joi, 6 noiembrie 2008

Andreea Raicu fericita dupa o noapte amoroasa cu Tudor Vasil

"O seara cum de mult timp nu am mai avut"





Vedeta a notat in jurnalul ei virtual cateva randuri din care reiese foarte clar ca si-a regasit, in sfarsit, linistea dupa despartirea de Tudor Chirila. Aceasta declaratie vine la foarte scurt timp dupa ce Andreea a dormit la fostul ei iubit, informatie dezvaluita in exclusivitate de CANCAN.


"Lumanarile ard incet. Muzica se aude in surdina. Totul e intr-o ordine perfecta. Liniste. Peste tot. O senzatie incredibila. Mi-era dor sa simt asta. Rar gasesti linistea care te lasa sa-ti auzi gandurile. Uitasem? Grijile, problemele, starile mai putin bune, agitatia cotidiana, ritmul alert in care traim coplesesc sufletul si mintea, uitam de noi, de senzatia de liniste care te umple de energie. O seara cum de mult timp n-am mai avut." Astfel s-a simtit Andreea Raicu dupa noaptea petrecuta in apartamentul lui Tudor Vasile, fiul fostului premier Radu Vasile, senzatie care a fost astfel descrisa pe blogul vedetei. Tudor si Andreea au avut in trecut o relatie despre care se vorbea ca fiind una dintre cele mai solide din showbiz. Cu toate acestea, cei doi s-au despartit si fiecare


si-a vazut de viata lui, ramanand, conform declaratiilor vedetei TV, in relatii foarte bune. In aceasta vara insa, Tudor s-a despartit de Maria Marinescu, iar Andreea a pus capat, de curand, controversatei povesti de amor cu Tudor Chirila. Weekendul trecut, cei doi au petrecut o noapte impreuna.












Ocazie cu care, Andreea a recunoscut pentru CANCAN ca ea si Tudor Vasile au o relatie din ce in ce mai apropiata in ultima perioada, dar ca, deocamdata, nu se poate vorbi despre o reluare a relatiei amoroase. Asadar, bruneta a confirmat indirect pe pagina ei de internet ca reeditarea unei povesti de dragoste mai vechi nu este imposibila si ca linistea sufleteasca pe care a simtit-o dupa despartirea de solistul de la Vama este din ce in ce mai puternica.











Sursa: CanCan

Niciun comentariu:

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online