joi, 5 februarie 2009

Funny Sms

De la un beep se ajunge la o intalnire, de la o intalnire la un sarut, de la un sarut la o noapte de amor... ce zici imi dai un beep?


::: Funny SMS
- Mos Craciun mi-a promis ca-mi va aduce anul acesta ceva frumos si nostim daca voi fi cuminte. Am fost cel mai cuminte baiat din lume si acu te voi avea in sfarsit :))


::: Funny SMS
- Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lume... Primeste urarile mele de bine si aceste minciuni nevinovate.


::: Funny SMS
- Asta-i fata ta sau te strambi la telefon cand citesti mesaje?


::: Funny SMS
- Catelul are o catelusa, vrabioiul are o vrabiuta, motanul are o pisicuta, broscoiul are o broscuta, porumbelul are o porumbita... tu nu vrei sa ma ai pe mine?


::: Funny SMS
- Cand te simti mic, nefolositor, deprimat si crezi ca nu esti bun de nimic, gandeste-te ca cel putin odata in viata ta ai fost cel mai rapid si mai de succes din grupul tau: atunci cand erai spermatozoid!!!


::: Funny SMS
- Atentie! Extraterestrii au venit sa caute noi forme de inteligenta pe pamant. Ascunde-te repede ca ne faci de ras!


::: Funny SMS
- Viata este o boala grea, trasmisa pe cale sexuala !


::: Funny SMS
- Ma tot gandesc de ce nu-mi trimiti un SMS. Posibile variante: a) esti ocupata b) esti obosita c) esti bolnava d) vrei sa ma faci sa iti simt lipsa.


::: Funny SMS
- 10% te vreau, 20% ma gandesc la tine, 30% imi amintesc de tine, 40% te respect, 50% imi lipsesti, 60% am nevoie de tine, 70% te plac, 80% ma innebunesti, 90% te ador, 100% fac misto de tine !


::: Funny SMS
- Brunet, simpatic, caut gagica cu port USB liber pentru transfer de informatzie genetika :)


::: Funny SMS
- Stiu ca ti-e dor de mine, stiu ca-ti lipsesc de cand te-am parasit... CU DRAG CREIERUL TAU!


::: Funny SMS
- Dintzii tai sunt ca stelele de pe cer: de un galben orbitor shi la mare distantza unul de celalalt.


::: Funny SMS
- Ti`ai facut operatie estetica cumva? Caci am vazut azi la fereastra un cap de castravete in loc de cartof cum eram obisnuita...


::: Funny SMS
- Te-am iubit asa cum pielea isi iubeste trupul,te`am dorit mereu langa mine,corpul meu te cerea aproape..acum v-ati rupt,tztztz chilotei cu nabadai!

- Cand imi cuprinzi genunnchii goi si gleznele cu atingeri fine, in lume vreau sa ies cu tine : perechea mea de cizme noi!


::: Funny SMS
- Imi lipseste atingerea ta catifelata pe tot corpul meu atat de rece, mi`e frig fara mangaierile atat de suave pe care le primesc de fiecare data cand ma misc si tu esti cu mine, imi lipsesti, dar nu te gasesc..pijamaua mea !


::: Funny SMS
- Cateodata ma surprinzi ca ma holbez la tine. Nu este din cauza ca esti frumoasa, ci mama mea mi-a spus ca "dracusorii" au coada si chiar ma intrebam unde este a ta?


::: Funny SMS
- Ce se intampla cu telefonul tau? De fiecare data cand te sun operatorul imi zice "abonatul apelat este o maimutza, va rugam apelati la zoo!"


::: Funny SMS
- Nu conteaza cat de inalt e cerul,cat de adanc e oceanul,cat de puternic e vantul,cat de vast e raul,vreau doar sa-ti spun..... ca nu e treaba ta.


::: Funny SMS
- Daca ai ochii albastrii, buze senzuale , esti inalta si subtirica si foarte sexi , si pe deasupra si inteligenta, atunci o sa mori !!


::: Funny SMS
- Mi-am pierdut ursuletul de plush .. nu ai vrea tu sa dormi cu mine ?


