vineri, 27 iunie 2008

Ce s-a intamplat de fapt in al doilea razboi mondial?



Citeam ieri pe internet despre al doilea razboi mondial si ma gandeam: De fapt ce stim noi despre al doinlea razboi mondial in afara de generalitatile care se predau la scoala cum ca dupa unii istorici razboiul a inceput la 1 septembrie 1939 odata cu invadarea Poloniei de catre Germania iar dupa altii la 7 iulie 1937 cand China este atacata de Japonia, ca razboiul a provocat 60 de milioane de victime , aproximativ 3 % din populatia globala din acea vreme, ca razboiul a provocat daune ce se ridicau la 1000 miliarde de dolari (dolarul la valoarea din 1945) fara costurile refacerii tarilor dupa razboi.Toate acestea se predau la scoala, dar de fapt noi stim foarte
putine despre cum era in al doilea razboi, despre bunicii nostrii care au luptat pentru eliberarea teritorilor romanesti, despre cei care au stat in prima linie, despre ce au simtit ei cand omorau un inamic, despre ce simteau cand un camarad de al lor era capturat torturat sau pur si simplu era spulberat de un obuz trimis la intamplare.

Desi am citit majoritatea cartilor lui Sven Hassel care incearca sa redea imaginea razboiului vazuta prin ochii unui veteran, cu cat citesti mai mult cu atat iti dai seama ca de fapt razboiul nu e ce credem noi, ca e o mare prostie si aproape de fiecare data este pornit de oameni mai prosti ca noi care ne antreneaza in razboi.
Dar de fapt unde am vrut sa ajung?


Citeam ieri pe internet si am vazut ca o gramada de oameni au murit sub rasismul lui Hitler (cu rasa lui ariana superioara cu tot) , dar ce mi-a atras atentia au fost experimentele unitatii 731 care era o unitate sub acoperire de cercetare si dezvoltare pentru arme chimice in cadrul Armatei Imperiale Japoneze (in timpul razboiului chino-japonez si cel de al doilea razboi mondial)
Nu va spun mai multe despre aceasta unitate daca vreti sa aflati mai bine cautati pe internet ca o sa gasiti.Ceea ce vreau sa va arat este ce experimente efectuau pe oameni:



Vivisecţiile:
# Prizonierii au fost victimele vivisecţiilor efectuate fără anestezie.
# Vivisecţiile au fost efectuate asupra unor prizonieri infectaţi cu diferite boli. Cercetătorii au efectuat operaţii asupra prizonierilor, îndepărtându-le diferite organe pentru studiul bolilor. Aceste operaţii erau efectuate asupra victimelor aflate încă în viaţă, deoarece se credea că procesul de descompunere ar fi afectat rezultatele „cercetărilor”. Prizonierii supuşi vivisecţiilor erau persoane adulte, tineri sau sugari.
# Au fost efectuate vivisecţii asupra femeilor însărcinate, cărora li s-au extras fetuşii.
# Unui număr de prizonieri li s-au amputat membrelele pentru studierea pierderii de sânge.
# Uneori, membrele amputate dintr-o parte a corpului au fost ataşate pe partea opusă a corpului.
# În alte cazuri, membrele prizonierilor au fost îngheţate şi amputate, în vreme ce altora, după îngheţare, li s-au dezgheţat respectivele membre pentru studierea efectelor cangrenelor netratate şi a procesului de putrezire.
# Mai multor prizonieri li s-a eliminat stomacul, iar esofagul le-a fost ataşat chirurgical direct la intestine.
# S-au efectuat experimente de îndepărtare a unor porţiuni din creier, plămâni, ficat, etc asupra mai multor prizonieri.
În anul 2007, doctorul Ken Yuasa a mărturisit în ziarul Japan Times că „Mi-a fost frică în timpul primei mele vivisecţie, dar în cazul celei de-a doua mi-a fost mult mai uşor. Începând cu a treia oară eram dispus să o fac”. El a apreciat că cel puţin 1.000 de persoane, inculusiv chirurgi, au fost implicaţi în vivisecţii în cadrul lagărelor din China continentală.

13 comentarii:

doru.dascalu spunea...

Fata draga, vreau sa te gandesti la ceva. Si anume ca fiecare om este un unicat.Cretinii care traiau acum 50-60 de ani nu stiau asta. Exista cretini de acestia si in ziua de azi.Tinand cont de acest fapt ca omul este un unicat, logic ca orice agresiune asupra lui are un alt efect pentru fiecare om in parte.Deci un om rezista la frig mai mult ca altul, sau sangereaza mai mult ca altul, sau se imbolnaveste mai usor ca altul. Deci a face experiente pe oameni este un cretinism total. Pe cei care au facut asa ceva eu as avea o singura pedeapsa. I-as face o operatie pe creier sa nu mai simta gustul si mirosul si l-as castra. Si un individ de acesta care nu mai face sex, nu mai gusta bucatele si nu mai miroase florile nu va mai face rau unei fiinte umane in veacul vecilor si nici ceilalti ramasi. Atat timp cat animalul din om predomina mental pe majoritatea oamenilor, vei vedea si tu cat de curand atrocitati de acestea, caci dupa evenimentele care se intampla in lume, al treilea razboi mondial nu este departe. Pana in 2050 toate statele trebuiesc unite sub o singura comanda. Si vor fi unite ca vor ori ca nu vor.Acesta este viitorul in care tu vei trai mai mult ca mine.Asta este.Sa fii iubita si bafta cu blogul.Sa nu pui comentariul meu pe blog. Citeste-l numai tu si o sa-ti mai dau sfaturi. Adresa mea de mail este dorudascalu@gmail.com.

