luni, 24 noiembrie 2008

Partitul sexului PX







Cum nu toată lumea se pricepe la politică la fel de bine ca la sex, în Australia scena politică se pregăteşte să primească un nou partid cu braţele deschise. Joi va fi prezentat oficial, la Melbourne, Partidul Australian al Sexului.





Descriindu-se "extrem de serios în privinţa sexului", liderii Partidului Australian al Sexului consideră că în timp ce politicienii fac pe pudicii organizând campanii de etică, ei reprezintă o mână de ajutor pentru necesităţile sexuale ale australienilor.





Fiona Patten, unul dintre liderii Partidului Sexlui, susţine că ideea înfiinţării unui asemenea partid a venit pe fondul deciziei guvernului de a bloca site-urile cu conţinut indecent, cu scopul de a-i proteja pe copii de pornografia şi violenţa online.






Fiona Patten consideră această măsură este nedemocratică, iar pentru a o contracara liderii partidului s-au decis : "Dacă nu-i putem învinge din afară, atunci ne vom alătura lor. Şi noi suntem de acord cu ideea de a proteja copiii prin orice mijloc, dar nu trebuie să transformăm Internetul într-un spaţiu pentru călugăriţe".





a ? cine sa inscrie ? icon_smile.gif)) eu primu =))


Sursa: Libertatea

Niciun comentariu:

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online