pregatita sa devin mama si nu regret ca am facut avort la vremea aceea. A fost cea mai buna decizie. Lumea zice ca nu pot face copii si ca fac nu stiu ce tratamente ca sa raman insarcinata, insa este fals. Pot avea copii si nu fac nici un tratament de acest gen. Doar ca momentan nu sunt pregatita pentru acest pas. Un copil trebuie sa vina atunci cand simti si cand ii poti oferi un trai decent. Eu ii pot oferi lejer un trai mai mult decat decent, insa momentan nu simt ca a venit timpul sa devin mama. O sa mai astept o perioada. Voi ramane insarcinata exact atunci cand voi vrea eu”, a mai spus vedeta.


“Copilul meu va face sex la ce varsta va dori”


Daniela Gyorfi spune ca ea si mama ei au o relatie extraordinara, relatie pe care si Daniela isi doreste sa o aiba la randul sau cu propriii copii: “Voi sta de vorba cu copilul meu despre absolut orice. Voi incerca sa-i fiu cea mai buna prietena, asa cum este mama pentru mine. Sper sa avem o relatie macar pe jumatate cum o am eu cu mama. Nu-i voi impune la ce varsta sa faca sex, pentru ca mi se pare absurd. Doar nu o sa stau cu lacatul la fundul lui. Va face acest pas atunci cand va dori el, insa eu voi avea grija sa fie extrem de bine informat despre toate aspectele, pornind de la igiena si pana la contraceptie. Nu mi-as dori ca fata mea sa treaca vreodata printr-un avort”, a incheiat Daniela





Sursa: Gardianul

Niciun comentariu:

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online