luni, 23 iunie 2008

Stirile de astazi!

Un hot de buzunare roman, deghizat in suporter german, a fost prins la Basel


Odata cu eliminarea Romaniei de la EURO 2008 au inceput sa apara si problemele de ordin... penal care nu ne fac deloc cinste in Europa.
Un hot de buzunare roman a fost arestat in Elvetia, la Basel, dupa ce a incercat sa jefuiasca mai multi calatori dintr-un tramvai. Lucrul care a socat autoritatile a fost acela ca romanul era deghizat in suporter german!
Conform cotidianului "Basler Zeitung", hotul avea 45 de ani si purta pe umeri steagul Germaniei, fiind arestat chiar la coborarea din tramvai. Nu este singurul incident de acest fel, politia elvetiana arestand inca 11 romani care jefuiau suporteri in tramvaiul care face legatura intre gara din Zurich si stadionul Letzigrund, unde s-a jucat partida Romania-Italia.


Frauda de 850.000 de lei la Serviciul de Inmatriculari Auto Cluj-Napoca

Potrivit autoritatilor, Serviciul de Inmatriculari Auto din Cluj-Napoca a inregistrat, in ultimele doua luni, pierderi in valoare de 850.000 de lei. Anchetatorii au luat in vizor un agent care incasa taxele de inmatriculare si o angajata a Prefecturii Cluj.
Agentul de inmatriculari venea in fiecare zi la prefectura pentru a depune la casierie sumele incasate la inmatriculari. Angajata prefecturii de la casierie nu ii dadea insa nicio chitanta pentru sumele preluate, banii neajungand astfel niciodata la Trezoreria Statului.
Neregulile au fost descoperite in urma unui control efectuat de prefectul judetului Cluj, care a decis ca banii sa fie imputati celor doi angajati, agentul de la inmatriculari, respectiv casiera.
In luna mai un alt agent de inmatriculari de la Cluj a fost prins in flagrant in timp ce lua mita.
L.B.


O craioveanca in varsta de 22 de ani s-a sinucis, duminica seara, in jurul orei 22.00, impuscandu-se in zona toracelui cu o arma de tir, informeaz Mediafax.
Dispeceratul Inspectoratului de Politie al judetului Dolj a fost anuntat prin apelul r urgenta 112 ca o tanara a fost gasita in stare de inconstienta in locuinta parintilor, din Craiova, avand o plaga impuscata in zona toracelui. La fata locului politistii nu au gasit niciun bilet prin care sa-si justifice, gestul insa se pare ca tanara suferise o deceptie in dragoste.
"Se pare ca fata a folosit o arma de tir care apartinea tatalui ei. O echipa de politisti s-a deplasat la fata locului pentru investigatii”, a declarat subcomisarul Stanca Giuca, purtatorul de cuvant al IPJ Dolj.
Un echipaj SMURD alertat de rudele tinerei a ajuns la locul faptei, insa cadrele medicale nu au mai putu face nimic pentru a-i salva viata, aceasta fiind in stop cardiorespirator.


Smen de un milion de euro pe carca unui mort

Folosindu-se de firme-fantoma, acte false si de identitatea unui mort, patru timisoreni au escrocat circa 20 de societati comerciale cu peste un milion de euro. Pentru a impresiona si a le câstiga încrederea partenerilor, teparii îi duceau în restaurante de lux, pozând în oameni de afaceri potenti, pentru care banul nu conteaza. Printre altele, escrocii s-au folosit si de identitatea unui individ decedat din 92.
Teparii si-au deschis conturi la mai multe banci, din diferite orase, unde li se trimiteau banii. Pentru a poza în oameni de afaceri cinstiti, lucrau la vedere. Numai ca îsi trimiteau singuri banii, unul altuia, pentru ca totul sa para ca este în regula.
RETETA GARANTATA
Reteta era una relativ simpla. Cei patru achizitionau materiale de contructii platind cu file cec si bilete la ordin fara acoperire bancara. Dupa ce intrau în posesia materialelor, le revindeau rapid, sub pretul pietei, obtinând pe ele bani adevarati, care le umflau conturile. Timisorenii se foloseau de firme fantoma, contracte false si de identitatea unei persoane decedate. În total, au reusit sa câstige de pe urma naivilor în jur de un milion de euro. Creierul afacerii era Gheorghe Draganescu, un cunoscut al Serviciului de Investigare a Fraudelor. De la început, Dra- ganescu si acolitii sai încercau sa îsi impresioneze puternic clientii, viitoarele victime. Acestia erau invitati la masa în cele mai scumpe restaurante, serveau cele mai sofisticate mâncaruri, beau cele mai scumpe sortimente de whisky si cele mai vechi vinuri. Pentru ca potenta financiara sa fie cât mai evidenta, lasau ciubucuri astronomice ospatarilor. Trasi tot timpul la patru ace, teparii de lux se cazau la hotelurile cele mai scumpe si circulau cu o masina de teren ultimul racnet.
ASOCIAT CU... MORTUL
SC Asnat SRL se numea societatea condusa de Gheorghe Draganescu, în care acesta era asociat cu alte doua persoane: Alin Savu si Mariana Toma, sotia lui Dra- ganescu. Profilul firmei, afacerile cu materiale de constructii, era unul de succes, foarte profitabil, tinând cont de ritmul în care se construieste acum în România. Dupa ce si-au creat câteva legaturi de afaceri cu diferite societati din Timisoara, dar si din alte orase din tara, Draganescu si oamenii sai s-au apucat de dat tepe. Pozând în potenti oameni de afaceri, au câstigat încrederea partenerilor de afaceri. Acestia nici nu visau ce urmeaza sa li se întâmple. Intr-un tarziu, prins cu mâta-n sac, Draganescu a admis ca are ceva probleme, dar a sustinut ca a fost tras pe sfoara de un anume Constantin Tanase, cu care se asociase, între timp. Anchetatorii au facut verificari asupra personajului si au aflat ca, de fapt, Constantin Tanase este un personaj… fictiv. Adevaratul Tanase era decedat din1992. Potrivit anchetatorilor, identitatea Tanase a fost cumpa rata de Draganescu cu 20.000 de euro de la un alt tepar si atribuita unui acolit de-al sau, pe nume Constantin Gospodin.




