luni, 23 iunie 2008

Poze luat de pe haifaiv (hi5)

Uitandu`ma pe hi5 si pe alte site`uri care i-au poze de pe hi5 mi-a dat mult de gandit.Cum se pot poza unii oameni in unele pozitii si mai ales sa le mai si posteze pe profil ca sa vada si altii.In cele ce urmeaza ne vom uita impreuna la niste fotografii pe care le vom comenta.
Astept si comenturi si de la voi poate citindu-le ma mai amuzez putin:)
Sa vedem:

Acest specimen de fata cred ca este foarte constipata sau nu o scapa la baie de bea pe veceu.Frumoasa poza de postat pe hi5.Dai `nainte cu tupeu sa vada lumea ce ploada a facut mama ta


Aceasta capra neidentificata a scapat de sub control in timpul unor teste pe animale.Animalul a evadat si este foarte periculos.Daca vedeti capra cu pricina va rog sa ne anuntati f. repede.Este un animal periculos caruia ii place sa se tarasca pe covor.


Ce faci fato?stergi parchetul? Vezi ca este mop in baie nu te mai chinui de una singura ca nu ai spor.



Aoleuuuu unde si-a facut cucoana poza in baie.Cine ti-a facut poza ? mami? Baga suncile sub apa ca dau naspa in imagine!



Poza asta nu stiu cat e de adevarata daca persoana in cauza si-a postat aceasta poza...dar grav este faptul ca EXISTA :)



Am primit informatii prin satelit ca pe tarmul Marii Negre se afla o balena esuata.Ne adresam locuitorilor si turistilor care sunt in preajma:Sa nu va apropiati de balena ca e naravasha! In cazul nerespectarii distantei de 100 de metri fata de balena NU SUNTEM responsabili de viata dumneavoastra
Atentie!!! Balena scuipa foc!


Nu ma pot abtine sa nu fac ceva cu gura...asa ca mi-am lipit banda.
Bravoooooo fetitzo ... in timp poate iti pui si o centura de castitate.Succes!



Dudui-o ce stai ase` ma ? Ce te doare ...la midic ai fo`?Vez ca ti-a cazut janta
PS:Indreapta-ti bombeul ca sta naspa nust cum ti`l poti face asa



Cerem ajutor autoritatilor pentru a salva o saraca fata care s-a urcat pe masa si a ramas intepenita ca o scoaba.NU SE MAI POATE MISCA.Va rugam frumos sa o salvati.
Semnat , Groparul Sef.


Faina poza de profil.
Eu nu mai comentez va las pe voi.


Daca ti-a placut lasa coment si maine caut alte poze si mai postez.Mersi

12 comentarii:

rusi spunea...

nebune mai pot fi unele fete/femei...au nevoie de ajutor...psihic...consolidare pt unele defecte...dorinta de a iesi in evidenta!!!

Anonim spunea...

La astea li se potriveste o melodie de la Pink ...nu spun care le las pe ele sa ghiceasca ...cum sa fim noi femeile apreciate .

Anonim spunea...

legat de blonda aia vorbareata:
Stiti care e ultima centura de castitate? E botnita. Poate nu i-ar strica una care sa inchida mai bine, poate chiar si cu o cheie.

Vad ca multe capre mai sunt pe lumea asta. Cele bipede involueaza la patrupede... dupa cum se pot vedea in poze.

Bravo, Andreea! Mai amuza-ne cu poze de astfel de specimene. Sunt sigur ca e plin hi5-ul de ele

Anonim spunea...

apropo... stiati ca exista deja un site care se ocupa cu pozele de hai cinci? www.piztipoanca.org si www.cocalari.com(parca)

Anonim spunea...

Apropo... stiai ca deja exista un site care se ocupa de aceste... bovine?

Anonim spunea...

mishto poze...una lustruieste parchetul cu silicoane...o pufoasa vrea carnaciori :D

Anonim spunea...

"Astept si comenturi si de la voi poate citindu-le ma mai amuzez putin:)"

Blogul este bun, insa ar trebui sa scrii corect in limba rom^na. Fraza de mai sus ar fi trebuit sa arate cam asa: "Astept sa scrieti comentariile voastre, care poate ca o sa ma amuze putin." Nu exista in limba rom^na cuvintele "comenturi" si nici "amuzeze".

Anonim spunea...

merci

Anonim spunea...

Am mai vazut poze cu pustoaice din astea de 13-14 ani necoapte si tampe dar pe astea nu:))Uita-te pe site-ul ala recomandat mai sus de chrome. eu am ras cu lacrimi:)dragutz blogul tau:)

Anonim spunea...

ce proasta esti fai fat-o esti o ratata
esti faina uneori

Anonim spunea...

unele au nevoie sa faca un control la cap!
sincer!
nu te supi?nu?

Anonim spunea...

Spuneti-mi si mie cum pot lua poze de pe hi5 pls (buican_florin@yahoo.com). Sunt programe ? Multumesc anticipat :D

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online