luni, 18 august 2008

Bărbatul însărcinat a adus pe lume o fetiţă



















Thomas Beatie, cunoscut mai ales drept bărbatul însărcinat, a dat naştere unei fetiţe, scrie revista People. Beatie, care şi-a început viaţa ca femeie şi a trecut legal la statutul de bărbat, a născut pe 29 iunie într-un spital din Oregon.

Atât bărbatul-mamă cât şi fetiţa se simt bine. Thomas a luat de-a lungul timpului de două ori pe săptămână testosteron şi a renunţat chirugical la sâni pentru a desăvârşi tranziţia de la femeie, la bărbat. Totuşi, el şi-a păstrat organele reproductive feminine, astfel fiind posibilă sarcina.

Primele două decenii din viaţa sa şi le-a petrecut ca femeie, cu numele de Tracy Lagondino şi a fost model şi finalistă la concursul de frumuseţe Miss Hawaii. Beatie a povestit că a început să se îmbrace ca bărbat în jurul vârstei de 20 de ani, iar în 2003 s-a căsătorit legal cu Nancy.

"Singurul lucru pe care eu nu pot să-l fac este să-mi alăptez fetiţa. Dar mult mame nu pot face asta", a declarat Thomas.

Niciun comentariu:

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online