::: Funny SMS
- Te simt imprejurul meu..ma invalui..te joci prin parul meu..nu mai pot scapa de tine..unde sa ma ascund hmzz?..unde sa ma ascund vant nenorocit?


::: Funny SMS
- Tu ?te-ai mai?? de cand eu ?te-am ???Eu ?nu m-am mai?? dar parca ? m-as ..?,hai ?sa ne?? ,ca si eu ?te-as??!!!


::: Funny SMS
- Vreau sa te simt in mine, aluneci, intri cam greu... hai ca poti! Scade-mi fierbinteala...te topesti....ai reusit SUPOZITORULE!


::: Funny SMS
- Nu plange ca te-am inselat, Zambeste ca te-am comparat. Nu poate fi acum mai bine , decat sa ma impac cu tine.


::: Funny SMS
- Felicitari de la www.dulciuri.ro tocmai ati castigat greutatea p*** dvs in dulciuri. Pentru a va lua Tic-Tac-ul dvs inregistrati-va online.


::: Funny SMS
- Vreau sa iti simt gustul...vreau sa musc din tine...sa tremuri cand te ating, te vreau mai mult decat orice...Snickers!!!


::: Funny SMS
- Tanara, draguta ,blonda, sexy, fara obligatii, 90-60-90, picioare 1.20 m, plina de viata, patimasa, exotica, misterioasa, amatoare de senzatii tari, vand camion.


::: Funny SMS
- Vreau sa ma culc cu tine, sa te simt peste trupu meu gol, vreu sa intru in tine da nu te gasesc nicaieri. Unde esti pijama afurisita?


Daca ne-am afla pe un vapor si el s-ar scufunda, ar fi doar o singura vesta de salvare mi-ar fi asa dor de tine...


::: Funny SMS
- From 3022222: Va informam ca ati consumat bonusul de 20 min de sex manual gratis. Va sfatuim sa incercati si cu o femeie! In caz contrar va vom bloca cartela. Va multumim pentru ca ati ales serviciile Connex!


::: Funny SMS
- Itzi este cald, itzi ard buzele, este ca o febra, te excita.... Gripa.


::: Funny SMS
- Sunt un extraterestru care traiesc in telefonul tau. Ti-am dat bip sa ma scoti din buzunar ca-ti pute p***. Dupa parerea mea a murit.


::: Funny SMS
- Definitia sarutului: Insista la "etaj" ca sa ti se deschida la "parter" :)))


::: Funny SMS
- Tanara, frumoasa, fara obligatii, nu fumez, nu beau, posed un B.M.W decapotabil, o casa cu 11 camere, imi plac brunetzii, ascult manele! Nu caut nimic doar ma laud!!!


::: Funny SMS
- Acesta este un Mesaj Norocos. Trimite-l la 7 prieteni si o dorinta de-a ta se va indeplini.


::: Funny SMS
- Am gasit mesajul tau printre cele 126 de mesaje primite astazi. Sa fie vorba de destin?


::: Funny SMS
- I love you......... I need you..........I like you..........I vrea tu!


::: Funny SMS
- Am vrut sa iti trimit ceva sexy, care sa te faca sa razi, dar postasul a zis sa ies din cutia postala.


::: Funny SMS
- Barbatii sunt ca jocul de carti. Ai nevoie de o INIMA sa ii cuceresti, de o TREFLA sa te casatoresti, de INIMA NEAGRA sa ii suporti, de o CRUCE sa scapi de ei.


::: Funny SMS
- Cineva imi spunea ca esti cel mai prost sarutator din lume si esti frigid in pat. Vrei sa imi demonstrezi contrariul?


::: Funny SMS
- Cand ma uit la soare, te vad pe tine; cat ma uit la luna, te vad pe tine; cand ma uit la mare, te vad pe tine! Da-te naibii la o parte din fata mea!


Spune-mi, intra? Da? si doare? Ohh, da! Doare! Il bag incet! Tot doare! Bine! Sa incercam alt pantof atunci!