Anonim spunea...

Intamplator sau nu am citit si m-am documentat f mult despre acest subiect...Nu crede intotdeauna ce spun invingatorii!Istoria este scrisa intotdeauna ed invingatori si punctul de vedere al invinsilor nu e luat in seama niciodata.Cat despre experimente si atrocitati nu numai germanii au facut dar fiindca ei au fost invinsi a trebuit ca sa fie etichetati din rai in diabolici si asa au iesit la iveala aceste experimente.

Anonim spunea...

Andreea, cu articolul de azi ai intrat pe un teren extrem de alunecos. Pentru cultura ta generala, vezi ca exista si un curent al istoricilor revizionisti (cei care contesta crimele facute de puterile Axei), cu multe site-uri, articole si carti publicate. Daca tot te-ai intrebat ce s-a intamplat de fapt, incearca sa te documentezi tinand cont de principiul "istoria e scrisa de invingatori". Daca germanii si japonezii ar fi castigat razboiul, poti fi sigura ca acum am fi citit articole despre experimentele pe oameni facute de aliati si rusi. Sunt multe de discutat, daca te intereseaza subiectul am sa iti pun la dispozitie multe materiale documentare.

Eu Si Google spunea...

Multumesc de informatii.
Va mai astept cu comentarii.

Anonim spunea...

Cine a facut primul comentariu are perfecta dreptate. Nu tot ce se spune si circula sub forme de povesti si propaganda e si adevarat. In acelasi tip de minciuni se incadreaza si inventiile ca s-a facut din evrei sapun sau abajururi din piele de om. S-a dovedit stiintific ca nu este posibil sa faci sapun din carne de om, mai ales din indivizi subnutriti. De asemenea nu exista dovezi ca ar fi existat undeva vreun produs facut din oameni.

Ptr informatii suplimentare cititi: Raportul Leuchter si "Introducere in gandirea revizionista" de Ernst Zundel.

Eu Si Google spunea...

Interesant sa stii.Mai ales faza cu sapunul cum ca se facea din evrei sapun.Eu am fost la lagarul din Auschwitz -Polonia si am vazut camera unde erau gazati,incinerati ; unde erau spanzurati , incinerati , cazati etc. Iar acum ma gandesc ca daca faci sapun din oameni iti trebuie ceva cazan ceva proiectii pe acolo ,eu totusi nu am vazut asa ceva.
Posibil ca locuitorii din zona sa fi spus asa ceva (ma gandesc eu) deoarece acolo ni sa spus ca in oras era un miros ingrozitor venit de la camera unde ii incinera poate deaceea a iesit zvonul ca se facea sapun.Chiar nu stiu daca e adevarata faza .Am sa mai caut pe net sa citesc dar daca e cineva care are ceva argumente il rog sa lase comentariu.
Multumesc

Anonim spunea...

Este foarte interesant sa citesti ce scriu tot felul de prosti infantili despre al 2-lea razboi mondial. Nu cred ca au vazut vreun impuscat vreodata.Dar au "opinii".
Eu am rude care au fost torturate si ucise in lagarele germane.

Unknown spunea...

Chestia cu sapunul 8x4 e doar partea nevazuta a experimentelor pe evrei. Holocaustul este o realitate si o mare pata in istoria omenirii. In ziua de azi, foarte putini isi mai aduc aminte de istorie si mai putini trag concluzii din lectiile de istorie.
Dupa parerea mea, istoria este singura stiinta a minciunii, scrisa de mincinosi, plina de neadevaruri. O spun ca si cunoscator si tradator al istoriei. In scoala m-a pasionat istoria foarte tare, dar cand am realizat cat de mincinoasa este, m-am scarbit ca de o curva!
Lucrurile bune din istorie sunt doar experientele relatate fara a fi judecate.

Anonim spunea...

Pentru anonimul cu rude 'torturate si ucise": ceva dovezi concrete aveti? Sau faceti doar afirmatii de dragul despagubirilor nejustificate incasate? Roger Garaudy v-a dat un nume bun: "negustori de ciolane imaginare si schelete fictive"; si presupun ca distinsul profesor a vazut ceva "impuscati" la viata lui. Din aceeasi categorie il regasim si pe profesorul universitar Norman Finkelstein (evreu printre altele), cu celebra - de acum - sa carte "Industria holocau$tului".

