vineri, 29 august 2008

Crima Organizata

Ca urmare a unui articol din Ziua aparut azi am primit un mail cu niste informatii interesante :


Servicile secrete si crima organizata


Intr-un sistem in care supravegherea populatiei este totala si absolut fiecare cuvant vorbit poate fi ascultat prin reteaua de sateliti Monsat ai SRI si SIE, este naiv sa credem ca aceste servicii habar nu au ce se intampla.

Ba mai mult, crima organizata, nu ar fi posibila la scara la care se practica, daca nu ar fi sprijinita activ de catre elemente profund corupte din randul serviciilor secrete SRI si SIE.

Mai deunezi au iesit la iveala revelatii cutremuratoare despre bandele criminale care actioneaza in occident, bande antrenate si echipate de catre agenti SRI, al caror scop era producerea de fonduri pt. finantarea anumitor activitati ilegale in Romania.

Tinerii erau recrutati prin tehnicile clasice (ajutor la nevoie, santaj, etc.), apoi antrenati in operatiuni de filaj, spargeri si furturi de valori.

Veniturile imense obtinute din activitatile criminale ale bandelor dinafara (vanzare de droguri, prostitutie, etc.), sunt folosite pentru finantarea ilicita a bandelor criminale din interiorul Romaniei, auto-intitulate Zona, care la randul lor sunt echipate si antrenate de catre agenti SRI si SIE, in tehnici de tortura, hartuire si ucideri, toate aplicate de la distanta, prin arme ultra sofisticate cu radiatii, atat microunde, cat si ionizante.

Acest sistem de represiune extra-legal este folosit impotriva dizidentilor politici inca necunoscuti, a cetatenilor incomozi din diferite motive (ziaristi, activisti, etc.)

Aceste crime sunt usor de negat deoarece nu exista urme fizice, fascicolul de radiatii nelasand in urma sa urme de pulbere, cartuse goale,sau pocnituri de arma.

Serviciile secrete functioneaza astfel ca un sistem represiv de politie politica, la doar 18 ani de la ceea ce trebuia sa fie o adevarata revolutie.

Bandele civile au fost organizate de catre ei, deoarece acestea le confera o oarecare distantare de crimele comise, ei putand nega in mod plauzibil faptul ca se ocupa cu asa ceva.

Dupa cum era de asteptat , criminalii civili vazandu-se stapani pe asemenea tehnologie nemaivazuta si necunoscuta de catre publicul larg, au inceput sa o foloseasca si in scopuri strict personale, ca si vendetta impotriva celor care au casunat cu ceva unui membru, distrugerea unei familii pentru a acapara femeia atragatoare a altuia, sau pur si simplu, ruda in varsta care nu mai moare odata lasand mostenirea mult dorita.

Cetatenii trebuie sa se trezeasca si sa realizeze ca oricine, oricand si din orice motive, poate cadea victima acestor bande criminale, compuse din tineri psihopati, care fac din rautatea si sadismul lor, o virtute.

Singura solutie pentru eradicarea acestui cancer social, este luarea de atitudine publica si exercitarea de presiuni asupra politicienilor alesi pentru a ne servi si reprezenta. Cu cat mai multi oameni isi cunosc si exercita drepturile date de Dumnezeu la libertate de constiinta si exprimare, cu atat mai greu le va veni acestor viermi gaunosi sa-si faca treaba lor murdara.

In prezent victimele nu au nici un fel de recurs legal in Romania.

Niciun comentariu:

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online