joi, 6 noiembrie 2008

Politia ne informeaza ATENTIE

Şoferii cu permis de până la un an vor reduce viteza cu 20 km

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere au continuat acţiunile pe şoselele vâlcene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Aceştia au desfăşurat în data de 4 noiembrie a.c., două acţiuni pe linie de prevenire a evenimentelor rutiere, au aplicat 97 sancţiuni contravenţionale şi 89 puncte penalizare. Contravenţiile constatate, printre care: nepurtarea centurii de siguranţă (4), oprire (staţionare) neregulamentară (2), depăşirea regimului de viteză (30) au condus la aplicarea sancţiunilor în valoarea totală de 9.357 lei. În activitatea desfăşurată au fost întocmite documentele pentru 43 tamponări, fiind reţinute 5 permise de conducere şi 2 certificate de înmatriculare. Totodată au fost sancţionaţi 3 pietoni şi 2 conducători de mopede. Recomandări pentru conducătorii auto: depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice! Viteza determină creşterea distanţei de frânare necesară opririi autovehiculului în siguranţă! Viteza determină agravarea consecinţelor accidentelor rutiere indiferent de cauză! Nu în ultimul rând, rugăm conducătorii auto începători să evite, pe cât posibil, conducerea autovehiculului în condiţii de drum alunecos, pe timp de noapte sau pe distanţe mari, dată fiind experienţa redusă şi riscul implicării în evenimente rutiere nedorite. De asemenea, le reamintim că, dacă au mai puţin de un an de practică, viteza maximă admisă în afara localităţilor este cu 20 km/h mai mică.

A ajuns la Spitalul
de Urgenţă Bucureşti, după ce s-a răsturnat
cu excavatorul într-o râpă

La data 4 noiembrie a.c., ora 17.00, Constantin B., de 43 ani, din comuna Drăgoeşti, judeţul Vâlcea, a condus un excavator neînmatriculat, în comuna Stoileşti, judeţul Vâlcea şi, într-o curbă la dreapta, din neatenţie, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat într-o râpă cu adâncimea de aproximativ 10 m. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a lui Constantin B., acesta fiind transportat la Spitalul Judeţean Vâlcea, unde i s-a stabilit diagnosticul: „Fractură mandibulă, fractură piramidă nazală”, fiind transferat ulterior la Spitalul de Urgenţă din Bucureşti. Totodată, acestuia i-au fost recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

O fetiţă de patru ani din Muereasca, furată de bunicii bulgari

În data de 4 noiembrie a.c., ora 13.20, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Muereasca au fost sesizaţi prin Apelul de Urgenţă 112 de către Petre S., din comuna Muereasca, judeţul Vâlcea, despre faptul că nepoata sa, S. R., de 4 ani, a fost luată de la domiciliul său de către bunicii din partea tatălui, care sunt cetăţeni bulgari, aceştia plecând ulterior cu fetiţa într-o direcţie necunoscută.Din primele verificări s-a stabilit că mama minorei, Elena S., a avut o relaţie de concubinaj cu un cetăţean bulgar, relaţie în urma căreia a rezultat S. R. şi, datorită neînţelegerilor apărute între cei doi, fetiţa a rămas în grija bunicii din partea mamei, Viena S. În data de 4 noiembrie a.c., bunicii paterni ai fetiţei au venit în comuna Muereasca şi, sub pretextul că vor să-i cumpere ceva pentru că se apropia ziua ei, au plecat împreună cu aceasta spre municipiul Rm. Vâlcea cu un autoturism marca Lancia înmatriculat în Bulgaria. În continuare se efectuează verificări pentru stabilirea cauzelor şi condiţiilor în care minora a fost luată de la domiciliul bunicilor săi. S-a dispus de asemenea punerea în urmărire generală a minorei şi a fost instituit consemnul la toate punctele de trecere a frontierei de stat a României prin Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră. În prezent, pe rolul instanţei Judecătoriei Rm. Vâlcea există un proces cu privire la custodia minorei.

Niciun comentariu:

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online