vineri, 27 iunie 2008

Persecutii.Experimente


Am vazut ca in comentariile de la articolul in care descriam experimentele facute de catre japonezi pe prizonierii de razboi ati amintit si de Holocaust si despre Hitler.
Si Hitler la randul lui a fost un mare idiot care a dorit eliminarea evreilor din societatea civila.Astfel au luat fiinta lagarele de exterminare in care detinutii erau folositi ca sclavi pana mureau de extenuare sau de ceva boala.
Evreii si romii erau transportati cu trenurile de marfa catre lagare, multi dintre ei mureau inainte sa ajunga la destinatie ,iar cei care supravietuiau erau gazati si ucisi.Numarul celor ucisi se ridica la 6 milioane
Iar acum sa ma leg de articolul anterior caci cred ca aceste informatii le cunoasteti deja, iar daca nu le cunoasteti sunt sigura ca o sa le cautati pe google.
Nici Hitler nu s-a lasat mai prejos de japonezi si el la randul lui a facut numeroase experimente pe oameni.Medici germani au efectuat astfel de experimente in lagarele de concentrare de la Auschwitz, Dachau, Buchenwald, Ravensbrück, Sachsenhausen si Natzweiler.

Cel mai celebru dintre acesti medici a fost dr. Josef Mengele, care a lucrat la Auschwitz. Printre experimentele sale se numarau punerea subiectilor in camere cu presiune, testarea de medicamente pe ei, inghetarea lor, tentative de schimbare a culorii ochilor prin injectarea de chimicale in ochii copiilor, diverse amputari si alte operaţii brutale. Activitatea sa nu va fi niciodată cunoscută integral, deoarece majoritatea documentelor expediate de Mengele medicului Otmar von Verschuer la Institutul “Kaiser Wilhelm” (“Imparatul Wilhelm”) au fost distruse de acesta din urma. După terminarea experimentelor coordonate de Mengele, subiectii supravietuitori erau aproape întotdeauna ucisi si necropsiati.
Se pare ca lui Mengele ii placea sa lucreze cu copiii romi. Le dadea dulciuri si jucarii si ii ducea personal la camera de gazare. Ei i se adresau cu „nenea Mengele“ ("Onkel Mengele").
Vera Alexander a fost o detinuta evreica la Auschwitz si a avut grija de peste 50 de perechi de gemeni romi:
" Imi amintesc in mod deosebit o pereche de gemeni: Guido şi Ina, care aveau cam patru ani. Intr-o zi, Mengele i-a luat. Cand s-au întors, erau într-o stare groaznica: fusesera cusuti unul de altul, spate în spate, ca niste gemeni siamezi. Ranile le erau infectate si din ele curgea puroi. Tipau zi si noapte. Apoi parintii lor - imi amintesc ca pe mama o chema Stella - au reusit să faca rost de morfina si si-au omorat copiii ca sa le curme suferinta. "



„Am să vă leg mâinile de coarnele plugului şi-am să vă las doar ochii, să aveţi cu ce plânge”.
(Generalul rus Kutuzov)

4 comentarii:

Unknown spunea...

Ai lăsat o impresie bună. Cred că îţi place istoria. Încearcă ceva mai vesel de la începutul istoriei (despre daci sau romani) Succes !

Anonim spunea...

id-uri de mess de la www.e-util.net online2design sau fllo_andrei01 Suntem doi care suntem administratori la blogu asta

Anonim spunea...

E dragutz si interesant blogul ,o sa-l mai vizitez....felicitari! Poate facem un schimb de link-uri. www.costycosty.webs.com

Anonim spunea...

Este interesant.Dar prea cruda realitatea.

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online