joi, 6 noiembrie 2008

Candidaţii PD-L intra în forta pe Internet


Dacă până acum PNL şi PSD invadaseră Internetul cu blogurile liderilor săi şi site-urile de campanie, şi cel de-al treilea mare partid al ţării, Partidul Democrat-Liberal, a intrat în forţă în comunicarea online în ultimele câteva zile. Patru dintre cei mai importanţi oameni ai partidului şi totodată candidaţi ai PD-L în Capitală - Silviu Prigoană, Vasile Blaga, Ioan Talpeş şi Toader Paleologu - şi-au creat site-uri pe Internet, iar ultimul chiar şi un blog prin intermediul căruia să ţină legătura cu cetăţenii. Cu câteva zile mai înainte, candidatul partidului la funcţia de prim-ministru, Theodor Stolojan, îşi lansase la rândul său site-ul de campanie - "Premier 100%".

Blaga şi Talpeş, accent pe experienţă

Vasile Blaga, fost ministru de interne cu imagine de om ferm, pune accent tocmai pe această calitate a sa, combinată cu experienţa pe care a acumulat-o la conducerea diverselor instituţii ale statului. "Experienţa mea în slujba ta" şi "Străzi mai sigure. Venituri mai mari. Transport public performant" sunt principalele sloganuri ale vicepreşedintelui PD-L.
Nici Ioan Talpeş, fost şef al spionajului românesc, nu ratează ocazia de a miza şi el pe experienţa sa şi chiar pe o doză de naţionalism anti-minoritar, caracteristică tuturor celor care au lucrat în serviciile secrete.

Prigoană - spectaculos, Paleologu - diplomat

"Nu e important câţi bani ai... nu mă interesează statutul de cel mai bogat din cimitir", spune Silviu Prigoană în stilul care l-a consacrat.
"O educaţie bună, foarte bună, cei 7 ani de acasă în principal, restul nu contează", carieră - "fulminantă în media şi protecţia mediului" -, recunoaştere - "internaţională" ... realizări - "cei trei copii" - sunt în opinia sa lucrurile care-l caracterizează.
Prosperul om de afaceri şi-a prezentat şi obiectivele pe care vrea să le realizeze în Parlament: normalitate, legi corecte, eficienţă şi un Parlament cu o singură Cameră.
Tânărul Toader Paleologu, fost ambasador, are drept deviză a blogului său "Naţiune, fii deşteaptă!" şi asigură că va rămâne un diplomat atât în Parlament, cât şi în Guvern.

Niciun comentariu:

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online