joi, 26 iunie 2008

Vreau Gheataaaaaaaa!!!!



Prin expoziţia sa de sculpturi de gheaţă, un artist încearcă parcă să provoace încălzirea globală. Aceasta a avut loc la Londra, în toiul unei veri care se anunţă fierbinte.

Percy Salatar a creat replici ale celor mai cunoscute clădiri din Londra, printre care şi Big Ben, oficiul poştal din Londra, catedrala Sf Paul şi Sf Mary Axe, cunoscută şi sub numele de clădirea Gherkin. Aşa cum era de aşteptat pentru jumătatea lui iunie, sculpturile au fost întâmpinate de un val de căldură, atunci când au fost expuse în vârful dealului Primrose, în cursul zilei de luni.

Salazar a creat sculpturile pentru a promova cea mai veche bere din China, Harbin, eveniment care s-a desfăşurat în cadrul festivalului de degustare a mâncărurilor, care a fost sponsorizat de producătorii berii. Sculpturile de gheaţă sunt o tradiţie în oraşul chinezesc Harbin, unde are loc anual un festival internaţional de sculpturi de gheaţă, tradiţie ce datează încă din 1963.



Soldatii italieni au de-a face zi de zi cu o japoneza de 77 de ani care 'ii bate zilnic'. Experta in arte martiale, Keiko Wakabayshi, poreclita 'bunica samurai' a fost angajata de armata italiana sa-i antreneze pe militari in lupta corp la corp.
Wakabayshi, care are putin peste 1,50 metri inaltime, este maestru in arte martiale, inclusiv jujitsu, jojitsu, kenjitsu, judo, kendo si karate. In fiecare zi, pensionara 'da de pamant' cu soldatii in salile de antrenament din Livorno. Keiko s-a nascut in Japonia insa acum traieste in nordul Italiei. In fiecare zi le spune elevilor sai sa o priveasca si sa creada ca nimic nu e imposibil.

Dupa ce-i invinge punandu-i la podea, Keiko le spune: 'sa nu credeti niciodata ca e imposibil. Fizicul nu conteaza'. Ofiterii care au angajat-o pe Keiko sunt de parere ca soldatii vor fi ambitionati de faptul ca 'sunt batuti de o femeie in varsta' si ca vor invata rapid tehnicile de lupta. Maestra a expicat ca s-a antrenat foarte multi ani pentru a putea ajunge la acest nivel si crede ca mai poate infrunta 'soldati in putere' timp de multi ani de acum incolo.

6 comentarii:

Anonim spunea...

sunt putin off, insa schimba tema ca este jalnica, daca tot folosesti adsense de acum, eu zic sa-i gasesti un spot mai bun. Succes incontinuare.

Am incercat sa citesc, cu toate asta .. dar n-am putut, pur si simplu ma dor ochii dupa 2 minute de vizualizare.

Anonim spunea...

Andreea cateodata suntem prinsi in cooperativa "munca in zadar" apropo de expozitia de gheata. Intradevar trebuie sa fim mai respectosi cu persoanele in varsta. Cateodata cateva kg in plus nu strica - vezi faza cu porcu. Acum ca era sutienul, chilotii sau alte accesorii scoase din locurile intime nu mai conteaza ....

Anonim spunea...

pe caldura asta ieste un bun subiect

Anonim spunea...

bravo andreea super tine-o tot asa !
Cearly here

Anonim spunea...

Bravo Andreea tine-o tot asa ! Cearly here !

Anonim spunea...

ma dor okii si nu pot sa citesc tot...asa k...schimba tema

bafta in continuare!

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online