joi, 6 noiembrie 2008

Lili Sandu şi-a rupt o coastă la Dansez pentru tine

Ghinion enorm pentru Lili Sandu! Solista şi-a rupt miercuri o coastă la antrenamentele pentru cel de-al şaselea sezon al emisiunii “Dansez pntru tine”, ce va debuta chiar în această seară la PRO TV. În urma accidentului suferit, medicii i-au interzis acesteia să mai danseze o perioadă, organizatorii show-ului văzându-se nevoiţi să-i găsească vedetei o înlocuitoare în timp record.











Nici nu a debutat încă, şi cel de-al şaselea sezon al show-ului “Dansez pentru tine” a făcut prima victimă. Lili Sandu şi-a rupt, miercuri, o coastă în timpul antrenamentelor pentru prima ediţie a emisiunii de la PRO TV.





Imediat după accident, Lili a fost consultată de mai mulţi medici, care i-au interzis vedetei să mai danseze, recomandându-i un repaus total de câteva săptămâni. Pentru a nu-şi risca sănătatea, vedeta a decis să părăsească deocamdată competiţia, dar va fi alături de partenerul ei, Andrei Ştefan, pentru a-l încuraja pe parcursul concursului.





“Mă doare sufletul pentru tot. Visam să lupt cu graţie şi ambiţie pentru visul lui Andrei, nu aş fi vrut să-l dezamăgesc, nu vreau să-i provoc şi eu suferinţă. Însă acum, nu am de ales. Am fost la 4 medici şi toţi mi-au spus acelaşi lucru: nu am voie să mai dansez. Durerile sunt foarte mari, mă doare tot corpul de fiecare dată când respir, sunt nişte dureri atroce, dar şi aşa aş fi dansat, dacă medicii mi-ar fi dat voie. Din păcate, există riscul să-mi fie fisurat plămânul sau rinichiul dacă fac efort”, a mărturisit Lili, cu ochii în lacrimi. În urma acestui nefericit incident, producătorii show-ului se văd nevoiţi să-i găsească, în timp record, o înlocuitoare care să evolueze alături de Andrei.





La “Dansez pentru tine”, Lili ar fi trebuit să lupte pentru Andrei, un tânăr care visează să aibă o casă. El şi mama lui au stat tot timpul cu hainele în cutii, neavând o locuinţă, însă acest lucru nu l-a împiedicat pe Andrei să fie şef de promoţie. El îşi doreşte să aibă un loc de unde să nu-l mai dea nimeni afară.





Şi ei s-au accidentat!






Anda - necazuri cu rotula, Victor - luxaţie





Pentru că şedinţele de pregătire sunt foarte lungi şi istovitoare, iar dansurile din competiţie dificile, multe dintre vedetele care au concurat la “Dansez pentru tine” de-a lungul timpului au avut probleme. Una dintre ghinioniste a fost cântăreaţa Anda Adam, căreia, la una dintre ediţii, i-a sărit rotula genunchiului stâng, cu două ore înainte de începerea concursului.





Nici iubitul ei, Victor Slav, nu a scăpat nevătămat, el luxându-şi piciorul în timp ce valsa alături de Anda, la Sibiu, în cadrul caravanei “Dansez pentru tine!”






Bogdan, ruptură de ligament





Bogdan Negrea, partenerul de dans al Cristinei Rus, de la ediţia din primăvară a show-ului “Dansez pentru tine”, a suferit şi el o ruptură de ligament în timpul repetiţiilor. În urma controlului medical pe care l-a făcut după accident, Bogdan a primit un verdict destul de dureros, el fiind nevoit să iasă din concurs. La acea vreme, producătorii emisiunii l-au înlocuit pe Bogdan cu Mihai Botezat, un fost concurent.










Niciun comentariu:

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online