::: Funny SMS
- Azi noapte am avut nevoie de tine atat de tare, incat m-a durut. Am vrut sa fii in mine, sa imi arati ca te pricepi la magie. Dar nu te-am gasit, PARACETAMOL idiot!


::: Funny SMS
- Azi noapte am avut un vis umed despre tine... Am facut pe mine razand cand tu ai cazut de pe o stanca.


::: Funny SMS
- Intr-o zi iti vei pierde parul, dintii, banii si chiar memoria. Dar un lucru sigur nu-l vei pierde: corpul tau sexy, caci nu poti pierde ceea ce nu ai!


::: Funny SMS
- M-ai luat in brate. M-ai strans cat ai putut. Mi-ai dezgolit partea de sus si ti-ai pus buzele tale. Doamne, bine ca sunt doar o sticla de PEPSI!


::: Funny SMS
- Ce inseamna sarutul: pe mana = te ador; pe obraz =sa fim prieteni; pe gat = te doresc; pe buze = te iubesc; oriunde altundeva... sa nu ne lasam dusi de val!


::: Funny SMS
- Eu vreau tripleti. Tu vrei gemeni. Te invit la mine, ca sa vedem cine castiga.


::: Funny SMS
- Exista sex fierbinte, sex repede, sex in grup, sex protejat, sex prin telefon, insa pt persoane ca tine exista... masturbarea.


::: Funny SMS
- De ce barbatilor le vin ideile in timp ce fac sex? Pt ca sunt atasati de un adevarat geniu!


::: Funny SMS
- Astazi este traznet sa ai masina mica si telefon mic. In curand o sa fie la moda p****l macar atunci, prietene, tu vei fi cel mai la moda.


::: Funny SMS
- De ce femeile sunt ca si calculatoarele: nimeni nu le intelege intr-adevar; toate greselile tale sunt salvate in memorie; toti banii tai se duc pe accesorii pt ele.


::: Funny SMS
- De ce barbatii sunt ca si calculatoarele: sunt fara ajutor cand sunt aprinsi; au multe idei, dar nu stiu ce sa faca cu ele; imediat ce iti alegi unul, un model mai bun apare pe piata.


::: Funny SMS
- De ce pisicile sunt mai bune ca barbatii: pt ele nu conteaza cum arati; poti sa le lovesti fara se le faci sa se gandeasca la sex; nu te enervezi cand incep sa umble dupa pasarici.


::: Funny SMS
- De ce cainii sunt mai buni ca femeile: te asculta cand tipi la ei; nu fac cumparaturi; orice tip poate avea un caine care arata bine.


::: Funny SMS
- Am fost arestata. Agentii m-au inchis pt “posesie de prea multa frumusete”. Cautiunea poate fi platita doar de cineva urat. Asa ca grabeste-te!


Te acuz de incalcarea regulii nr. 0569 – distragerea atentiei publice cu frumusetea ta. Te condamn la 2 zile de arest in dormitorul meu!


::: Funny SMS
- Fetele sunt ca telefoanele. Ne place sa fim tinute pe palma si sa ni se vorbeasca , dar daca apesi pe butonul gresit, ne deconectam.


::: Funny SMS
- Accepti sa-mi fii partener de SMS, la mesaje nashpa, dar si faine, in mesaje sms, dar si cand semnalul este slab, pana cand liniutele de la baterie ne vor desparti?


::: Funny SMS
- Un prieten bun e ca un sutien: greu de gasit, confortabil, sprijinitor, te tzine strans, si intotdeauna aproape de inima ta.


::: Funny SMS
- Zambetul este contagios. Cand cineva mi-a zambit azi, am zambit si eu. Acum ti-am transmis tie zambetul prin acest sms. Cine urmeaza?


::: Funny SMS
- As renunta la mancatul de ciocolata, dar eu nu sunt o lasha, ca sa renunt usor.


::: Funny SMS
- Nu ti-am sarutat prietenul. Doar le-am spus buzelor lui un secret!


::: Funny SMS
- Cand se joaca pe langa masini, copii pot crea accidente. Dar cand se joaca in masina, adultii pot creea accidental copii.


