luni, 23 iunie 2008

Ce avem pentru voi astazi...sa vedem. Eu Si Google

Vacanta mare

Vacanta mare 1

Vacanta mare 2

Stiri

Bancurile zilei

12 comentarii:

Anonim spunea...

Salut,
e interesant blog'ul...nu am ce zice, pentru inceput insa, si este o parere personala, template-ul este cam neprimitor. Eu m-am chinuit putin sa citesc. Prea luminos, ceva care sa contrasteze putin... u got bookmarked !!

Anonim spunea...

subscriu la cele spuse de vasile.. un fond mai deschis si culoarea literelor (in unele zone)mai inchisa la culoare ar face textul mult mai lizibil, deci mai usor de urmarit.. in rest iti doresc sapte cifre in counter.. bafta si sanatate tie si celor dragi tie!

Eu Si Google spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Eu Si Google spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Eu Si Google spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Eu Si Google spunea...

Multumesc mult pentru sugestii.
Aspectul inca nu l-am lucrat urmeaza sa lucru si la el.
Ms inca o data si va mai astept.

claudius spunea...

da...nu e rau

Anonim spunea...

super idee inovatoare si de comentat ne pricepem toti ... dar de laudat o idee buna nu se inghesuie nimeni ! mult succes in continuare

Anonim spunea...

ok Este destul de interesant Nu am timp acum dar voi reveni cu comentarii O sapataman excelenta
Pasha

Anonim spunea...

Buna Andreea,blog-ul tau (zic eu)este OK, cu putin efort, ai putea sa le dovedesti (celor mai pretentiosi) ca acesta poate avea si un aspect mai vesel. Ma refer la mai multa culoare, un background care sa te reprezinte, texte colorate, eventual intercalate cu ceva imagini, si stii ce te rog, sa stergi chenarul ala de sus, (sincer...) nu da bine deloc! Foloseste un text cu o fonta mai Bold-uita si vei vedea ca arata altfel; nici data (acolo sus..) nu da bine, daca vrei sa o pui totusi, inspira-te de la kappa.ro, sau youtube.com, ai o sumedenie de variante de unde te poti inspira.
Ce sa-ti spun eu nu am venit aici sa te critic sau sa-ti fac observatii rautacioase, vreau..., daca se poate sa-ti dau ceva sugestii pentru a-ti imbunatati creatia.
Sunt convins ca ai investit destul de mult timp si efort sa realizezi ceva frumos. Este Ok! perseverea si vei avea noi satisfactii.
Multa BAFTA,
Dan Dr.
cameleon@rdsmail.ro

paskony spunea...

sal
intersant
culorile mie imi plac
denota ca esti activa
te safatuiesc sa vizitezi si wwww.fitnessdomiciliu.blogspot.com
ai ce invata
iti doresc numai bine

Anonim spunea...

Buna adreea,

Bine ai venit in lumea blogerilor :)

Sa ai parte de cati mai multi vizitatori iti doresc

O zi frumoasa!

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online