miercuri, 4 februarie 2009

M-am futut si la Paris

Monica Columbeanu şi-a petrecut săptămana in Franţa, unde a fost invitată de Casa de Modă Nelmar la evenimentul "Seară de modă romanească", organizat la Paris de Ambasada României şi la care au participat mai mulţi designeri şi producători români de confecţii. Soţia milionarului Irinel Columbeanu a preferat să se relaxeze şi să se reculeagă, decât să meargă la cumpărături.











În cele două zile cât a stat în capitala Franţei Monica a profitat din plin de timpul liber pe care l-a avut la dispoziţie şi a vizitat câteva muzee, apoi a mers la Catedrala Notre Dame şi s-a rugat Fecioarei Maria pentru a-i face un frate Irinei. Monica a venit la Paris singură, Irinel preferând să rămână în ţară cu fetiţa lor Irina. Monica s-a cazat la Hotesituat lângă Turnul Eiffel. Cu toate că în urmă cu câţiva ani a mai vizitat cu Irinel câteva dintre principalele repere turistice din Paris, Monica spune că îi face mereu plăcere să le revadă. Şi, pentru că aici nu a avut la dispoziţie nici Bentleyul şi nici şofer personal, soţia milionarului Irinel Columbeanu a încercat metroul parizian. Monica a evitat, astfel, aglomeraţia din oraş şi a reuşit să fie mai aproape de oamenii obişnuiţi. La metrou, Monica a dat câţiva euro unui cerşetor care stătea în frig pentru a câştiga câţiva bani de mâncare.





Printre obiectivele pe care Monica le-a vizitat a fost Domul Invalizilor, acolo unde se află mormântul împăratului Napoleon. Apoi a mers la Catedrala Notre Dame pentru a aprinde câteva lumânări şi pentru a se ruga la Fecioara Maria să-i mai dăruiască un copil, un frate pentru Irina. Tot aici, soţia lui Irinel a vizitat Muzeul relicvelor din interiorul catedralei, unde se află coroana de spini, o bucată din Sfânta Cruce şi unul dintre piroanele Crucii.


















A primit o rochie de 5.000 de euro





Evenimentul “Seara de modă românească”, având-o ca invitată specială pe Monica, a fost organizat la Ambasada României. Soţia lui Irinel a prezentat o ţinută Nelmar, o rochie de seară, în valoare de 5.000 de euro. De altfel, această ţinută i-a fost făcută cadou Monicăi de designer, pentru că a acceptat invitaţia. Printre designerii români prezenţi la Paris s-au mai numărat Nichi Cristina Nichita şi Christine Kostoff










Niciun comentariu:

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online