duminică, 9 noiembrie 2008

Monica Barladeanu a filmat nud pentru americani

Un regizor de la Hollywood a reuşit fără pic de efort ceea ce revistele din România dedicate bărbaţilor s-au chinuit ani în şir: s-o convingă pe Monica Bârlădeanu să se dezbrace. Ieşeanca a recunoscut că, de dragul actoriei, ar fi dispusă să facă o mulţime de sacrificii şi, fără pic de pudoare, nu s-a sfiit să-şi dea hainele jos atunci când rolul i-a cerut-o.











Monica Bârlădeanu, alias Monica Dean, a avut câteva roluri episodice în producţii cinematografice realizate la Hollywood, însă, până acum, nu a reuşit să se facă remarcată decât datorită prestaţiei din serialul “Lost”. Iubita magnatului Bobby Păunescu pare urmărită de ghinion: pe lângă faptul că anul trecut a pierdut două roluri din cauza grevei cineaştilor, iată că acum istoria pare că se repetă.





Filmările pentru producţia “Out of the Night”, unde Monica trebuia să joace alături de Peter O’Toole, s-au amânat pe o perioadă nedeterminată. Astfel, focoasa brunetă s-a văzut nevoită să-şi umple timpul mergând în continuare la cursurile de actorie, pentru a se perfecţiona: “În urmă cu doar câteva săptămâni, Monica a aflat că s-au amânat filmările. Unul dintre producători a plecat şi nu se ştie exact când vor demara proiectul. Acum, ea este în SUA şi merge la cursuri”, ne-a declarat PR-ul postului tv B1.






Cu toate acestea, românca nu a stat pe bară în ultima vreme. Ea a filmat nud, pentru un alt film american, şi nu se sfieşte să recunoască faptul că a acceptat fără rezerve această propunere: “Dacă rolul mi-o cere, nu e nici o problemă. La prima dublă a fost mai greu, dar la următoarele am reuşit să intru în pielea personajului”, a declarat Monica, pentru revista “Styler”, fără să precizeze însă şi numele peliculei. Cea care a învăţat-o să fie credibilă în scenele nud e profesoara Ivana Chubbuck, preferata unor actori precum Brad Pitt şi Charlize Theron.





Niciun comentariu:

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online