luni, 25 august 2008

Cum functioneaza o afacere online

Internetul nu mai este doar un mediu de unde doar te poti informa. Este un mediu dinamic si interactiv. Poti cumpara lucruri sau poti discuta cu oameni. Totul in timp real.

O diferenta majora intre o afacere clasica si una pe Internet este ca aici totul se intampla cu rapiditate. Nu exista birocratie, ai rezultate instant. Iti poti adapta afacerea mult mai repede la necesitatea consumatorului.

Principalele cai de profit sunt sa vinzi tu direct produse, sa primesti un comision la vanzarea produselor altcuiva, sa castigi bani din reclamele afisate la tine pe site.

Iata cateva tipuri de websiteuri din care poti scoate bani:
- magazin virtual
- site cu abonament pentru diferite servicii online
- site cu continut(portal,forum,revista online,etc)

Lucrul cel mai important in afara de oferta ta, este calitatea traficului. Degeaba ai mii de vizitatori zilnic, daca ei nu sunt interesati in mod direct de produsele sau serviciile oferite de tine. Cu cat traficul este mai directionat pe tipul tau de afacere cu atat sansele ca afacerea ta online sa prospere.

Niciun comentariu:

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online