miercuri, 4 februarie 2009

Raduleasca nu e proasta ii place sa se prefaca

Mihaela Rădulescu face iar declaraţii incendiare. Intr-un interviu apărut in cel mai recent număr al revistei TVmania, diva mărturiseşte că îl apreciază pe Dani pentru că e un bărbat adevărat, care nu acceptă să fie întreţinut de ea. Mai mult, diva susţine că nu e geloasă şi că e de acord cu prezenţa unei alte femei în interiorul relaţiei pe care o are cu partenerul ei, însă doar “prin perspectivă sexuală”. Cu alte cuvinte, sex în trei.





“Dani e un bărbat în toate privinţele-asta conţine şi orgoliul lui de a plăti totul jumijuma. Iar weekendul nostru (petrecut la Amsterdam, în urmă cu o lună, n.r.) a fost despre libertatea de a ne simţi bine împreună, nu despre shopping”, a declarat Mihaela pentru TVmania.





E interesată sexual şi de femei





Întrebată dacă e dificilă pentru partenerul ei, Mihaela răspunde: “Eu nu mă cert...nu ridic tonul, nu trântesc uşi, nu întorc spatele, nu închid telefoane... cât despre gelozie, prezenţa unei a doua femei într-o relaţie nu mă încântă decât prin perspectiva sexuală”. Oricât de şocantă poate părea această declaraţie, ea nu reprezintă o noutate atunci când vine vorba despre Mihaela Rădulescu. Cu câţiva ani în urmă, ea a mai mărturisit în revista “Tango” că are un apetit deosebit pentru reprezentantele sexului frumos. Chestionată în legătură cu reacţiile ei când a aflat că un bărbat din viaţa ei o înşală, Mihaela a răspuns: “Pe unul l-am părăsit, pe altul l-am iertat, cu alta am vrut să fac dragoste, pentru că era îmbietor de frumoasă”.






Mihaela a descris în TVmania, într-un mod original, modul în care decurge o zi din viaţa de cuplu: “Dimineaţa te trezeşti îmbrăţişat de parcă nimic nu te poate desprinde? Auzi ceasul deşteptător şi te trezeşti zâmbind? Faci sex dimineaţa? Faci micul dejun sau măcar o cafea pentru amândoi? Stai seara acasă şi-l primeşti de parcă a venit de departe, adică cu toată dragostea şi pasiunea care vă hrăneşte?... Ei, dacă măcar o parte din toate astea-ţi sunt presărate într-o zi din viaţă, probabil că trăieşti la fel ca alţi doi oameni care se iubesc...”, a încheiat vedeta de televiziune.





Săgeţi către fostul soţ, Elan Schwartzenberg





Mihaela Rădulescu nu a ratat ocazia şi a aruncat câteva săgeţi către fostul ei soţ, Elan Schwartzenberg, care a declarat recent că vedeta încă îi mai foloseşte cardul bancar. “Am asistat la spectacolul dezmăţului mediatic despre sume şi carduri. Nu sunt nevasta care a trăit vreodată pe spinarea soţului şi câştig binişor din munca mea”, a punctat Mihaela.




Niciun comentariu:

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online