duminică, 17 august 2008

Turnul Eiffel se modernizează





















În ajunul aniversării a 120 de ani de la construcţie, Turnul Eiffel va întineri, pentru a oferi condiţii dinte cele mai bune celor şapte milioane de vizitatori anual.

Ambiţiosul plan de modernizare al celui mai vizitat monument cu intrare plătită din lume se va realiza până în 2015 şi va costa 170 de milioane de euro.

În ciuda milioanelor de vizitatori, Turnul Eiffel nu oferă condiţii de aşteptare optime, iar coada, care se întinde pe esplanada care delimiteaza picioarele turnului, poate dura o oră sau chiar două ore în zilele cu afluenţă maximă.

După ce, în ultimii 25 de ani turnul şi-a dublat numărul de vizitatori, societatea care administrează obiectivul turistic va pune accentul pe calitate.

Şi în modul de vânzare a biletelor vor apărea modificări. Biletele cu vânzare pe internet care erau disponibile până acum numai pentru grupuri, vor putea fi cumpărate şi de vizitatorii individuali, cu rezarvare de oră.

Vor fi refăcute şi ascensoarele şi restaurantele din Turnul Eiffel, tot procesul de modernizare vizând să respecte normele de dezvoltare durabilă.

Niciun comentariu:

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online