vineri, 6 februarie 2009

Mihaela Radulescu la pat










Mihaela Rădulescu debutează în teatru, cu „Bad Bed Stories“, în regia lui Chris Simion, piesă care se joacă, în premieră mâine-seară, la Teatrul Naţional din Iaşi.





Mihaela Rădulescu - puţin machiată, îmbrăcată într-un halat alb şi cu un prosop verde pus turban pe cap - prezintă mâine-seară, de la ora 19.00, în pat, emisiunea „Poveşti de noapte bună pentru adulţi“. Ediţia-pilot a emisiunii nu va fi difuzată însă la televiziune, ci într-un spectacol de teatru care va avea premiera oficială la Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri“, din Iaşi.






Proiecţia video cu Mihaela Rădulescu prezentând o emisiune despre intimitate - inserată în „Bad Bed Stories“ sau „Poveşti de noapte bună pentru adulţi“, de Oleg şi Vladimir Presniakov, în regia lui Chris Simion - reprezintă debutul în teatru al vedetei.





O propunere într-un moment năucitor





Rolul în „show-ul despre frustrările sexuale ale cuplului contemporan, despre singurătatea în doi“ i s-a potrivit mănuşă Mihaelei Rădulescu. Tot ce zice în piesă e atât de aproape de ce s-a întâmplat în ultima perioadă în viaţa ei (divorţul de Elan Schwartzenberg şi relaţia cu Dani Oţil), încât ai spune că e o simplă mărturisire






„Probabil că nimeni nu ne va crede, mulţi vor spune că e o strategie de imagine, dar acest proiect a fost cea mai mare coincidenţă care mi s-a întâmplat. Propunerea lui Chris a venit într-un moment năucitor din viaţa mea, când relaţia mea actuală nu era publică. Am acceptat pe loc, am zis că e un semn“, a declarat Rădulescu pentru EVZ. „Pentru piesa asta aveam nevoie de o figură celebră şi credibilă şi m-am gândit imediat la Mihaela. Nici nu mă aşteptam să-mi răspundă. Nu numai că a acceptat imediat şi a filmat fără să fie plătită, dar a şi sponsorizat filmarea“, povesteşte Chris Simion.





„Doi oameni care s-au iubit nu se mai iubesc“





„Bună seara. Suntem în direct la &Poveşti de noapte bună pentru adulţi&. O emisiune care se întâmplă în pat.“ Aşa începe Mihaela Rădulescu spectacolul pentru care 90% din costume şi accesorii au fost cumpărate din sexshop. Între poveştile despre homosexualitate, lesbianism sau pedofilie - jucate de actorii Puşa Darie, Octavian Jighirgiu, Petronela Grigorescu şi Cosmin Maxim - vedeta de la „Duminica în familie“ vorbeşte, natural, despre viaţă.






„Nu banii sunt de vină. (...) Nu e nicio dramă în faptul că doi oameni care s-au iubit nu se mai iubesc. (...) Când simţi că s-a terminat, nu folosi virgula. Pune punct şi dă-ţi altă şansă“ - spune Rădulescu în timp ce, relaxată, în pat, îşi împleteşte părul în codiţe, îşi face unghiile, se dă cu cremă de corp sau strânge în braţe o pernă. „Sunt tare curioasă să văd piesa. Sigur că am emoţii, chiar dacă nu voi fi pe scenă. La premiera filmelor în care am jucat, de câte ori apăream, închideam ochii. Nu ştiu însă dacă şi acum voi face la fel“, a spus vedeta, care va fi prezentă mâine-seară la Iaşi.





Aşa cum a promis la „Duminica în familie“, ediţia din 2 noiembrie, Mihaela Rădulescu va purta un tricou primit în dar de la actorii din „Bad Bed Stories“: „În traducere, mesajul scris pe tricou e cam aşa: &Povestea mea de dragoste nu e pentru toată lumea. Viaţa mea e top secret“.






Femeia asta apare peste tot ? ....dar e interesant titlu icon_smile.gif))




Niciun comentariu:

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online