marți, 21 octombrie 2008

O carte s-a vandut in peste 1 milion de exemplare, in 24 de ore de la lansare


Cel mai recent volum din ciclul Mostenirea, de Christopher Paolini, intitulat "Brisingr", s-a vandut in SUA in peste un milion de exemplare in doar 24 de ore de la lansare.
Ciclul Mostenirea l-a facut celebru pe scriitorul adolescent Christopher Paolini. A avut succes enorm inca de la primul volum, „ Eragon”, publicat in 2003, pe cand autorul avea doar 16 ani.
El a decis sa scrie o carte asa cum si-ar fi dorit el sa citeasca, fara sa banuiasca succesul fulminant de care se va bucura romanul sau, "Eragon" fiind vandut in peste 6 milioane de exemplare numai in Statele Unite.
Volumul "Eragon 2" s-a vandut in peste 4 milioane de exemplare, iar in urma succesului, cartile au fost traduse in 50 de limbi si s-au vandut in intreaga lume. "Brisingr" continua povestea si va raspunde multor intrebari aparute in "Eragon" si "Eragon 2", dar va lasa altele fara raspuns. In consecinta, autorul a marturisit ca a scris deja primul rand din cartea a patra, cea care va incheia ciclul, dar nu a fost inca stabilita o data pentru lansarea lui.

Publicat la sfirsitul saptamanii trecute simultan in Australia, Canada, Anglia si Noua Zeelanda, romanul va fi tradus si in Romania si va aparea la editura RAO, in luna noiembrie a acestui an.

Niciun comentariu:

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online