marți, 21 octombrie 2008

O americanca a tinut cadavrele copiilor in frigider


Politistii din Statele Unite au gasit in frigiderul unei femei doua cadavre congelate, despre care aceasta a spus ca sunt copiii ei.

Renee Bowman, in varsta de 43 de ani, avea in subsolul casei un frigider, in care a depozitat cadavrele copiilor sai, morti in circumstante necunoscute. Politistii au descoperit cadavrele copiilor (doua fetite in varsta de 9 si 11 ani) in timp ce perchezitionau locuinta femeii din Maryland.

Perchezitia a fost facuta vineri, dupa ce un al treilea copil, o fetita in varsta de sapte ani, fusese gasita pe strazi in Washington. Aceasta cerea ajutor de la straini, plina de vanatai si imbracata cu un tricou patat cu sange.

Fetita fusese batuta de mama ei si inchisa in dormitor, de unde a reusit sa scape doar dupa ce a sarit pe fereastra de la etajul doi. Fetita a fost data in grija asitentilor maternali iar femeia arestata, relateaza CNN.

Politistii suspecteaza ca femeia este vinovata de moartea copiilor, care fusesera adoptati. Ea a marturisit ca a batut-o pe fetita, insa nu se cunoaste cauza mortii celor doi copii.

Niciun comentariu:

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online