joi, 6 noiembrie 2008

O tanara din Popesti a disparut fara urma

Aflând despre arestarea „Clanului Gheorghe” din Călimăneşti, ne-a sunat la redacţie un tânăr din Popeşti, judeţul Vâlcea, care ne-a spus o poveste terifiantă. În prezent, Cristian C. C. lucrează în Bucureşti, şi are o mare durere. În urmă cu doi ani, soţia sa, Cristina M.C., atunci în vârstă de 23 de ani, a plecat în Spania, ajutată de naşa lor de cununie, V.S., din Râmnicu Vâlcea, despre care spune că i-ar fi făcut şi actele necesare (carte de identitate şi paşaport). Femeia a plecat cu o maşină cu număr de Cluj, iar cel care a venit s-o ia s-a recomandat „Mircea”. Cum, în acea vreme, nu se eliminase viza, a rămas stabilit ca tânăra să muncească trei luni, după care să se reîntoarcă la familie. Bărbatul spune că, în trei luni, a primit două telefoane, în care soţia sa i-a spus că face menaj. Cristina a trimis câteva sute de euro, spunând că va veni acasă de sărbători. Un alt aspect: a rămas stabilit că, în Spania, se va întâlni cu sora sa, însă nici măcar nu a luat legătura cu aceasta care, între timp, s-a întors acasă. Cristian ne-a mai spus că, după ceva vreme, văzând că soţia nu se mai întoarce, nu mai dă nici telefon, nici altă veste, a început să se intereseze de ea. Astfel, a aflat că lucrează în Almeira, într-un bar, ca stripteuză.
Încercând să afle mai multe de la naşa sa, căreia îi dăduse şi 500 de euro şi care, între timp, din nu se ştie ce motive, şi-a schimbat numele, aceasta a început să-l ameninţe şi pe el, şi pe mama Cristinei.
Nemaştiind ce să facă, mai ales că fetiţa întreba mereu de mama ei, în ziua de 30 martie 2007, Cristian a făcut sesizare de dispariţie la Postul de Poliţie din Popeşti. Era chiar ziua lor de naştere! După ceva vreme, chiar înainte de Paşti, acel Mircea l-a sunat, spunându-i să dovedească cu acte (paşaport) că el a luat-o pe Cristina. Din relatarea soţului reiese că a primit, atât el, cât şi socrul său, mai multe telefoane şi mesaje de ameninţare. Aşa stând lucrurile, omul s-a dus la Inspectoratul Judeţean de Poliţie, unde a depus plângere. Însă răspunsul a fost că nu se îndeplinesc condiţiile pentru persoană dispărută. Tânărul este disperat. Are o fetiţă de şapte ani, care plânge de dorul mamei sale. El nu ştie dacă mai are o soţie în viaţă... Iar despre naşa lor de cununie, cea care a „năşit” plecarea Cristinei în Spania, afirmă că este băgată în multe buclucuri, inclusiv că a luat bani cu camătă de la ţigani, pentru a-şi plăti datoriile la bănci, etc. Noi am făcut investigaţii, şi am aflat mult mai multe lucruri rele despre „naşa”: escrocherii, trafic de carne vie, înşelătorie, etc. Vom reveni cu o anchetă amplă. Şi, poate, astfel, vom descâlci, împreună cu instituţiile abilitate, iţele acestei dispariţii misterioase.

Grigore Doru

Niciun comentariu:

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online