luni, 18 august 2008

Care naţie trişează cel mai mult în sport?














Mai mult de jumătate dintre europeni cred că în momentul de faţă se trişează mai mult în sport, în comparaţie cu ce se întâmpla acum zece ani.

Întrebaţi dacă trişatul este o problemă majoră în ţara lor, 64 la sută dintre europeni au declarat că da. Cei mai pesimişti în această direcţie s-au dovedit a fi turcii, care în proporţie de 86 la sută mărturisesc că ţara lor are o foarte mare problemă cu trişatul. În schimb, cel mai mic procent s-a înregistrat în Bulgaria, doar 39 la sută dintre bulgari cred că sportivii din ţara lor sunt în stare să trişeze.

Participanţii la studiu au fost rugaţi să menţioneze care ţară trişează cel mai mult în sport. România este la mare concurenţă cu Polonia şi Italia: 19 la sută dintre români cred că în România se trişează cel mai mult, în timp ce 26 la sută dintre polonezi cred că în ţara lor trişează cel mai mult în sport. Cu toate acestea, italienii se consideră campioni (32 la sută), când vine vorba de a câştiga prin orice mijloace.

Părerea europenilor referitor la aceeaşi întrebare, este că italienii sunt cei mai buni trişori - 17 la sută dintre repondenţi consideră că italienii sunt aşi când vine vorba de a face tot posibilul să câştige.

Niciun comentariu:

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online