::: Funny SMS
- Stii ce imi lipseste cel mai mult de la tine? Absenta ta!


::: Funny SMS
- Sexul e ca programarea de soft: o greseala doar si are consecinte pe tot restul vietii.


::: Funny SMS
- Atentie cand un barbat iti spune ca te iubeste din adancul inimii. Inseamna ca totusi mai exista destul loc si pt alta deasupra.


::: Funny SMS
- Dc sa nu fii o p***: te nasti chel; vecinii tai sunt oua; un cur locuieste in spatele tau; cand esti excitat, vomiti si apoi lesini.


::: Funny SMS
- Esti liber pentru tot restul vietii?


::: Funny SMS
- In lumea asta exista 2 tipuri de personae: EU si personae care si-ar dori sa fie ca mine!


::: Funny SMS
- Trei maimute au scapat de la zoo. Una a fost prinsa uitandu-se la TV, alta jucand fotbal, iar a treia… citind acest mesaj!


Vrei sa vii la mine pentru o pizza si apoi o partida de sex? NU? De ce? Nu iti place pizza?


::: Funny SMS
- Fetele sunt ca internetul. Toate domeniile interesante sunt luate deja.


::: Funny SMS
- Stiu ca laptele mareste sanii! Dar Doamne mult lapte ai baut!


::: Funny SMS
- Esti cumva mama? Eu nu sunt tata! Poate facem ceva in privinta asta!


::: Funny SMS
- Cum arata o virgina inainte sa faca sex? Ca un trandafir! Dar dupa? Ca un buldog mancand maioneza!


::: Funny SMS
- Sexul e ca matematica: aduni patul, scazi hainele, imparti picioarele si te inmultesti!


::: Funny SMS
- Cred ca tatal tau a fost terorist, fiidca esti o adevarata bomba!


::: Funny SMS
- Acest mesaj poate fi citit doar de persoane sexy. Mai incearca... Incearca inca o data... Nu forta nota, urato!


::: Funny SMS
- Asa pisica tii cainele ocupat peste 20 soareci de lup secunde canar un arici idiot. Acum citeste fara animale!


::: Funny SMS
- Apasa tst jos. Inca o data .OK .inca o data.da... ahh...ohh...da ...aproape am reusit ...da...la naiba! Inca o data.. .mai tare! ce bine! hmmm.. .Asa faci sex prin sms.


::: Funny SMS
- Sunt intr-o clinica de dezintoxicare a dependentilor de SMS-uri. Orice mesaj de incurajare e binevenit.


::: Funny SMS
- Sunt niste microfiinte cu cap si codita, umbla-n grup in lichid propriu. Daca intri-n contact cu ele, ai putea avea urmari pe mai multe luni... Da, virusurile...


::: Funny SMS
- Nu beti apa, pestii fac sex in ea !


::: Funny SMS
- Mai tzii minte cand mergeam cu trenu' shi yo am scos c**u' pe geam si tu fatza shi spunea lumea ca suntem gemeni?


Love is a name... Sex is a game... Forget the name and play the game...!


::: Funny SMS
- Din cauza unor defectiuni survenite in reteaua Orange , telefonul dvs. va incepe sa vibreze timp de 2 ore, profitati de ocazie si bagati-l direct in C*R.


::: Funny SMS
- Viata e ca hartia igienica: lunga si folositoare.


::: Funny SMS
- Ai pierdut averi si bani, ai pierdut si ani de scoala, ai pierdut si grau-n spic, dar cand p*** ti se scoala parca n-ai pierdut nimic.


::: Funny SMS
- Nu stiu ce sa-ti fac, sa te musc, sa te sug, sa te ling de sus pana jos sau sa te impart cu prietenii ............ inghetata Delta .


::: Funny SMS
- Daca ai ochii albastrii, buze senzuale , esti inalta si subtirica si foarte sexi , si pe deasupra si inteligenta, atunci o sa mori!!


::: Funny SMS
- Connex si-a modificat tarifele in functie de cat de des faceti sex. Felicitari dumneavoastra puteti vorbi gratis!!

Niciun comentariu:

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online