marți, 21 octombrie 2008

Un roman a aflat de la Politie ca este mort de 14 ani


Un barbat din Timisoara este considerat mort de 14 ani, iar vestea a fost primita de acesta in momentul in care a mers la Politie sa isi schimbe buletinul, pentru ca s-a casatorit.
In varsta de 65 de ani, pe nume Gheorghe Hus, s-a casatorit in 2007, cu o femeie cu care a locuit 35 de ani, iar dupa casatorie acesta a vrut sa isi schimbe buletinul, pentru a prelua numele sotului. Cei doi au mers la politie, unde a aflat ca, in registrele de evidenta populatiei, barbatul figura ca fiind decedat in urma cu 14 ani. Desi a incercat sa afle cum a fost declarat decedat, nimeni nu i-a dat nici o explicatie concreta. Certificatul de deces va fi anulat in instanta judecatoreasca.

Niciun comentariu:

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online