miercuri, 26 noiembrie 2008

Elena udrea , trompeta !!


Ultimele salve trase de Ion Iliescu contra lui Traian Basescu au fost parate nu de tinta vizata - care s-a multumit sa spuna ca Iliescu gare refularile dinsuluih – ci de Elena Udrea, fosta consiliera prezidentiala - minuitoare de mop si de andrele.
In opinia avocatului prezidential gdin oficiuh, Ion Iliescu taman a ratat go retragere onorabilah din politica activa. Mai exact, Elena Udrea ii reproseaza fostului lider PSD criticile aduse de acesta presedintelui Traian Basescu, pe tema anuntului referitor la gprabusireah fondului de pensii. gIon Iliescu, obisnuit cu cosmetizarea propagandistica a adevarului, a criticat anuntul lui Basescu si a exclamat: <>. Dupa care a explicat ca nu poate fi vorba de prabusirea respectivului fond, cita vreme <>. Explicatia dovedeste ca Iliescu da dovada de <> (epitete adresate, initial, de Iliescu lui Basescu – n.r.), si ca, aproape la douazeci de ani de la caderea regimului comunist, acesta ramine tributar scolii politice care l-a consacrath – scrie Elena Udrea pe blogul sau. Discipol fidel al presedintelui in functiune, Udrea nu este de acord nici cu acuzatia conform careia Basescu ga adoptat o strategie de stimulare a fricii de comunism (sursa: Ion Iliescu, conferinta de presa)h: gA cui frica? Este adevarat ca, asemeni multor romani, Traian Basescu a crescut si a trait, inainte de 1989, pe seama profesiei pe care o indrageste, de care dealtfel nu s-a dezis niciodata. In schimb, Ion Iliescu, cel sarac si cinstit, a fost, pina sa ajunga prim presedinte democrat, secretar de partid sau director de ape si de editura, gustind din plin privilegiile la care nu aveau acces decit politrucii regimului comunisth. Consideratiile facute de Elena Udrea pe blogul personal se incheie apoteotic, intr-un final in care pensia lui Iliescu si convingerile lui politice sint impletite pe modelul gunul pe fata, unul pe dosh: gIncasarile la fondul de pensii merg ritmic, dar nu ajung pentru pensia care va asteapta, suplimentarea fiind suportata de la bugetul de stat. Nu noi confundam, domnule Iliescu, stinga democrata cu comunismul, e regretabil ca dumneavoastra o mai faceti si acum, inainte de o iminenta retragere, care putea fi onorabilah. Dupa cum se vede, desi a prins prea putin din regimul comunist, Elena Udrea a ramas profund marcata de vechile practici. Sau, ceea ce nu stia sau nu a inteles ea, i-a povestit Traian Basescu – nu se stie daca pe vremea cind agrea valorile socialismului european sau mai recent, de cind e mare popular.

Niciun comentariu:

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online