miercuri, 4 februarie 2009

Michael Jackson s-a convertit la islamism




Michael Jackson s-a convertit la islamism!





Asta înseamnă că nu-i mai putem zice rege ci emir?





Cântăreţul în vârstă de 50 de ani nu mai este martorul lui Iehova şi pe motiv că n-ar fi găsit toate răspunsurile care-i bântuiau sufleţelul despre fundamentele vieţii, a hotărât să le caute în altă parte.





Putea să dea o căutare pe Google…






Serios vorbind, acesta a făcut pasul pe bune, devenind adeptul lui Allah.





O sursă apropiată starului american, care a fost crescut în religia Martorilor lui Iehova, a povestit cum s-a hotărât Jackson să se convertească la islamism, în timp ce se afla în studioul de înregistrări din vila unui bun prieten, pentru a realiza un nou material discografic. Potrivit declaraţiilor aceleiaşi surse apropiate, starul american, care părea “puţin cam deprimat”, a fost convins să facă acest pas de către un producător şi un compozitor care au trecut la islamism în urmă cu câţiva ani.





“Cei doi i-au vorbit despre credinţa lor şi despre cum au devenit nişte persoane mai bune după ce s-au convertit. Fiul lui Michael a susţinut şi el această idee”, a declarat sursa menţionată. “Un imam a venit de la moschee şi Michael a trecut prin «shahada», care este jurământul musulman de credinţă”, a explicat sursa respectivă. (via Mediafax)






Convertirea i-a adus şi schimbarea numelui în Mikaeel care este numele unuia din îngerii lui Allah. Starul a respins numele de Mustafa, care înseamnă “cel ales” dar probabil şi pentru că este foarte des întâlnit…





Ceremonia de convertire a avut la vila sa din Los Angeles.





Na, ce ziceţi de asta? Oare o să-şi lase şi barbă?





PS: Michael a purtat vălul islamic la un momentat în Bahrein (foto).




Niciun comentariu:

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online