joi, 6 noiembrie 2008

Amenzile scot Regia din mizerie


Studenţii cazaţi în complexul Regie plătesc cel puţin 50 de lei dacă sunt surprinşi aruncând gunoiul pe fereastră. Deşi în ultima vreme studenţii fac mai puţină mizerie în cămine, va mai trece mult timp până vor atinge nivelul de civilizaţie al colegilor din Vest.
(+) Click pentru a mări
După ce administraţia a plantat copaci, a sădit iarba şi a schimbat gardurile, complexul studentesc Regie arată mai bine decât în anii trecuţi. Foto: lucian muntean1 /5Imaginea anterioara
Se spune că nu eşti student dacă nu stai în cămin şi că vieţuirea laolaltă în camerele de 2/2 te maturizează. Viaţa de cămin trezeşte mai târziu nostalgii, mulţi asociind-o unei perioade lipsite de griji.

Pentru unii însă, căminul a fost una dintre cele mai neplăcute experienţe. Mizeria, gălăgia, lipsa de respect faţă de vecinii din complexul studenţesc Regie au lăsat un gust amar multora dintre sudenţii care au trecut pe acolo. „Toţi anii studenţiei mi i-am petrecut în camerele infecte din Regie.

Pentru mine, cea mai mare problemă era mizeria de la baie”, a spus Mihai Horga, fost student în cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti (UPB).

Până anul trecut a locuit în căminele din Regie şi îşi aminteşte cu oroare de convieţuirea cu rozătoarele şi de faptul că nu mai ştia unde să îşi ascundă mâncarea pentru ca dimineaţa să nu o găsească plină de gândaci.

În plus, locuind în P16, trebuia să suporte muzica dată la maximum la cluburile din apropiere, dar şi pe cea venită din camerele studenţilor petrecăreţi.

Nu se mai aruncă gunoiul pe geam

Cei care au rămas însă în cămine spun că lucrurile merg din ce în ce mai bine. Până anul trecut, studenţii nu se sinchiseau să-şi ducă gunoiul la ghena din capătul holului. Le era mai la îndemână să îl arunce în capul trecătorilor. Unii aruncau de la etaj chiar televizoare sau monitoare stricate.

În toamna aceasta însă au fost instalate 120 de camere de luat vederi în campus, ceea ce a determinat o scădere a numărului celor care aruncau deşeurile la întâmplare. „Prin măsurile de securizare, am avut în vedere şi aspecte de natură ecologică. Când nu erau instalate camerele de luat vederi, studenţii aruncau gunoaiele pe geam.

Niciun comentariu:

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online