Pentru Andreea: unul din cele mai bune documentare despre Auschwitz il gasesti pe net, se numeste "Judea declares war on Germany" ( http://www.honestmediatoday.com/JDW.wmv) si este facut de Fredrick Toben; subtitrarea la film ti-o pot trimite eu oricand pe e-mail.

Eu Si Google spunea...

Rudolf daca ai putea sa trimiti subtitrarea pe legenda.46@gmail.com o sa iti fiu foarte recunoscatoare
Multumesc de informatii.

Anonim spunea...

Pentru Rudolf: Vrei dovezi? Si ce fel de dovezi anume? Sa le caut oasele in groapa comuna? Sau te-ai multumi cu fotografii?
Stimabile, cred ca esti pui de securist informator sau nepotel de legionari "patrioti". In orice caz sunt sigur ca nu ti-a fost ucis nimeni niciodata. Iar daca ai vreo ruda de partea celor pe care ii aperi, atunci chiar este pacat ca nu ti-a fost ucis nimeni niciodata..

Anonim spunea...

Pentru anonim: a raspunde cu intrebare la intrebare e tipic unei anumite etnii ...
Oricum in dreptul penal international (si in cel local) ramane in sarcina acuzatorului sa faca proba acuzatiilor aduse. Concluzie: puteti propune orice dovezi aveti, dar sa fie ceva concret (nume, date, imprejurari, etc.). Varianta cu "sa le caut oasele in gropile comune" demonstreaza logic ca nu stiti de fapt ce s-a intamplat cu rudele dvs., cu exceptia faptului ca eventual au disparut dintr-o anumita localitate la o anumita data => expresia "torturate si ucise" este o pura speculatie (daca inca nu ati identificat cadavrele nu puteti cunoaste cauza mortii si implicit nici faptul ca victimele au fost supuse torturii - asta este un principiu elementar pe care il invata orice legist si criminalist in primii ani de studiu).
Cat despre rudele mele, n-au fost ucise, insa au avut "grija" coreligionarii dvs. de ele cateva zeci bune de ani in locatii "selecte" ca Jilava, Gherla, Canal ...
O "grija" de care n-o sa uitam nicidata, dar o sa facem tot posibilul sa nu ramana nerasplatita.

doru.dascalu spunea...

Stau si ma minunez cum unii incearca sa demonstreze cine e mai vinovat decat celalat in cazul unui conflict.Dupa parerea mea vinovatii principali sunt manipulatorii maselor de "vite" adica oameni si vinovatii cei mai principali sunt cei care au o arma in mana si in loc sa le traga un glont in cap celor care le indica tintele, se apuca sa traga in alte fiinte umane.Pana la urma este democratie si comanda poporul, sau este o dictatura mai mare decat comunismul sau fascismul la un loc.Metodele de tortura sunt aceleasi de mult timp si pentru toti.Exemplu cel mai elocvent, ancheta facuta de americani in propriile lagare de detentie. Cu ce credeti ca sunt mai deosebite lagarele fasciste decat cel de la Guantanamo? Inainte de a emana (sic) judecati de valoare vezi la ce nivel de constiinta te afli ca fiinta superioara, cum ne credem, sau se cred unii.Obsevati ca pana si democratia asta este o mare abureala fara logica. Pai eu daca sunt membru si simpatizant a unei formatiuni politice, de ce trebuie ca optiunea mea de vot sa fie secreta?! Daca sunt vita si votul meu poate fi cumparat, inseamna ca imi merit soarta.Dar credeti ca daca in legea electorala nu s-ar accepta intr-un parlament, decat candidati cu statut social real, studii in domeniu social si politic acea societate ar avea o situatie mai proasta ca majoritatea tarilor acum?! Aici includ si Romania.Si aveti grija sa nu incercati sa-mi exemplificati ceva, pentru ca pe 21 decembrie 1989 la Intercontinental, noi cei cativa care demonstram acolo. ne rugam cu lacrimi in ochi de oamenii care treceau sau ne priveau, sa vina langa noi in mijlocul strazii, sa fim cat mai multi, (unde-s multi puterea creste) dar cativa aveau acel curaj de fiinta umana.Vitele plecau.De aceia am fost batuti si impuscati ca am fost prea putini oameni si Ceausescu avea mult mai multi caini de paza. Ca ranit in revolutie, incepe sa ma prinda scarba de aceasta "democratie de curte" unde orice cretin marginalizat de comunisti pentru ca era prea prost sa conduca ceva, au ajuns sa conduca in multe domenii. Asa ca atat timp cat printre oameni vor fi multe vite, vor fi razboaie si conflicte.Inainte de a cantari unele fapte, construiesteti o balanta buna, adica invata si culturalizeaza-te intens ca sa poti analiza obiectiv orice problema si daca "greutatea" ei te depaseste, nu o cantari, ca nu ies decat vorbe goale si treci la nivel de vita. Sa fiti iubiti si cerebrali!

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online