joi, 6 noiembrie 2008

Ce sani uriasi aveti fetelor !

Fanii din toată lumea au votat divele superdotate din showbiz.





Fie că natura le-a înzestrat cu sâni de po­ves­te, fie chirurgul estetician a avut grijă de ele, divele din showbiz-ul mondial au nişte decolteuri senzaţionale. Dacă în cazul unor vedete precum actriţa Pamela An­der­son sau ma­ne­chi­nul Jor­dan, ce­le­bri­tatea lor se da­torea­ză sânilor măriţi chirurgical, în ceea ce-o priveşte pe actriţa Sal­ma Hayek, talentul a fost încunu­na­rea unui trup voluptuos. Fanii din toată lumea au intrat pe un site destinat bărbaţilor, unde au votat divele cu cei mai mari sâni din showbiz.





Pamela Anderson - Deşi are 41 de ani, Pamela Anderson rămâne cea mai râvnită blondă de pe Planetă. Ea a recunoscut recent că, dacă nu ar fi avut sânii mari, nu ar fi ajuns niciodată faimoasă.












Caprice Bourret - E un manechin de succes din Statele U­ni­te, care are o carieră şi ca ac­tri­ţă de film. Posedă un bust im­pre­si­o­nant, mărit chirurgical, şi, deşi are as­pectul unei dive por­­no, Ca­pri­ce (37 de ani) e o fe­me­ie de afaceri res­pec­tabilă şi un im­por­tant membru al mai multor fundaţii de caritate. Da­­to­ri­tă bustului, a fost mulţi ani pre­fe­rata firmelor de lenjerie intimă.











Jodie Marsh - Este un manechin britanic de 30 de ani, care şi-a mărit sânii şi apoi a căutat scandal, folosindu-se de tabloidele din Anglia. A inventat poveşti de amor cu diverşi fotbalişti celebri şi le-a jignit pe colegele de breaslă, cel mai adesea atacând-o pe Jordan.











Salma Hayek - Actriţa de 42 de ani e ne­­lipsită din to­pu­rile de frumuseţe, iar sânii ei sunt in­vi­diaţi de co­le­gele sale. Sal­ma susţine că "do­tă­rile" sunt de la na­tu­ră şi nu a­re de gând să le modifice, chiar da­că, peste ani, nu vor mai arăta la fel de bine ca acum.












Vida Guerra - Actriţa cubaneză de 34 de ani a înnebunit lu­mea atât cu sânii, cât şi cu posteriorul. Ea a a­pă­rut în vi­de­o­cli­pu­rile rapperi­lor P. Diddy şi Kanye West, dar şi pe toate co­per­tele re­vistelor pentru bărbaţi din întreaga lume. Ea e fai­­moa­să pe continentul american şi pentru rolurile din telenovele.











Jordan - Fără îndoială că pictorialele incendiare în care şi-a descoperit sânii i-au adus faimă în toată lumea. Deşi a făcut mai multe operaţii de micşorare a sânilor, fanii consideră că Jordan merită să rămână printre cele mai plancturoase dive.











Sursa: Libertatea

Niciun comentariu:

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online