miercuri, 4 februarie 2009

Nu mai suporta sarcina

Desi nu mai are de asteptat decat o saptamana pana sa devina mamica, sotia lui Cristi Chivu a ajuns la capatul puterilor. Miscarile energice ale fetitei nu-i mai dau voie sa se odihneasca si loviturile ii provoaca dureri incredibile.




Sabina Ivanica


Fosta stirista de la Antena 3 indura greu ultimele zile de sarcina. In ultimul timp, Adelina s-a miscat din ce in ce mai greoi pentru ca, in final, sa ramana aproape imobilizata la pat. Desi nu are niciun fel de probleme medicale legate de sarcina, greutatea ei a devenit aproape insuportabila. Iar de vina pentru neplacerile pe care le intampina este chiar fetita ei si a fundasului Cristi Chivu. Se pare ca micuta a fost exagerat de energica in ultimul timp, iar loviturile de picioare pe care i le aplica mamei sale in coaste au cam adus-o pe aceasta la capatul puterilor. Adelina se plange ca, desi isi petrece majoritatea timpului in pat din cauza durerilor, abia a mai inchis un ochi. De cate ori incearca sa adoarma, fetita o loveste puternic si o trezeste. Pentru viitoarea mamica, ultimele zile de sarcina au devenit atat de greu de suportat incat, potrivit apropiatilor ei, se gandeste sa nu mai astepte termenul si sa mearga la clinica pentru provocarea prematura a nasterii. Aceasta a fost auzita spunand ca, daca in urmatoarele doua zile nu scapa de chin, va recurge la masura salvatoare. Intrucat perioada critica a trecut, iar sarcina a fost adusa foarte aproape de termen, varianta ca medicii sa se opuna solicitarii Adelinei este prea putin probabila.



A fugit de ecograf



La ultimul control ginecologic, fetita Adelinei si a lui Cristi Chivu nu a stat locului nici macar o secunda. Misiunea medicului de a o surprinde pe monitorul ecografului s-a demonstrat un esec total, asa ca a fost amanata pentru momentul in care se va linisti.

Niciun comentariu:

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online