joi, 6 noiembrie 2008

Prognoza meteo pentru sfarsitul de an si inceputul de 2009


NOIEMBRIE. Temperaturile medii lunare vor fi apropiate de valorile normale, exceptând regiunile vestice, unde pot fi mai mici decât mediile multianuale. Cele mai mari valori de temperatura vor depăşi 20°C în primele zile ale lunii. În zonele nordice şi centrale în intervalele reci, temperaturile minime pot coborî sub -5°C, favorizând producerea brumei şi a îngheţului la sol. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general normale, iar în nord-vest şi est vor prezenta tendinţa de excedent. Temporar precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare în partea a doua a lunii. În zonele joase se va semnala frecvent ceaţă.

DECEMBRIE. Regimul termic mediu va fi apropiat de limitele normale în cea mai mare parte a ţării. În intervalele calde din cursul lunii, temperaturile maxime pot depăşi 10°C în sud. În nopţile cele mai reci, temperaturile minime pot coborî sub valoarea de -15°C în depresiunile din nordul şi centrul ţării. Cantităţile de precipitaţii vor prezenta tendinţa spre excedent în vestul, centrul şi nordul ţării, iar în rest vor fi în general normale. Se va produce polei, iar în nopţile reci va fi ceaţă cu depunere de chiciură.

IANUARIE. Temperaturile medii lunare pot depăşi valorile normale în cea mai mare parte a ţării. În zilele cele mai calde, temperaturile maxime vor fi mai mari de 10°C în sudul ţării. În nopţile cele mai reci, temperaturile minime pot coborî sub –20°C, în depresiunile din nordul şi centrul ţării. Cantităţile de precipitaţii vor avea tendinţa spre excedent în vestul, centrul şi nordul ţării şi în rest vor fi în general normale. Temporar ninsorile vor fi asociate cu intensificări ale vântului. Vor fi condiţii de ceaţă cu depunere de chiciură, iar în intervalele mai calde se va produce polei.

Niciun comentariu:

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online