Carol Parc Hotel din Bucuresti a dus Romania in topul celor mai fierbinti destinatii turistice din lume.
Topul Hot List 2008, intocmit de prestigioasa revista Conde Nast Travelercare, include 136 de hoteluri, 105 restaurante, 28 de cluburi de noapte si 76 de spa-uri. Design-ul constructiilor, diversitatea ofertei si calitatea serviciilor sunt principalele elemente in functie de care a fost realizat clasamentul.
Cele mai tari hoteluri din Europa
Persoanele care doresc sa petreaca un sejur de neuitat in Austria au de ales intre hotelurile Schloss Velden (Velden) si Ring (Viena), persoanele care doresc sa petreaca un sejur de neuitat in Belgia au de ales intre hotelurile Matelote (Antwerp) si Dominican (Bruxelles), iar persoanele care doresc sa petreaca un sejur de neuitat in Anglia au de ales intre hotelurile Hotel du Vin (Cambridge), Haymarket (Londra), Luton Hoo Hotel, Golf & Spa (Luton), TerraVina(Southhampton) si Queen Victoria. Cel mai tare hotel din Croatia este Adriana Hvar Marina Hotel & Spa (Hvar), cel mai faimos hotel din Cehia este Icon Hotel (Praga), cel mai cunoscut hotel din Estonia este Hotel Telegraaf (Tallinn). Un celebru hotel din Rusia este Ritz-Carlton (Moscova). Hotelul GLO (Helsinki) este cel mai bun hotel din Finlanda, hotelurile Domaine de Verchant (Castelnau-le-Lez), Hotel Particulier Montmartre (Paris), Le Bellechasse (Paris), L'Auberge Basque (St. P®e-sur-Nivelle) si La Maison du Paradou (Paradou) sunt cele mai bune hoteluri din Franta, iar hotelurile Das Kranzbach (Garmisch-Partenkirchen) si Charles Hotel (MŸnchen) sunt cele mai bune hoteluri din Germania. O vacanta in Grecia se va transforma intr-un vis devenit realitate daca va veti caza in hotelurile Grecotel Amirandes (Creta), Mykonos Grace Hotel (Mykonos), Andronis Luxury Suites (Oia, Santorini) si Mystique (Oia, Santorini), in timp ce o vacanta in Italia se va transforma intr-un vis devenit realitate daca va veti caza in hotelurile Residenza 100 Torri (Ascoli Piceno), Falconara Charming House & Resort (Butera, Sicily), J.K. Place Capri, (Marina Grande, Capri), Il Borgo at Castello Banfi (Montalcino), Villa Laetitia (Roma), Ca' Sagredo Hotel (Venetia) si Palazzo Barbarigo (Venetia). Ungaria se poate mandri cu hotelul Lanchid 19 (Budapesta), Olanda se poate mandri cu hotelul Grand Hotel Amarath Amsterdam (Amsterdam), Elvetia se poate mandri cu hotelul Le Richemond (Geneva), iar Irlanda se poate mandri cu hotelurile Lisloughrey Lodge (Cong, tinutul Mayo), Sol’s Lough Eske Castle (Donegal Town, tinutul Donegal) si Ritz-Carlton Powerscourt (Enniskerry , tinutul Wicklow). Hotelul Quinta da Romaneira (Pedroso) este cel mai cautat hotel din Potugalia, in vreme ce hotelurile Ferrero (Bocairent), Hospes Palacio del Bail’o (Cordoba), Iturregi (Getaria), Claude Marbella (Marbella), L'Avenida Hotel (Port de S—ller, Mallorca), Corral del Rey (Sevilla), si Valdepalacios (Torrico) sunt cele mai cautate hoteluri din Spania.
Cele mai bune hoteluri din Australia si Noua Zeelanda
In cazul in care va veti caza la hotelul Emporium din Brisbane sau la hotelul Qualia din Hamilton Island, o simpla vizita in Australia poate deveni un concediu cu totul si cu totul deosebit. Insa, daca preferati Noua Zeelanda, trebuie sa cunoasteti faptul ca cel mai fierbinte hotel din aceasta tara este Farm at Cape Kidnappers din Hawke's Bay (North Island).
Carol Parc Hotel, mandria turismului romanesc
Carol Parc Hotel, localizat in zona Parcului Carol din Bucuresti, este unicul din tara noastra, care se afla in topul Hot List 2008. Hotelul, unul dintre cele mai tari hoteluri din lume, are 19 camere (printre care un Junior Suite si 3 apartamente), un restaurant Ð Poem, cu bucatarie internationala rafinata, si un Piano Bar.

Niciun comentariu:

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online