marți, 21 octombrie 2008

Si virginitatea romancelor e la mare pret


O timisoreanca, studenta la Stiinte Economice, a hotarat sa sa isi scoata virginitatea la licitatie pentru a-si putea continua studiile. Pretul de pornire fiind 5.000 de euro.
Oferta a fost facuta saptamana trecuta, in timpul unei campanii desfasurate de un post de radio, scrie Bihoreanul.
Moderatorii emisiunii "Super Weekend" au promovat, in ultimele saptamani, campania "O virgina pentru Romania" incercand sa dovedeasca ca inca mai exista astfel de romance. Ele au fost fiind invitate sa povesteasca in direct, ascultatorilor, care au fost motivele pentru care au ales sa nu isi inceapa viata sexuala.

Ideea declansarii acestei campanii a pornit de la aparitia in presa a cazurilor a doua tinere, una din America si una din Italia, care si-au scos virginitatea la licitatie.

In acest context, in emisiune a venit Alina Gheorghe, de 22 de ani, care a spus ca e virgina si, mai mult decat atat, a hotarat ca a asteptat destul, vrea sa-si inceapa viata sexuala si spera sa obtina un profit substantial. Ea a anuntat ca isi scoate virginitatea la licitatie si ca asteapta sa primeasca oferte pe e-mail.

Licitatia va fi deschisa timp de doua saptamani, sustine Alina. Ea avertizeaza, mai in gluma mai in serios, ca lui Gigi Becali i-ar cere mai mult de un milion de euro, pentru ca ar avea de unde sa ofere.

Niciun comentariu:

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online